Two weeks.

Ikväll: Övik - Stockholm.
Imorgon: Stockholm - New York - Jacksonville.

Ska bli skönt att träffa syster igen.
Sen då jag kommer tillbaka till Stockholm den 14 ska jag stanna där över helgen och fara på min kusins 30års partte! På skolan är jag tillbaka måndag den 18 Oktober. Hoppas ni kommer ha det fint här hemma i kalla sverige, själv reser jag till sommaren. Längtar.
Nervositet.

Snaaaaart

Så nu sitter jag alltså här i datasalen. Ensam. Jag väntar på mat. Halv fem är det mat. Hungrig är jag. Många punkter blev det också. Imorgon kväll far jag. Mycket att göra. S T R E S S.

Ut och röka (slappna av), för sen ska jag försöka hålla mig ifrån cigg i två veckor hos syrran. Wish me luck!På onsdag flyr jag rakt in i solen!


Lol.

Sämsta kvällen hittills.

Sometimes.

Åh vad jag är less världen just nu. Vad folk är blinda. Vuxna människor. Pinsamt. Jag börjar bli trött igen, och det förlorar jag bara själv på, fan. Jag längtar efter dig Ellinor, får komma bort från allt ett tag. Bara vara. Så. Mamma, jag saknar dig också. Världens bästa mamma!


Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along, yeah
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want

Flyg lilla fjäril, flyg.


kära lilla blomma
jag ser dig försöka
men du växer för nära
motorvägen

älskade blomma
jag ser hur du kämpar
men du växer för nära
motorvägen

Vet var jag kommer befinna mig i vinter, och nästa sommar.


Missar nästan middagen bara jag får se..... höhö

Har fan väntat TVÅ veckor på sista true blood avsnittet, men nu är det fannnnnn nära! nån minut kvar bara sen kan jag se det DREGEL!  /besatt.
Fast kanske ska vänta till efter middagen.... ändå. Kanske inte?
Eller? Fan.

Ohlalaaa rompaaah.

skrev detta igår:

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag.
Tänkte uppdatera igår med roliga msn konversationer som att Moa trodde min katt hette Bensin och att Emil sa att han softade, soft air gun utan air gun.... äh skitsamma. Kul var det iaf.
Mitt nätverkskort är iaf konstigt och halvpaj. Därför det inte riktigt går som jag vill. Imorgon kommer Mats och hälsar på, det blir trevligt. Han är nog redan i Husum vid det här laget. Då får jag äntligen hit min älskade vinkyl!!!!!!!! och ja.. sen ska vi handla lite grejer.
Har varit sjuk nu ett bra tag och varit hemma från skolan. Men det har behövts. Glöm inte att kika in min andra blogg heller, min internat aka skolblogg mattisfrånmattisborgen <<<<klicka.
Vi lär ju höras mer. Ring och smsa om ni saknar mig, mina kära vänner. höhö. Adjö.
Uppdat: Nu har jag dock fixat nätverkskort hööhöhöhö

Snyft.

Varför har inte det nya true blood avsnittet kommit ut?????? det är väl ett eller två kvar? Tycker jag iallafall. Ååååh.

When the man comes around.


Yo!

http://mattisfranmattisborgen.blogspot.com/

Min nya "skol och kanske lite fritid" blogg. Enjoy!

Dock så finns jag ju även kvar här.

Blaha..

Sitter åter igen i datasalen. Håller på att lära mig om first class igen. Som att man inte har haft det sen man gick i fyran..... höhö. Dock så blir det lite knepigt då det finns typ tusN mappar åde. Jag känner mig ännu mer seg idag än igår, håller nog på att få en liten förkylning, eller stor... kan inte avgöra ännu.

Idag kanske jag ska följa André på stan = in till övik. Det blir nog trevligt, om jag inte börjar känna mig ännu värre. Måste inhandla ketchup och typ... öö nånting som jag glömt. Aja, det löser sig.

Nu ska jag fortsätta hålla fokus på allt annat. Kram!

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner