MATilda.

Sitter i datasalen nu och skriver. Med mig har jag André, Axel och Simon.  Jag funderar på att gå och äta snart dock, blev ingen middag för mig då jag valde att sova istället. Hehe. Tur det för det var fisk, igen. Och det var inte så peppande, alls.

Det är skönt att ha ett snabbt internet för en gångs skull, min dator blandat med det trådlösa är typ det segaste ever. Så nu känns det okej. Plus att jag bytte från Mozilla till Google Chrome, som blev snabbare, men då blev det så att blogginläggen blir helt störda istället. Så jag måste typ skriva dom på internet explorer eftersom jag tog bort  Mozilla, eller så får jag ladda ner det igen. Hursomhelst så passar jag på att skriva nu, bra va?

Jag vet inte vad ni vill läsa om, och det finns väl inte så mycket mer att skriva om än skola. Dagarna drar förbi och jag är som vanligt.... trött. Kanske håller på att bli lite småsjuk, känner något hemligt krypa sig fram. Hehe. Magen kurrar också. Mat. Mat. Maaaaaaat. Näe, men. Hehe. Grabbarna spelar spel och pratar i telefon. Nördar. Fast jag gillar det, de är snälla.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, och har ju somsagt ingen bild på den här datorn. Eh. För att det är ju liksom skolans dator. Får ta en gammal. Blahablaha, yadayada and so on.....

Vi hörs!




Everybody's someone else's nigger,
I know you are so am I.
I wasn't born with enough middle fingers,
I don't need to choose a side.


Min klass.

Kul att jag var förberedd på klassfoto idag????? Världens fulaste bild. Ser ut som tjocka berit_43,5 år. Orkar ej. Har ändå bästaste klassen. Here you go. Den bjuder jag på. De andra var söta iaf.
Vi fick förövrigt vårat första manus idag att jobba två och två med, wiho!

Here I am.

Ska försöka skrapa ihop ett inlägg fast det inte är så peppande alls. Lusten att blogga kommer väl tillbaka later eller nåt. Har rätt fullt upp, men det flyter på. Vissa saker känner jag mig stressad över medans andra faller på plats utan problem. Klassen har redan blivit riktigt tight och jag ångrar inte en sekund att jag valde att gå här. Om en månad reser jag och hälsar på syrran, jag längtar en massa, samtidigt som jag är riktigt nervös inför att åka själv och hitta till alla ställen. Men det löser sig väl på ett eller annat vis.

 
Skolmaten är toppen, och jag skrattar massor varje dag. Cobra jamar i princip varje gång jag kommer in i rummet, och det mina vänner, är sånt som får en att känna sig uppskattad. Har även blivit bra vän med en som bor i samma korridor som mig, André. Han går smide här på hampnäs och både han och hans klasskamrater är riktigt roliga. I helgen har vi druckit alkohol bland annat, och jag har handlat för första gången på en affär. Jag börjar känna mig vuxen, och det känns naturligt. Fast läskigt.


Om allting bara ordnar sig med pengar, med resan och med vetrinär så Cobra kan få sin vaccinspruta så tror jag att jag kommer känna mig toppen. Sen vill jag ha hit min vinkyl och köpa en såndär mustsmak till soda stream. Då är jag nog helt nöjd med livet. Och det kommer att lösa sig.
Ville bara säga att jag saknar alla er därhemma, fast jag kan även säga att jag inte saknar Skellefteå ett dugg för tillfället, just nu är det här "hemma" och jag kallar det faktiskt för det också. Hoppas ni inte saknar mig alltför mycket, och jag finns ju faktiskt på mobilen den mesta av tiden.


Börjar tio på måndagar, kvart över åtta resten av dagarna och slutar klockan halv tre alla dagar utom på fredagar då jag slutar halv fem. Vi ska börja med akrobatik(?). Jag är nog den mänskliga versionen av ett kylskåp. Men somsagt, det löser sig också.


Det var allt för denna gång. Jag ville bara säga att jag levde, så.


Jag lever :)

Nu: True Blood S03E11.



(kommentera mera, så kanske det är mer peppande att SKRIVAAAAAaa) Hähä.


Here is my chance
This is my chance.


lallalaaaaaaaaaaaa

åh....

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

Postombud i Umeå

En kille ~25 står i kön. När det blir hans tur ombeds han av kassören att visa legitimationen som han har i plånboken.
Killen: Den sitter fast.
Kassören: Ja, men det är en del av granskningsprocessen, du får nog allt ta ut det.
Killen: Det var det värsta jag har varit med om!
Kassören: Då har du har du ett ganska bra liv, eller hur?
Killen blir rasande, sliter ut sitt körkort ur plånboken och slänger det på disken. Det ramlar ned på marken och kassören böjer sig lugnt ned och tar upp det.
Kassören: Tackar, då var det klart.
Killen lämnar lokalen utan ett ord.

HAHA!


MYS! Avis???


Klockers! :D

Till: Manlig lärare
Sms: Vem i teletubbies hade du helst knullat?
Svar: Den som inte hade berättat det för någon efteråt.

Förklaring: Skulle skicka till en tjejkompis, men min lärare gav ändå ett bra svar.


Härifrån+++.

Kisse!


Crowded.

Nu är jag hemmastadd i det lilla rummet på hampnäs folkhögskola. Både jag och kissen, som fått namnet Cobra trivs som fisken i vattnet. Har ni någon fråga, eller vill se rummet, får ni faktiskt kommenteraaaaa!!

Klockan tio är det samling i aulan, jag är inte nervös. Ännu.

Adjökens:)

They call me the rattlesnake.

Alldeles strax åker jag. Skriver väl mer då jag kommit igång och fått igång internet där nere. Ha det bra nu allesammans, så ses vi snart igen! :)

At night this town, remains awake
for they keep their eyes wide open
in terror of the rattlesnake

Ibland har man lite att göra...


Don't ya?

Nu. True Blood s03e10.

Bakrundsmusik.
Morrande katter.

Uppdat: Irriterande, ljudet var efter. Får ladda ett nytt avsnitt baaaah.

Tickin’ like a time bomb, drinkin’ til the nights gone.

Som vanligt så sparar jag allt till sista sekund. Jag har inte packat än, jag flyttar på tisdag. Uh. Idag har jag ändå haft det trevligt, livet lunkar på som vanligt. Har umgåtts med världens bästa Micke, och sen med världens bästa Nettan. Synd bara att jag inte hann träffa min fina Nadja. Du är saknad min skatt.

Lilo och lillkissen är inte vänner, inte det minsta. Lilo fräser och morrar medans den lilla bara bevakar med två ynkliga små ögon, som för att säga "Vad har jag gjort för fel?". Jag hoppas det blir bättre sen.

Imorgon då? Ja, packa. Äta lunch med Rebban, packa lite till och sen äta middag hemma, sova och ja.... sen drar jag. Sakna mig inte för mycket. Jag kommer dock sakna er. Ni som tar åt er får ta åt er.

Sköt om er nu.

Where will you be?

Tjenaaa!


Och aldrig mer ska jag lita på när någon säger "för alltid".

 


The child of beauty.

 

Det var alltså detta  jag höll på med på djurskyddet! Välkommen hem lilltjejen! Inte så bra bilder kanske men. Kom gärna med namnförslag.

 


Wolvemääth.


Är jag så hemsk?

Igår började bra, men slutade dåligt. Idag orkar jag inte riktigt med. Jag känner att jag måste hinna träffa Erik också innan han flyttar, min fina fina vän. Känner att ingen kommer finnas kvar då jag flyttar hem igen. Måste verkligen hitta något i Stockholm sen. Uh.

Näe, nog om detta. Hoppas ni får en bra dag. Min kommer att bli bra, det vet jag, men inte riktigt än bara.

 

White demon, widen your heart's scope.
White demon, who let your friends go?


Kvällens!

 

Suddig bild men. Whatever.

Kines.

Kalmar

En kille ~14 pratar med sin mamma.
Mamman: Åt du något när du var i stan idag?
Sonen: Ja, jag köpte korv av en kines utanför köpcentrumet.
Mamman: En tjock eller en smal?
Sonen: Va?
Mamman: Ja, hur såg den ut?
Sonen: Jaha… det vet jag inte riktigt… ganska kort, lite tjock… svart hår. Alltså som en kines liksom!
Mamman: Men jag pratar om KORVEN!


Listen, enjoy, close your eyes, feel the sound.


VAD I HELVETE gjorde den där random arbetarmannen i mitt rum imorse?



Vaknade imorse utav att det knackade på dörren, eller av nåt annat?
Sen kliver det in en jävla snubbe i 20-25 åldern och ska kolla på element? Han blev ju lika paff som jag då han såg att jag låg där. Sen mumlade han någon ursäkt om att han bara skulle kolla på elementen typ och jaba "eeeh ok lugnt", innan jag vände mig om och typ somnade. Varför kunde det inte va en gubbe typ? Gillar att mamma hade förvarnat. Eller att hon INTE hade det. Tänk om jag hade sovit utan täcke, varit naken, eller ja typ vadsomhelst? Jag kunde ju iallafall fått en förvarning så jag kunde städa rummet? Men nä "Jag visste inte vilket rum han skulle va i". Tack mamma. Suck. Tur att jag somnade om direkt, nu tänker jag bara låtsas att det vore en dröm. Uh.

Nu har jag iaf rensat datorn lite, så jag kan snart lägga in alla bilder typ på ett usb, sen ska jag fixa till den här jävla datorn. Det är minsann på tiden. Ikväll blir det parteyyyyy och imorgon.... eller, ja det får ni veta då :)

Haha egentligen kanske inte bilderna passar till inlägget, eller inlägget till bilderna. Men det skiter jag i. Dock så kanske bilden nedan passar, han skulle ha fått komma in i mitt rum.... kanske. fast han blir typ ful på alla bilder. Men det gör inget. Normalt att man snappar upp att han är söt då han spelar psycho i en jävla skräckfilm. Hahaha orkar inte. Aja, töt iaf. Nu tappade jag tråden känner jag.

uppdat: Nu fick jag höra av syrran att mamma tydligen sagt att det var fritt fram att gå in i mitt rum!!!!!!!!!! jävel.

Vi hörs!

http://www.topnews.in/light/files/Jonathan-Rhys-Meyers.jpg

Jonathan Rhys Meyers.
Gölli. Bild lånad från google.


Time to sleep.

Njut av musiken.


Proud of you:)

Även om jag inte är säker på vad jag ska rösta än så
är jag stolt över dig som tagit dig så långt, grattis killen! :)


A place far away from here.

29 sep - 14 oktober!!!!!!!!!!!!

Finn ett fel.

Ok, kollade på en sida med namnförslag. FINN ETT FEL?

 

Eh. Jo.



Dagensss

Dagens vill ha: Fredag, lördag, tisdag!
Dagens klädsel: Linne, tights och en oversize tröjjis.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens händelse: Mamma fyll år, såg en snubbe med bara ett öra, såg ett par med två tvillingvagnar, hälsade på djurskyddet :)
Dagens låt: Min lilla ponny, min lilla ponny, min lilla ponny hääääst(8)
Dagens planer: Take it eeeeeeasy!
Dagens dummaste: Min jobbiga ångest.
Dagens sjuka: Simon.. han var suklig HAHA
Dagens drog: Kissemiss
Dagens roligaste: HAHA djurskyddis.
Dagens favorit: Mats.
Dagens köp: En present åt syrran, mat och en pensel som jag kan skugga med.
Dagens humör: Blandat.
Dagens ord
: Jävla.


♥!


Ahwww!

Kolla vad jag hittade i dubbelsängen då jag kom hem. Himla pöta! Jag var tvungen att ta ett kort, men ni får nöja er med ett suddigt eftersom jag inte ville väcka dom. Hihi.

Sen så hittade jag även detta då jag gick in i mitt rum, som jag typ verkade missa då jag hämtade kameran (?)

Nämligen en lite försenad studentpresent från Lisa! Schysst, och vad tror ni inte det var i, om inte det jag verkligen behöverrrrrr...

 

Tusen tack, fina syster!


=)


Grattis mamma 51!! Ett år närmare 60.... he he he!
Nä, men. Ligger i sängen och väntar på att klockan ska gå lite, ska nog se klart filmen som jag började på igår. Blev så jäkla trött som vanligt och vaknade vid ett som vanligt men jag klarade faktiskt att somna om, great! Så då vaknade jag himla tidigt istället.

Idag ska jag ringa syrran, fara på af och sen vänta på att djurskyddet ska ringa. Förklarar mer senare. Sköt om er! Puss&kram.


Love you guys!

En konversation mellan mig och mina gamla lärare på facebook. Snyft♥


Mjau..

 


Old toy.

Bara jag som hade såhär fina leksaker då jag var ung????? Som jag faktiskt gillade att leka med? Tror faktiskt det. Tror den gula nyansen och att det ser ut som att han har hår på bröstet beror på att han säkert råkat ligga i avloppet eller under badkaret, men vem dömer honom för det? Han måste ju passa in i sin tidsålder liksom. He he he... ja. Eh.


Give me some strength.




1. Rebeccas 2. Rebeccas 3. Mitt.
Klicka för större.


Vart kommer denna gigantiska klump ifrån?
Den försvinner nog när jag flyttar och får komma bort härifrån. Bort från... saker och personer som jag egentligen INTE vill bort ifrån. Eller egentligen kanske det bara är en. Eller så känns det bara så och jag behöver komma bort från alla. Hela skellefteå, vilket iofs är sant till en viss del. Varför är jag en sån himla mes?

Jag ska typ se en film eller något, kanske kolla runt på internet. Måste vänta på Mats. Ska iväg på solbacken några ärenden, efter det blir det att göra sig klar och dra ut i dimman, igen. ps. det blir lasagne till middag .ds


Think of me when you're with another girl.
Think of me when you kiss her.
Think of me when I think of you. Always.

Don't go away.

Ska vila en stund nu, syrran kommer om några timmar med sin boy. Ikväll blir det kanske att skåla med bruden nedan, måste dock hitta någon slags pepp, vet någon vart den gömmer sig??? Men, hm. Nu dör mina ögonlock, POWERNAP!

 

I'm so excited:D


Cobain.

"I'd rather be dead than cool..." - Kurt Cobain

Sa han och dog.

9B

Hjälpte mamma stöka undan lite saker som ska upp på vinden, gissa vad jag hittade...



 

Haha, I'm dying over here!!

Where do we go now?


Make your choice.


Jag somnade igår istället för att se film, för jag kände mig alldeles dimmig.
Detta resulterade i att jag vaknade bara för en liten stund sen. Jag känner på mig att idag kommer bli en dålig dag, därför ska jag bara sitta(ligga?) här en liten stund, sen ska jag somna om.


The worst part is that...
it's all my fault.

I hate this.

My head is spinning, around and around.

HAHA jag kanske är en hemsk människa som blandar nakenhet och typ barnprogram i en och samma blogg. Märkte det då jag kollade igenom de två senaste inläggen, såg lite roligt ut, fast bryr jag mig? NÄ. Carefacet kan typ mäta sig med min min på bilden nedan, eller storleken på mina näsborrar kan typ visa min obryddhet, eller fulheten.. eller ehm. Nevermind.  Hehe. Hursomhelst så ska jag typ se om jag har nån film värd att se (har inte gjort det än) annars ska jag nog sova. Japp.



It's all because of you.

Nude.

I like this. A lot.



Och lite påklätt då... för att lätta upp stämningen.


 

KÄLLA!

NOSTALGI!

Fy vad underbart att kolla på såna här klipp och minnas tillbaka på den gamla goda tiden, nu är det mesta av alla barnprogram bara skräp. Men det är väl så, att allt förändras, och man är aldrig nöjd.

Har ni någon favorit från förut? Min favorit då jag var liten var Kalles klätterträd (normal unge?)

 


HAHA

Denna bild får mig att le!


 

Och nu när jag är på lite bättre humör så ska jag se film. Vet inte vilken ännu. Filmtips uppskattas fortfarande. Vi hörs!


Win.

HA! Dom var sega men nu fick jag mina jävla pengar, tur för dom. Mats hann dock tycka synd om mig (eller var less på mitt gnälliga jag) så han for och köpte mer pengar till mobilen? öö... VÄRT. Lite kanske.

Nu har jag iallafall ett tag framöver.


Kiss me, KISS ME HARD!

Behöver jag ens säga något mer?

Klickbar bild.






.......







Jag behöver en kram.

Nytt.

Nya skor - dessa ska jag vandra med längst floridas gator. *drömmer sig bort*



 

Och nu har jag lagat den söndriga flisan i min tand, så nu är mitt leende komplett, eh nästan.

 


Fan vilken ful bild då jag tänker efter... men den bjuder jag på.


eeeeeo eeooo wooowowoo

Om ett tag kommer bilder på mina nya skor och mina nya tänder (om ni har tur) HEHE. Nä men, sen kanske det även kommer bilder från nån fest sådär. Aa, vi får se. Rebeccapärlan ringde nyss, jag blev glad. Hihi.

Klicka här och lyssna på en hemlig låt i nostalgins tecken.

BUMMER

http://4.bp.blogspot.com/_s9fw1h_unow/ScSZj30SWEI/AAAAAAAACAM/W-lkLRQ4Wag/s400/REALITY_SLAP_L.jpg


Att mitt sinne aldrig lär sig, eller jag åtminstone? Gissa vem som ska vara på arbetsförmedlingen nu...... JAG!!! aja. Har mailat och bett om ursäkt iallafall. Dumma människa.

Nu ska jag sluta ögonen en stund till innan jag blir för sur på mig själv sen ska jag upp för att fara till tandläkaren. Vi hörs. Hejdååååå. (Bilden däruppe är lånad från google)

Finding myself making every possible mistake.

Såg nyss på The house bunny och blev faktiskt på bättre humör. Tänk vad fint om det är så i verkligheten också, att hur mycket man klantar sig så ordnar det sig i slutet ändå. Hm, nu borde jag faktiskt sova. Men se den filmen, den är både rolig och man får sig en tankeställare.

Och ja! Ni borde även lyssna på denna låt nedan, hur fin som helst och texten är så sann!


 

Godnatt!

 


Ond.

Åååh fittigt humör!!! är det bara mig inte facebook fungerar för föressten? SUCK, himla internet. Jag vill ha godis. Blir en lång dag imorgon.. känns det som. SKA SOVA, efter en film.

HATAR MENS! Skaffa aldrig det.

http://blog.chosun.com/web_file/blog/328/28328/3/very_angry_smiley_sticker.jpg

Gå härifrån. Jag ber. Låt bli - drick inget mer.


Kom hem för en stund sen från att ha dansat med Thess
i en lokal, men det blev mycket prat och lite dans. Dock så klagar jag inte. Hon har då tålamod med mig iallafall ;) Hursomhelst, jag hade trevligt. Imorgon blir det arbetsförmedlingen, tandläkaren (igen) för att laga en flisa som har lossnat och sen får vi helt enkelt se om jag ska umgås eller ta det lugnt. På onsdag kommer syrran och hälsar på med sin kille, så det blir att umgås med henne också, mamma fyller år på torsdag, i helgen vet jag inte och på tisdag flyttar jag. PÅ TISDAG! Kanske inte är en sån stor grej men ändå. Herregud. Tisdag.....

Men hursomhelst passa på att ringa och smsa nu innan jag drar om ni vill ses, för tja.. jag bor ju i övik fram tills Maj nångång, nog för att jag lär hälsa på och sånt. Men vem vet vart jag hamnar sen liksom. Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Jo, True blood är bäst..

och ja, har även fått mens så jag är inte på det bästa humöret..

KRAM

When this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

Prenumerant!

Såg nyss att jag hade en ny prenumerant på Bloglovin', VARMT välkommen! Ni som inte vet hur kan läsa om hur ni blir prenumeranter till olika bloggar HÄR! Man kan även klicka på bilden nedan.




I am human and I need to be loved just like everybody else does.


Moa och jag.


Mja, igår var ju somsagt som det var.
Idag har jag dock varit i Sjöbotten med Moa och solat och badat. Är ändå glad att jag följde, man ångrar sällan saker man gör om man drar tummen ur arslet nångång... eh. Eller nåt. Sen åt vi iallafall på Sibylla, och jag kan lova er att bakismat sitter aldrig fel i kistan.

Senare idag vet jag inte om det blir att hjälpa Mats med häcken eller inte. Vi ser väl.

Jag längtar till True blood avsnittet kommer. åååh.


When you say it's gonna happen "now"
well, when exactly do you mean?

Happiness, anger.

Beställde ett par skor från Nelly, visar kanske sen då jag får hem dom. Hittade även en rabattkod på 50kronor som jag använde, tjääääna. Iallafall. Jag är råsugen på Pizza.

En mild gnutta dagen efter ångest, än så länge.

Ibland blir det helt enkelt för mycket, igår var en sån dag/kväll. Från och med nu tror jag på fredagen den trettonde. Eller åtminstone alkoholen. Alkohol är farligt. Nu blir det paus ett litet tag tror jag. Eller vi ser ju hur det blir då jag flyttar, alla kanske är torrbollar ändå... he he. Nä, skojar bara.

I'm sorry.

';)

Buss 753, Mölndal

Ett par i 20-25-årsåldern sitter och bråkar på bussen.
Tjejen: Du får så mycket gratis! Jag lagar mat åt dig, jag städar, diskar och handlar. Du bara spelar TV-spel. Vad gör du för mig?
Killen: Jag köpte en dammsugare åt dig…


I like you.

Vissa är på ett visst sätt, andra inte. Ibland önskar jag att jag betett mig på ett annat sätt. Dock så är allt såkallat hat riktat mot en person ikväll. Jag är inte en såkallad "hatare" men vissa saker tål jag inte, så är det bara. Mamma var världens bästa och skjutsade hem mig ikväll, tack.

Snart är det dags.

You don't really get it, huh?

Kommer sakna den här slembollen då jag flyttar.

Foto och redigering: Meeee.


Tråk.


Dagens vill ha: Pengar.
Dagens klädsel: Linnen och "dans"braller typ.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Ofixat.
Dagens händelse: Fick prata med min Rebbigirl(vet du älskar mina smeknamn)♥
Dagens låt: Kidnap the Sandy Claws.
Dagens planer: Slappa, kanske Ida ikväll.
Dagens dummaste: Jag.
Dagens sjuka: Jag.
Dagens drog: Typ allt ätbart + cola?????? (har inte ätit än)
Dagens roligaste: Hmmm
Dagens favorit: :)
Dagens köp: Inget.
Dagens humör: Trött.

 

 


13.

Ouu, det är även fredagen den 13!!!!!!!! Akta er för oledolyckan, för att känna igen honom kan ni kolla på filmen här nere.




I am playing the game.

Var ute på nattliga äventyr eftersom jag inte kunde somna. Kom hem först nu för en stund sen. Det var trevligt. Jag tänkte framkalla massa bilder, men det kändes lite dyrt. Ellinor, vad hette sidan som du framkallade kort från? Jag gick in på nån framkalla.se, men då blir det ju typ 800 spänn om det ska vara värt det?????

Åh. Aja. Klockan tickar och snart flyttar jag hemifrån, reser till Usa och hinner växa upp en del på vägen. Läskigt men spännandeeee! Ha det!




I wish to give, to take, to make, to check, I wanna see it happen
I want to see, to be, the one that plays the game without no fears and regrets
I want to know you, better than I know myself
I want to feel the end, and to enjoy the consequence

I'm playing the game

the one that will take me to my end
I'm waiting for the rain...
to wash who I am

I want to move, to loose, to take the grooves, and to give it all back

I want to take the time rewind, and to kick it rightfrom the start
to be unknown and all alone, lose the kind that are behind
to start a new play by myself and to give the best I have

I'm playing the game

the one that will take me to my end
I'm waiting for the rain
to wash up who I am

Natt.

Jag var väl lite väl naiv då jag trodde att jag hade kommit över den där delen att vakna mitt i natten. But, hey? Guess who's awake. Uh. Ajaaaaaaaaaaaaa ska nog äta två rostade bröd med smör och sedan se en film och hoppas på att jag blir trött igen. Känns som att det kommer vara jättemycket stavfel i det här inlägget imorgon då jag vaknar, men jag bryr mig inte så väldans mycket nu känner jag. Är som lite konstigt trött i huvudet ändå.

VIKTIGT vetande..... nä

Godnatt. Till er andra då, tänkte jag. För.. jo, jag tänker. Ibland.

Klarar du dig levande ;)?

HAHA ni borde verkligen prova DETTA!

Don't you miss me when I'm gone.

Ville egentligen inte berätta detta, för jag avskyr såkallade "farväl" men det är väl lika bra att skriva om. För vissa kanske detta kommer som en chock, för andra inte. Jag har iallafall bestämt mig om att börja på Hampnäs iallafall. Jag fick besked igår om att jag kommit in och den vägen är det. För er som inte vet vad hampnäs är så är det en folkhögskola som ligger i Själevad utanför övik och jag ska även bo där. Jag ska gå en teaterutbildning som sträcker sig över ett år och det är även sista året de har "internat", sedan börjar de med dagsskola. Mer om skolan och kurserna kan ni läsa HÄR!

Jag hade i princip bestämt mig för att inte börja, men sen då han ringde så tänkte jag "vafan", det är det här jag vill. Och jag kommer sakna alla här hemma som fan, men om jag ska kunna bli det jag vill måste jag ta varje chans som finns. Jag tror jag kommer få ett toppenår!

Om det är något ni undrar så är det bara att fråga. Sköt om er, och kom ihåg att följa erat hjärta och göra det ni vill och känner för, låt ingen annan stoppa er!


Mostra a tutti il mio cuore
Che hai acceso

LATER FOLKS!

Nu kilar jag och mamma iväg till Malå och Malånäs, ska träffa Mormor och Zanne! Vi hörs ikväll. Kram.

Nu..

Blir det denna.

http://hellobeautiful.com/files/2009/12/Disneys-Princess-Tiana-BAP-and-Frog-Black-American-Princess.jpg

 

Sen sleep (läs:försöka), godnatt!




TOTALLY CRAZY AND UGLY. Great music though.


The last song.

Ligger här i min säng och ser the last song, och gissa vad Mats kom in med?

 

Ljuger inte då jag säger att det var väldigt uppskattat. Jag trivs! Nu - fortsätta med filmen. Är den så sorglig som dom flesta säger har jag då något att tröstäta.. Dricker iallafall vatten, så lite nyttig är jag iaf. Juste film. Ha det!


VIKTIGT! Visa att du bryr dig!

Detta tyckte jag var mycket bra gjort av Kenza. Hon har nämligen skrivit ett inlägg om hur dåligt minkarna behandlas på minkfarmar. Läs inlägget HÄR, och gå in HÄR för att göra din röst hörd hos politikerna och få slut på detta elände. Djuren har sin rätt.

§ 4 - Sveket mot minkarna from Djurrättsalliansen on Vimeo.


This is how it feels.


Det är något fel på mig. Jag ville inte ha mat, för jag var inte hungrig.
Kan ju bero på att jag var nyvaken.. hehe. MEN då kan jag säga att jag inte somnade om. Jag är ju bara för bra. Hoppas bara jag kan somna inatt.

Btw. Snaaaaart ska jag beställa biljett för att hälsa på syster. Berättar mer om det sen. Nu ska jag se klart The Island som jag har sett på ett bra tag nu, hehe. Ni var förövrigt sämst på att ge filmtips :( Skärpning tack! Aja sköt om er, kommer säkert fler uppdateringar om ett tag. Kram.

TIPS!!!!

Blir nog mormor imorgon över dagen med mami. Hmmm tillsvidare tänkte jag ha filmdag idag..eh, ovanligt? Då tänkte jag. Har ni något filmtips? Bra skräckisar? Bra äventyrsfilmer? Övernaturliga filmer? (menar typ som x-men, donnie darko, butterfly effect osv). Eller bara någon allmänt bra film? KOMMENTERA!

I wan't to be a billionaire, so fuckin' bad.




Har nyss sett klart Angels and Demons,
eller tja, Änglar och Demoner för er som inte kan engelska lika bra. Har faktiskt aldrig sett den förut, och det var lite av en upplevelse att se en sån tänkarfilm så tidigt på morgonen. Började se den för jättemånga timmar sen tror jag, men jag gör ju så mycket annat medans. Men tillslut såg jag klart den och den funkade helt klart. Lite halvmysko sådär.

Förövrigt så har jag tänkt hålla mig vaken tills ikväll, eller åtminstone till idag nångång så jag kan ta en powernap om det verkligen behövs. Men vi ser väl helt enkelt. Snart ska mamma göra köttbullar och mos,  hoppas hon gör grädd eller brunsås till. Sen typ lingonsylt i klämflaska på det. Hur gott? Mmmm..

Grattis till Alexander som fyller år idag. Nu har jag inte något mer att säga för tillfället. Adios!


Heart means everything.

INSPIRATION

Jag är ingen sån människa som brukar kolla på folk, tidningar, tv osv och typ märka att jag inspireras. Om det är av något är det väl oftast av mina vänner isåfall. Men jag brukar inte kolla runt och typ inspireras så att jag typ ba "det där ska jag efterlikna" utan då tycker jag något är snyggt och köper det och gör mitt eget utav det. Fast då låter det ju som att jag inspireras. Lite svårt att förklara hur jag menar men. Här är dock några snygga bilder som man känner att om man vill inspireras så skulle det kanske vara av något liknande i denna period.

 

http://farm3.static.flickr.com/2251/1752058639_8bc75f1384.jpg

oversizebigtee.jpg image by cuppymilk

 

Orkar inte lägga in fler bilder då internet dör varannan minut typ, kanske kommer mer sen.

Fast åååh, man blir nästan sugen att sno deras grej och ba klistra fast på sig själv! :D Längtar tills jag ska till USA, då blir det shopping förFAAAAN! Fast nu blev jag ju inspirerad iallafall???? ps. nu ringde Mats väckare, är klockan redan kvart över fem? :O

 


Lite småroande sådär...

En grupp på facebook...




Klicka för större!


NOTE TO SELF I MISS YOU TERRIBLY, THIS IS WHAT WE CALL A TRAGEDY, COME BACK TO ME, COME BACK TO ME, TO ME!

 

 

Istället för att äta mat så valde jag
att äta en macka med skinka och smörgåsgurka (Note to self och till mamma: Vi behöver köpa ny smörgåsgurka), visst är jag duktig mamma! Nu äter jag dock det sista av äppelpajen eller kakan eller vad det nu var. Skitgott ju. Mamma har talang! Hoppas hon bakar snart igen.

Nu ska jag se film, sen ser vi om jag somnar. Annars ska jag försöka vara vaken ändå.





Även detta en riktigt bra låt.

Lät videon vara kvar för de som gillar twilight, annars är det bara att klicka sig in på någon annan sida/ignorera den och bara lyssna på musiken. För er som vill ha text finns det därnere som ni kanske ser, enjoy!

 


I'll seek you out,
Flay you alive
One more word and you won't survive
And I'm not scared of your stolen power
I see right through you any hour

I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain

I'm taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace

I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain

Eyes on fire
Your spine is ablaze
Felling any foe with my gaze

And just in time
In the right place
Steadily emerging with grace

Felling any foe with my gaze
Steadily emerging with grace
Felling any foe with my gaze
Steadily emerging with grace

 


Usch vilken jävla bra låt.

 

Lyssna, det är värt det :)

 


Cause you don't know me, I don't know you
So don't approach me, I won't approach you
And don't insult me, I won't insult you
Cause you don't know what I will or I won't do


!

http://www.myspacefunstuff.com/graphics/quotes/inspire40.jpg


Gröt.

VARFÖR vaknar jag mitt i natten????? Åhhh don't get it. Får försöka stiga upp imorgon iallafall så inte mamma blir besviken. Hade inte suttit fel med typ godis.

Jag saknar dig Ida. Myskväll snart?

http://media.meme4u.com/ecards/friendship/friendship-quotes-and-poems/1458-friendship-quotes-and-poems.jpg


Love is just a word until someone you meet give it a proper meaning.

 

 

 

Gillar såhär fina texter känner jag.
GODNATT!!!!!
(lär vakna mitt i nattaaaaa)


Dåligt humör.

Jävla fitta. Du tänker nog mycket på dig själv, så varför måste alla andra göra det också? Själviska.. jävla... sak. Föressten försvann True Blood avsnittet på nåt jävla vänster då det laddat klart, så nu måste jag göra om. Riktigt.Dåligt.Humör.Är.Jag.På.

Embrace me.

HAHAAAAAA, love kids.

Coop Nära, Nyköping

En mamma ~35 och hennes dotter ~5 står vid kassan. Mamman håller precis på att betala.
Dottern: Mamma, jag tycker om dig jäääättemycket!
Mamman: Åh, jag tycker om dig också älskling.
Dottern: Men jag tycker om RisiFrutti mer!


Over and over.

Godmorgon! Nu är jag riktigt peppad på True Blood, får dock lite ångest över att det är över på 40-50 minuter (låter ju som en jättevanlig grej att ha ångest över, haha), suck. Nåja. Idag ska jag väl ta det lugnt som vanligt, eller ja, vi ser vad som händer. Borde ringa ungdomsmottagningen, för har slut p-piller snart. Men det är ju så jobbigttt. Nu börjar bloggen bli lite typ tråkig och enformig, tycker ni inte? Den kanske alltid har varit det? Vi får se om jag orkar lägga in bilder från helgens fest sen. Aja, nu ska jag läsa bloggar på bloglovin och vänta på True Blood somsagt, kunde förövrigt inte mer än hålla med denna snubbe:  . Ha det fint! :)

Suicidal bunny♥♥


I don't know.

Åhhhhh, skänk mig DENNA gåva! Typ så jag osv. Hehe. Och nä, jag sover inte än. Såg X-men, som jag tydligen aldrig hade sett förut för jag kände inte igen den, måste ha blandat ihop den med fantastic four eller nåt! ;) Dock så har jag sett Wolverine filmen. Aja, blir nog att fortsätta se, tvåan står på tur. Somnar jag så somnar jag. Later!

http://www.quotesarcade.com/graphics/love/love_quotes_graphics_c1.gif


Förstår inte...




Men jag klagar inte!
Fortsätt så. Och somsagt, lämna gärna en kommentar om vilka ni är, eller åtminstone hur ni hittade hit. Blir ju så nyfiken. Nu blir det film, sen förhoppningsvis sussa. Puss på er!


Längtar....


This is the world we live in.

Egentligen bara sjukt... det står om brutala sätt att tortera någon på. Dock så är dom flesta inte lagliga längre, men alla har använts och vissa än idag. Läs mer HÄR.

Who are you:)

Fattar inte vad jag skrivit om för intressant, men statistiken har gått upp som fan.. typ. Vilka är ni, och hur hittade ni hit? :)

Anna och jag på studentkvällen.


Jaente rädd!

Orkar typ inte skriva, men har typ sovit hela dan, och kommer nog göra det inatt också. Åt upp resterna av det grillade och håller nu på att se Alive. Mamma och Mats har kommit hem dessutom. Det var mitt liv idag. Hehe. Ha det gött!


Och allt var så konstigt
men förbannat kul
Det kunde ha varit nån annan
Men det var jag


Oh well, what a night.

Känner att kvällen har varit störd, konstig, lycklig och bäst. Lite blandat som. Och med detta som sista ord så går jag och lägger mig. Fast först två bilder som passar lite ihop med just känslorna störd, konstig, lycklig och bäst... aa!!! Festival ju.

 

 

Godnatt då.

 


Nu kilar jag ......

 


Ohhhh!

Ändrade planer för kvällen, ses i dimman!

I'm listening but there's no sound.

Eftersom jag inte orkade se Nightmare before christmas i mer än några minuter igår så tänkte jag se den nu, annars kommer jag väl somna om, och det kanske inte är en så bra idé after all. Hoppas alla mår bra därute! Livet äg:)

Oh, why is everything so confusing?
Maybe I'm just out of my mind


Haha, denna vill jag se!



 




Du har viljan att bli större, här är du redan stor.

Första gången jag var på Olles på länge. Var egentligen inte så peppad, men blev så iallafall. Det sög. Visst det fanns vissa roliga människor och det var mysigt att sitta däruppe på den där balkongen men det kändes liksom inte som min grej längre. Har jag blivit gammal? Mognat? hehe. Tryckte iaf i mig ett superskrov. Vet inte om det var värt det än, men antar att jag kommer tycka det imorgon. Aja, hursomhelst.. Tack för en trevlig kväll Ida, Adam och Rebecca! Puss och kärlek på er.

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls





Förgrymmade onge!!!

Godnatt! Justja, lovade att hälsa från denna vackra dam!

http://bilder.bloggplatsen.se/bild/filnamn-909ef6b00b93c8b3717f2983bcac0ab748b907d09b7a7.jpg/version-e4c79dcc1c37ce65f34b4d8ba975cb37/



GODNATT SÄGER KRÖSA-MAJA!!! (eller klösamaja som jag brukar säga)

http://elliiicious.blogg.se/images/2009/krsa-maja_63017638.jpg

 

Okej, nu börjar jag bli trött. Märks det? Tänker låtsas om att klockan inte är 06.06. Ehhhh. Godnatt då kära läsare, eller godmorgon?


The Runaways!

Uhhhhhhh... hoppas du är trött imorgon Ida så du vill sova ett tag till, för jag kommer vara en zombie! Har nyss sett The Runaways iaf. Riktigt bra, men sorglig. Hm. Se den!

http://twilightradionline.files.wordpress.com/2009/08/on-set-july-1-2009-the-runaways-movie-6944066-737-1222.jpg

Bild från inspelningen av The Runaways, Dakota Fanning & Kristen Stewart som
Cherie Currie och Joan Jett.

 

Bilden är lånad från google.


Gross...

Okej, skulle precis se film men fastnade vid DETTA inlägg. Så jääävla äckligt. Lösögonfransar gjorda av flugben. Urk. HAHA vem kommer ens på något sådant, typ iaf lite creds till den människan..... but still.

http://static02.mediaite.com/styleite/uploads/2010/08/0-flylash.jpg

Källa hittar ni HÄR.




Beautiful men.

Nu ska jag sova och drömma om... hemligt...

HAHA töt...

http://bitterblondin.se/wp-content/uploads/2010/08/Jake_Gyllenhaal_skolfoto.jpg


Fly.. just fly away.

Det är inte bara vädret som får en att upptäcka att det börjar bli höst (med undantag från idag då, strålande sol), utan även att bloggarna börjar bli aktiva igen. Men jag klagar inte, då har man något att göra. Hehe. Har även betalat medlemsavgiften för statist.se nu, så nu hoppas jag kunna bli aktiv och kanske hitta något statist eller skådespelarjobb. Har hittat några men vi får se hur det blir och om jag ska söka.

Hursomhelst. Ida for tidigt idag och Nettan kom och hälsade på ett tag, mysigt! Livet lunkar på och jag är trött som vanligt. Kanske blir det fest imorgon, kanske inte. Vi ser väl. Känner mig inte överpeppad för tillfället. Beror väl på tröttheten. Mitt kort är inte spärrat längre iallafall och nu kan jag lösenordet som jag hade glömt tidigare. Banken är snäll, hihi!

Nu pladdrar jag bara på om ingenting. Tänkte lägga ut några bilder från då jag och Rebban hade pizza&vinkväll (innan den blev dålig). Bättre sent än aldrig eller hur? enjoy!

 

Och sist men inte minst.... VAD FAN GÖR DU ADAM?????!!! HAHHAA... charm????
(Lägg även märke till min sexiga brunaktiga jägertunga och min färska dubbelhaka... mumma!!!!)

 


Selflessness.

Känner mig lite tråkig som sitter här då Ida ville cykla till mackarna. Men jag hade veeeerkligen ont i huvudet och börjar bli trött. Hon kommer snart tillbaka med något gott dock. Festligt! Tidigare har det spöregnat som fan och åskat och blixtat vilket resulterade i att jag drog ut alla sladdar i hela huset och tände ljus. Så då satt jag och Ida ute på balkongen och sjöng och myste i mörkret och ösregnet, dock med skydd från balkongtaket då.

Tidigare idag har jag varit på sjungande och umgåtts med en fin kille. Riktigt mysigt! Såg Kick ass som förövrigt var väldigt nice, men väääldigt awkward! Mja, en film jag kan rekommendera iallafall.

Imorgon får vi se vad som händer och fredag kaaaanske det blir ferre, vem vet liksom? Tar dagen som den kommer. Hoppas ni har haft en fin dag och kväll. Morgnar är för översittare. Adjö!

REBECCA JAG SAKNAR DIG DIN GRÖTSLICKARE!


Min babygirl Ida Green. Foto: Simon Borin.

 


Find your way into my arms.
Find your way into my heart.


Frän toalett!


 

Ingen ser in, men den som sitter därinne ser ut. Lite småcreepy. Mitt i stan också, nånstans. Vette fan om jag skulle våga gå på en, fast skulle va rätt fränt att prova på. Kanske i fyllan, hehe! Säger som EllaMarie, skulle ha velat ha den hemma isåfall, eller på nåt fränt ställe där man kunde spionera på folk, HAHA. Vet inte vart originalkällan till bilderna finns, men jag själv hämtade bilderna härifrån!


Herregud...

Okej. Sure, du har en åsikt. Du gillar inte bloggare. Ok, det kan jag ta. Men "Det är nästan pinsamt att höra på er." Jaaaaaaaaaaaaaa, fast. Lyssna på dig själv typ, kräm..röst:(:(:( Lyssnade inte ens på hela. Här får ni som vill lyssna..


Och er som vill höra Kissie sjunga klickar HÄR!


The end of generation.

Atcho! Nös nyss, hehe. Aja, nyss såg jag klart sista avsnittet av Generation Kill! Jag kan säga att den där serien var fasen så jävla bra, något av det bästa jag sett, även fast jag från början bara ville se för att Skarsgård var med. Erkänner. Suck, vad ska jag nu hitta för nån serie då. Aja, det löser sig. Imorgon kommer nog Ida och kanske Simon på besök. Grillat, potatisgratäng och kanske alkohol i bilden, beror på. Vi ser väl då.

Tack för den här tiden generation kill, vi ses säkert igen! HAHA. Hugs&kisses på er alla..ehm. Nästan alla.

I'm waiting for your call.



 


Call me.

Justja, glömde. Här får ni några bilder från idag. Eller, ja. Har ju inte varit vaken så länge.... hehe

Tänkte lägga upp en video också, men eftersom internet är cp så får det bli nån annan gång.. kanske.

 

NU > Generation Kill (vill inte att det ska ta slut) /ångest.


:)

Success is not the key to happiness.
Happiness is the key to success.
If you love what you are doing
you will be successful.

- Buddha.

Far away.

Borde egentligen göra mat, men jag vill hellre sooooova. Tackade även nej till att fara till Didriks stuga i helgen, har typ inga grejer. Vet inte riktigt om det känns bra eller dåligt. Hade varit jättekul, visst. Men det får bli en annan gång istället isåfall. Måste även ringa ungdomsmottagningen nån dag framöver, har slut p-piller. Intressant fakta. Nä, nu ger jag upp. Kom och laga mat till miggggg.

Adjöken sa höken (vilken jävla hök?????).




För er som har lite för er, och som är trötta som jag..

Kan skratta lite åt bilder. HÄR, HÄR, HÄR och HÄÄÄÄR hahahha!!



Haha, oh fuck.. bild lånad härifrån.

Vilken rolig idé.

Kreativ fotograf som har valt att fota människorna upp&ner. Nice! :D Tycker det är coolt när man kommer på nåt såntdär. Även fast det kanske inte är världens största deal så skulle det vara roligt att fota något sånt där ovanligt. Ta en titt själva HÄR!

Ja och alltså wtf?!?!

 

HAHAHHAHHAHA!!!

 

 

.......vadå? JA, jag ska gå och lägga mig.

 


Lol!!!!

Hahahhha jag orkar inteeeeeeee...

HÄR

Tabby och lite tenacious d.

She did it again! (fast aa, den är ju gammal)
Varför är hon så rolig? Gillar att hon mimar till günter med....

 

 

Öhm. Ja och HÄR har ni en bra låt också + att videon är kung. Tänkte ba om ni ville veta liksom.


Kill your darlings.

Vilken sjuk men samtidigt underbar film! Haha rätt så oväntad men ändå.. aa, kul. Se den!




:)

Generation Kill!

Har sett fyra avsnitt och jag älskar redan den här serien, faaaaan vad sköna dom är. Speciellt när dom drar sina dåliga skämt, är elaka, och sjunger jättefalskt i bilarna. Ååå underbart. Fortsätt så maringrabbar!

 

Uppdat: Ville seriöst grina då jag upptäckte att det bara är sju avsnitt...ever. SUCK. Vad vill världen ens=(


I'm gonna hunt you down like a naked rat on a catfarm.

Jag är typ jättesugen på julmust, som förövrigt typ är världens bästa dricka. Mmmmm.. Men det är inte värt att bli vinter bara för det. Nepp. Jag är verkligen sliten nu. Jag borde sova, men grejen då är att jag kommer vakna ikväll och jaaaaa.. åh, vilket ilandsproblem. Skitsamma, uppdaterar jag inte idag så vet ni varför. Åandrasidan (ja det är ett ord,käft) kanske det är bra, eftersom jag skrivit ganska många onödiga inlägg nu. Eh. Ja. Hmmmm...

bbbbbbbbbbbbbbbbyebye now

Vad söt hon är!



Och HÄR! Och HÄR! och HÄR!

 

Och ne, jag sover inte... än.

 


When it rains it pours.

Jahapp. Då får man vänta en vecka till på nästa True Blood avsnitt. Tur jag har hittat mig en ny serie då, även om den lär gå väldigt fort att se, eftersom det bara finns sju avsnitt än så länge. Serien heter Generation Kill, och den tror jag stenhårt på.

Aja, nu har jag varit vaken alldeles för länge och lär ju sova bort ännu en dag, men vad gör det när man ändå inte har något att göra för tillfället? Uh. Sköt om er, och må bra om ni förtjänarT!

http://www.trueblood-online.com/wp-content/uploads/2009/07/s2-15.jpg

Typ jättevacker. Deborah Ann Woll. Bild lånad härifrån.



Ajaj i ryggen.

Mja, nu blir  det nog dags att lägga sig. Har himla ont i nacken/ryggen så det är nog den bästa idén även fast jag redan ligger i sängen. Det första jag gör imorgon då jag vaknar är att tanka True Blood. Wonderful. Hoppas ni får en fin kväll, puss på er!


Ja, jag är nyvaken = trött fortfarande.

Godmorgon.... suck. Nä jag vet, har sovit bort dagen igen.. Uh. Men det gör inget, idag fortsätter vi väl med Skarsgårdmaraton. Ni är inte på? Nähepp. Aja. Jag kan fortsätta forever. Och inatt kommer nya true blood ut. Loooovely! Hoppas bara internet funkar som det ska nu, eller ja, man kan ju alltid drömma? Nu flummar jag fram orden, nu får det räcka. Idag blir det mat från krysset. Lovelyyyyyy! Ja, nu ska jag ge mig, men först måste jag bjuda på en rätt ful bild. Den är rätt ok, fram tills man kollar på näsan och munnen.... dom sitter fan ihop, och näsan tar upp hela bilden, aja. VI SKRATTAR LITE.. HAHAH!

Hahahhahaha!!!!...

 

HAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAH!!!!!!!



ok, nu räcker det.

hihi

Humourrrrr

HAHA, okej det började med att jag skulle he på kattljud på youtube för att se om min katt skulle reagera. Alltså typ katter som jamar osv. Då hittade jag alltså den här videon som jag typ inte sett på flera år, faaaan vad kul! Kika på den vetja.

 

 

Och fråga inte vad jag gör vaken. Svaret hittar ni nog i dom inläggen jag skrivit tidigare idag. Aaaaaaa som i ett fint namn (Ledtråd: Son till en av mina favoritskådisar vid namn Stellan...) HAHA!

 


Hans röst får mig att känna mig vääääldigt bekväm he he

Han är alltså så fin att jag vill grina
, kom in i en galen period då jag drömde om han för nån dag sen. Jag längtar efter true blood. Nu ska jag vara som en jobbig 14åring och ladda ner tusen filmer med honom för att sedan grina i smyg över att han inte är min. Ursäkta för allt bloggande om Skarsgård men ni får typ leva med det tills det har gått över. Bild lånad härifrån.

Ps. Jag är hungrig.

Kämparglöd.

http://www.pantherarts.org/Drama/images/frontpic.jpghttp://www.balloonmaniacs.com/images/clapboardheliumballoon.jpg



Jag började tänka på en sak idag, har även tänkt på det en aning förut.
Jag har som alltid varit så lugn med vart livet ska ta vägen och att fixa jobb och allt ordnar sig vad som än händer. Men sanningen är att jag är så jäääävla rädd då jag tänker efter. Jag vill inte bli arbetslös forever eller få ett skitjobb som jag kommer vara fast i forever. Jag vill utbilda mig till skådespelare och flytta till USA och bo där, fattar ni? BO där. Jag vill lära mig språket till max, skaffa jobb, hitta en fin lägenhet och leva livet, leva det liv jag vill.

Jag är så himla rädd att aldrig bli nog bra skådis t ex för att kunna få dom slags film och teaterjobb som jag vill ha. Och visst, chansen är inte alls stor, men den finns. Jag hörde en gång en som sa att 99% av alla människor kommer säga till en typ "Men OK, vad är din riktiga plan, vad tänker du göra egentligen, det där går inte fattar du väl?!". Näe, då väljer jag hellre att lyssna på den där jävla procenten som säger att allt går bara man vill. Kanske inte nu på studs, men KANSKE sen.. KANSKE om jag har tur, om jag ger allt. Om jag jobbar på det där skitjobbet, tjänar ihop lite pengar, går en kurs, skaffar lite kontakter, flyttar till nåt flott ställe och går på nån himla audition för att sedan få en liten roll som kanske leder till något större. JAG TÄNKER FAN INTE GE UPP, om jag så ska sitta och googla på filmcafe och statistsidor tills jag blir 40......

Fast aa, kan ju hända att jag ändrar mig genom åren, men just nu är jag så peppad, även fast jag är himla rädd, har en himla scenskräck inför massa folk så vill jag utvecklas, och jag vill tjäna pengar på något jag tycker är riktigt kul. Jag skulle kunna fortsätta forever med att skriva om detta, men nu är det nog. Uh. Jag hoppas tiden bär mig dit jag vill, sköt om er allihopa och hoppas ni gör det ni känner för och kämpar även fast alla andra säger att ni inte kommer lyckas, för det kommer ni, bara ni vill!:)


Hollywood, here I come!
... eller tja, på ett tag=)


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner