Världens bästa man/uppfinning/dryck/känsla/fina, goda...sak.

http://brandsofcola.com/resources/apotekarnes_cola.JPG


För er som väntat.

Bilderna är tagna då den var alldeles ny så ja. Jag vet inte. Kommer väl fler bilder sen. Nu har ni iallafall sett den. Är det något ni undrar över är det bara att fråga. :)

 


What separates me from you.

Öronorgasm. Helt fantastiskt.


A day to remember - 2nd Sucks.Fight!

You're afraid, like I make my deals with the devil
You've been at it for years
But couldn't? reach the next level

Let's keep it real, this is no competition to me.
Even if everyone around you acts like they don't see.

(Ohhh!) Is anybody else listening?
Outta sight outta mind is what you'll always be.
(Ohhh!) I hold my cards to my chest. I laid my life on
the line, so I expect nothing less from you.

I speak the truth and everybody else knows it,
So set your ego to the side and just get the fuck over it.
Can't waste my time on hateful people like you.
So keep wishing you were me and I'll keep making you have to.

(Ohhh!) Is anybody else listening?
Outta sight outta mind is what you'll always be.
(Ohhh!) I hold my cards to my chest. I laid my life on
the line, so I expect nothing less from you.

I just can't believe it's really come to this
Because without me, you would not exist.

(Hey, hey!)
Still got something left to say.
Only one in the world that I depend on is me.
I need nothing from no one; I take what I need.
Get a hold on yourself, and keep away from me.

(Ohhh!) Is anybody else listening?
Outta sight outta mind is what you'll always be.
(Ohhh!) I hold my cards to my chest. I laid my life on
the line, so I expect nothing less from you.

http://wildenwasted.com/images/2009/adaytoremember2009_54300096.jpg


I really need you here my beloved friend.


So here's to another banner year.Nu sitter jag här och skriver bara ett kort inlägg
innan jag ska tvätta bort sminket (ja, tro det eller ej så steg jag upp i god tid nog för att duscha och sminka mig) och borsta tänderna! Idag har vi haft orientering bland annat och även haft nått himla jönssonligantema på teatern, ganska roligt! Haha:)

Sen följde jag med Helena, Carro och Catrin till stan och fixade lite saker, fick med mig en kofta, tvättpåse och mat hem. Välbehövligt. Fick även följa med en marabou och en läsk hem. Lite njutning i livet måste man väl få ha, höhö. Nu är det iallafall bestämt att jag ska hem på lovet, och då ska jag försöka vila upp mig men samtidigt träffa så många som möjligt, för man vet ju inte då jag ska hem igen. Eller jo, kring jul, men det är ju ett tag.

Har saknat er faktiskt. Det ska bli kul med halloween. Höhö. Min outfit kommer vara klockers, right Ellno? ;)

I helgen blir det nog tvådagars, men det har jag förtjänat. Nu är jag tillbaka. Men först blir det att köra järnet imorgon. Med vad får ni hampiselever se nästa vecka, spännande!!!!!! wiho.

Aja, dags att avrunda. Ville bara ge en extra varm hälsning till alla som brytt sig om mig nu. Ni vet vilka ni är, och ni bevisar att det finns gott i människor också, vilket jag har svårt att tro ibland. Speciellt tack till Sören, Helena och Johannes som funnits här för mig extra mycket dom här dagarna. Guldstjärna.

En liten hälsning till Reb och Ida också. S.A.K.N.A.R E.R!This is all I have.

Jag saknar dig verkligen, som vän om inte annat. Mer än någonting.Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag,
har väl inte riktigt haft lusten som vanligt. Det går i perioder. Livet på Hampan ser väl ut som det gjorde innan, bara att saker har spolats fram och blivit lite värre. Kanske hade allt det där hänt även om jag inte farit iväg, men det var väl lika bra att jag gjorde det så saker kom fram direkt.

Har varit kul att träffa allihopa, men bakom fasaderna, under ytan döljer sig väl ett och annat på alla personer. Jag önskar bara att livet vore lite enklare, men det blir väl vad man gör det till. Jag lever i en dimma och jag hoppas bara att det kommer att bli något av mig sen. Jag har gått tillbaka till min svaga punkt. Jag ger inte lika mycket längre, har ingen fantasi, vilket är mycket konstigt eftersom jag var en av de mest fantasifulla personer jag visste om förut och jag finner ingen ork alls i någonting. Teater som för mig har varit något jag brinner för känns mest som en börda, och det känns som att man längtar tills dagens slut för då blir man "fri" och får sova, eller något annat meningslöst som känns väldigt viktigt just för stunden.

Jag hoppas verkligen bara att allting blir som förut nångång. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig till. Det är där nikotinet kommer in. Dåligt, jag vet. Jag kan hålla mig ifrån, det kan jag. Men det känns som ett medel som kan få mig att lugna ner mig då jag inte har någonstans att ta vägen. Jag är en ensamvarg, men sen jag har återvänt och mist en väldigt kär vän (eller mist och mist, men det har kommit saker "emellan") så känns det skitjobbigt ibland. Som ett fängelse? Eller bara som en börda helt enkelt. Samtidigt är jag kluven, jag hatar att jag ska sluta här sen och återvända till en annan verklighet. Jag vill iväg, på något äventyr, jag vill leva livet. Jag vill inte ha något skitjobb och tyna bort de viktigaste åren av mitt liv. Jag vill resa iväg, hitta mig själv, för något säger mig att just nu kommer jag aldrig hitta mig själv här i Sverige. Inte för tillfället, inte nu.

Vem vet vad jag vill sen? Jag vet knappt vad jag vill nu. Jag har tappat bort mig själv helt enkelt.

Nu har det bara blivit en massa pladder, önskar att det hade kommit ut något viktigare i min skrift än bara sånt här känslomässigt trams, men just nu går det inte.

Jag är tom. Tom inuti. Och när jag inte är tom kommer ångestattackerna, eller känsloruset. Tröttheten. Jag skrattar åt ingenting, åt allting. Suck.

Jag saknar, men vad vet jag inte. Nu är det dags att avrunda. Vi hörs senare.

Farewell!


You can't buy sincerity.


Come on, come on, you know this isn't what we planned on. Come on, come on, tell me we'll be ok.

 

 

Sitter på bussen nu och jag förstår inte riktigt grejen
med att ha internetuppkoppling men inget uttag för strömsladden. Ovärt, lix. Dock ska jag nog försöka sova i några timmar så att jag orkar någon skola eller så. Jag vet inte riktigt vad jag känner för att återvända då det har hänt en massa grejer medans jag varit borta. Förstår inte riktigt. Är det alltid så, att jag är som yin&yang och måste typ stanna på ett ställe för att hålla balansen, direkt jag reser eller far iväg från ett ställe så brukar det oftast hända en massa cpgrejer hemma.

Hemma. Är det så jag börjat kalla Hampnäs nu? Farligt. Vem vet hur jobbigt det kommer att bli att lämna stället när det är dags då jag redan kallar det för hem? Vem vet. Inget man ska tänka på nu iallafall. Kan man älska och hata ett ställe samtidigt? Det är tydligt det.

Nu ska jag dock försöka få en blund somsagt, börjar även må illa eftersom blicken fokuserar på skärmen och de andra sinnena på rörelsen runtomkring. Uh. Hoppas ni har det bra. Jag överlever.

Som alltid.

Been through a lot in the last year
It's like everything I love is slipping away
And every time I come home
Some more of me isn't there
I gotta get it together
I need to do things for myself
I've given everything
But still you take more from me
I need some room to breathe(R)(6)(R)I had the greatest faith in fools,
I turned my back and out came the wolves

@ Jacksonville airport.

Om det är gratis nätverk på Newark flygplats och om jag har tid så kan jag uppdatera då! Håll utkik. :)

USA = Ögongodis.

Hej! Har inte så mycket tid att skriva ett inlägg men kan formulera mig snabbt. Jag vill först och främst be om ursäkt för den glesa uppdateringen under dom här två veckorna, ni har säkert varit nyfikna *host. Men jag har njutit till fullo av min semester och det tror jag även ni förstår.

Det är med både glädje och sorg jag kommer lämna detta ställe, mest sorg då eftersom jag gärna hade stannat någon vecka till, men är glad för tiden jag fått här.

Under min tid här har jag fått se lite på den amerikanska kulturen och allt bra och dåligt som kommer med den. Eller inte allt, men en del. Jag älskar verkligen USA men Sverige kommer såklart alltid att finnas varmt om hjärtat också, vi är så otacksamma för allt vi har.

Det har uppkommit lite komplikationer gällande resan, men inget att oroa sig över, det lär ju lösa sig ändå. Snart är jag hemma på Hampan, men först ska jag såklart till Stockholm och fira min kära kusin Michael som fyller 30. Grattis i förskott!

Nu är det dags att packa klart och sedan fixa det sista. Snart ses vi igen. Puss och kram!

 

Goodbye America.

livsnjutarN


Höhö.

Tunnelbanan, Hötorget

Tåget kommer in på perrongen och dörrarna öppnas.
Föraren (ropar ut): Ja, om du ska stå så himla nära spåret så måste jag kunna avgöra om du ska hoppa eller om du bara ser korkad ut.
Paus.
Föraren: Och du såg bara korkad ut.


Systeryster.

Nu blir det troligen film med syster. (Dock på svenska) Kan ni gissa film? ;)


http://i3.ytimg.com/vi/wab7HmSqas0/0.jpg

Ledtråd.


Matdags osv....


Höstmåne.

Fy vilken gammal låt. Och sorglig som fan. FAN. Åh :( Lyssna ifall ni inte hört den.HAHAHA, hon är allt bra kul ibland. Märks att vi är släkt åde.

Ellinor: Men jag heter hellre Kjell-Arne än Orvar, seriöst!

Under the black flag.Förlåt om jag inte har skrivit på ett tag
, men jag har så fullt upp av att njuta av livet här i Jacksonville. Ska försöka göra något/några fler inlägg innan jag åker hem, iallafall lägga in bilder. Saknar er därhemma! Sköt om er. Puss.
Patriotic.

Hold your breath.

Och sagan om shoppingen fortsätter. He he he.... Eller ej. Bäst att hålla tyst.
Saknar dig, H! ♥

Följ resan.

Nu finns det nya bilder HÄR!
Tycker även ni ska läsa DETTA inlägg som min syster så vackert formulerat för intresserade läsare. Där har hon nog fått med det mesta, och riktigt passande bilder också, alla gånger. Nu är jag trött och vet inte längre vad jag skriver, lol.
VI SES OCH HÖRS!

Usa är värt.

Varför?
Jo...
1. Det är strålande sol året om, och om det inte är sol är det varmt ändå.
2. Det finns powerade i dryckgrejerna på mcdonalds. Justja, man får gratis påfyllning av dricka hur mycket man vill på alla ställen, fattar ni? GRATIS.
3. Märkesgrejer är oftast billigt. Köpte ett par wesclurar. Som dessa. 20 dollar gick dom på. Det är ungefär 140 (134) spänn. Värt.
Justja, köpte även ett par pumaskor för ungefär 170 spänn. Inte ens lite dyrt.
Så idag har jag hunnit vara på stranden, i köpcentret och vid poolen. Till middag blir det pizza och ikväll blir det bio. God bless america, och amerikansk ranch dipp såklart. Puss och kram på er därhemma!
Bilder från idag kommer snart in på den ANDRA bloggen.

Vissa gånger...

Nu har jag powernapat i ungefär 12 timmar. Vad hände med lördagen? Varför väckte du mig inte Ellinor? Åh. Klockan är liksom halv åtta på morgonen. Vad ska jag hitta på nudå? Gäsp.

We all like metal and whiskey.

Vix säger (03:20):
vem behöver något annat i livet när man har sol florida pensionärer och makaroner och ost......?
M @Jacksonville säger (03:20):
hahahha det är ju faktiskt frågan
Vix säger (03:20 (21.20 i usa) ):
vem behöver något annat i livet när man har sol florida pensionärer och makaroner och ost......?
M @Jacksonville säger (03:20):
hahahha det är ju faktiskt frågan

TODAY


White america!

Här sitter jag med min foppatoffelscola och njuter av Amerika i fulla drag. Klockan är 09.20 och dagen har just börjat. Solen har börjat komma fram och jag hoppas det blir strandväder idag. Livet leker!

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner