Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee).

Nu sitter jag här och ska precis börja med svenskan. Jag har dock dragit ut på det, för jag är verkligen sämst på sånt här. Nu är det dock dags att börja. Har muntliga på onsdag och skriftliga på tisdag, men skriftliga behöver man nog inte förbereda sig så mycket inför tycker jag. Aja nu ska jag iallafall kila, puss!



Kommentarer
Postat av: Nadja

Ja alltså om båda jobbar, fine, man hjälps så klart åt eftersom båda har jobbat och kanske är trött efter arbetet. Men det som stör mig att dom små mansgrisar som generellt tycker att kvinnan SKA vara hemma och ta hand om barn, och sköta hushållet bara för att det var så på 1800 talet. Det finns inte många kvinnor idag som stället upp på hemmafru arbete, dom flesta vill ju faktiskt ut och jobba, och dom män som tycker det är fel tycker jag bara kan vara tyst.



Läste i något forum om detta, och en kille som startade tråden menade på att det är "Osexigt" och "Okvinnligt" med kvinnor som arbetar och tjänar pengar, när det borde vara mannen som gör det. "Jag vill ha en kvinnlig kvinna som är hemma, tar hand om barn och städar".. Sånt där blir jag bara irriterad på, och andra i tråden också. Det är 2000 talet, släpp medeltiden grejen..

2010-05-02 @ 17:37:47
URL: http://oldchicago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Annonser från BloggPartner