TAKE CARE

Sitter på Simons rum i Skara och väntar på att hans pappa ska hämta upp mig om ca en halvtimme. Mitt mående är sådär, men jag kämpar på så gott det går. Vila får jag göra i graven? Hahaha. Åt någon konstig macka tidigare på tåget som jag tror ställde till det en del för min mage, för nu har jag ont i den och grejer, ovärt.

Saker börjar iallafall klarna nu, och jag hoppas att snart få reda på vad det är som gjort att jag varit så trött under en lååång, lång period. Om jag får reda på det kan jag ju göra en nystart och börja jobba fullt ut, precis så som jag alltid velat, men inte kunnat pga min trötthet.

Nog om detta, hoppas ni har haft en underbar jul, mellandagsrea och får ett underbart nytt år, det ska jag också försöka ha, trots sjukdom.

Och ta hand om er själva och varandra, kramar!!

CHANGED PLANS

Ändrade planer och avbokning av resa pga sjukdom. Är sjukt ledsen, men finns inte så mycket att göra åt. Ska in till vårdcentralen imorgon och de ska kolla lite i min kropp för att se om de hittar fler dumheter, sen hoppas jag mer än allt att jag kan åka till Simon en dag senare än planerat!!!!

Jag hoppas verkligen att ni är friska och mår bra därute, annars får ni krya på er! Kram.


TAKE IT EASY

Åt sista pencillinet nu. Känner efter i kroppen. Tittar på dagens datum, gruvar mig. Igår kändes det iallafall lite bättre? Öronen kan jag ju inte riktigt räkna med att de ska gå över på direkten... men. Allt det andra? Halsmandlarna är fortfarande uppsvullna, har typ sickfuck hosta deluxe, har ingen direkt matlust och så vidareee.

Är väl lite piggare. Får lita på mamma och Mats som säger att det går mycket upp och ner när man äter pencillin, sen är det väl bara att göra som jag gjort den senaste veckan. Ta. Det. Luuuuuugnt.

Suck.

Nä, nu ska jag dricka lite vätskeersättning, sen kanske se någon film. Jag kan ju inte vara Zombie förevigt. Eller? Nej. Det kan jag inte. Punkt.

NATTHUMOR INNAN SÖMN


DET REGNADE IDAG OCH DET FINNS EN MENING MED DET

Känns som att idag är en bra dag! Igår föddes Moa och Pontus lilla skatt, kan det bli bättre? GRATTIIIIIIIIIIS!!!!! Och idag känner jag mig faktiskt kryare än vad jag har gjort på en lång tid. Kanske att jag sakta men säkert börjar bli friskare? Hoppas verkligen på det! Nog för att jag inte är säker på att jag hinner träffa mina vänner här i Skellefteå, men lyckliga jag, så har jag ju vänner som stannar kvar, och finns här tills nästa gång jag kommer, ifall jag inte skulle hinna.

Även om det känns lite tungt och sorgligt just DET, så känns det iallafall bättre med det mesta andra som sagt.

Nu ska jag kika runt en stund till på internet, sen ska jag fortsätta sova tror jag. Välbehövligt.

En bild på mig och mitt fuckade ögonbryn. Tur att hunden som ligger med mig i sängen inte bryr sig om att jag har ett sånt iallafall ;)

 

Ser jag inte liiiiiiiiiite friskare ut ändå? (Snälla säg ja!!!)


FEEEEEL THE MUSIC


CHRISTMAS PRESENTS

Först och främst så var ju min nya dator som en ny julklapp åt mig själv, sen fick jag ju en ny fin röd jacka för några veckor sen i förskott av mamma. Igår fick jag en bh och ett par trosor av min syster (som jag inte hunnit pröva ännu) och vääääärldens bästa film genom tiderna av mamma och Mats, nämligen denna:

Perfekt då man är sjuk och känner sig ynklig. Meeeeeen, jag haaaatar att dom har lagt till nya fula scener som inte fyller någon funktion, varför ska de förstöra (eller som dom tycker "förbättra") något som redan är ett mästerverk. Om ni inte förstår vad jag menar så har ni ett exempel nedan. Fan Simba har inte ens samma röst och det är inte ens samma animering eller vad man ska kalla det. Usch.

 

Sen har de ju ändrat i fler t ex. Bambi och skönheten och odjuret... VARFÖR???

 

 

 


HÄLSNINGAR FRÅN EN SJUK

Hoppas ni har haft världens bästa dag, vare sig den har varit julig eller inte. Egentligen är det ju självklart att alla ska få ha det bra varje dag, men så är ju tyvärr inte fallet. Inte ens i närheten.

Skickar iallafall en tanke, till varenda liten människa på den här jorden. Varenda varelse t om. Djur som människa. (Fast egentligen är vi ju alla djur) Vare sig vi känner varandra, eller inte. Vare sig vi har tyckt illa om varandra eller ifall vi inte är vänner längre.

Och såklart till alla andra också. VARENDA kotte, stor som liten, kort som lång, frisk som sjuk, ledsen som glad :) Tänker på er! Ha det bra och ta hand om er - varje dag.

Cyberkram från en sjukling som hostar lungorna ur sig, har öroninflammation och 38,6 graders feber.

 







God jul allesammans!!! :)


NY DATOR OCH SÄNGLIGGANDES

Hej igen, min kära blogg och även ni envisa människor som fortfarande läser den, haha! Nu har jag skaffat en ny dator, nämligen en HP pavilion dv6, den har grym skärpa, vassare ljud än flesta bärbara (beats audio) och den är ba allmänt fiiiin!!! Tror vi kommer trivas bra tillsammans.

Meeen, med något gott kommer något ont. Har lärt mig att man borde lyssna på kroppen då den säger ifrån att man ska vila, för något som började med lite smått ont i bihålorna, blev snart förkylning, feber och lock för öronen. När jag sen kom hem och skulle till vårdcentralen (hemmaaaa äntligen, wiho!!!) för att göra lite prover så passade jag på att nämna öronen där de kikade. VIPS - akut läkartid. Slutsats? Öroninflammation. Lösning? Pencillin och Cocillana + dubbel dos av astmamedicin.

Jag säger bara att vilken jävla tur att det upptäcktes, det som är lite mindre bra är ju dock att jag vet inte hur många vänner jag hinner träffa då jag är sängliggandes. Var nog svårt att hinna med ett schema då jag var frisk. Meeeen, jag hoppas att det mesta har försvunnit efter jul och då ska jag se till att vara back in track.

Kom ihåg det kära människor! Ta hand om och lyssna på eran kropp, den är den enda ni har :)

Puuusss!! OCH god jul och gott nytt år för fan :D

+++Syster är hemmaa!!!

I JUST WANNA LIVE

Jag kan kortfattat beskriva att dessa dagar har bestått av feber, rep, dålig sömn och förkylning. Nu har jag även lock för öronen och hosta, men det positiva är att nu är julpjäsen klar! Fan vad sköjj! Alla var grymt duktiga och jag är så stolt över mina kära klasskamrater, och tvåorna såklart.

Nu är det bara stök, julshow, julbord och sånt kvar. OCH packningen då såklart.

Imorgon bär det av hemåt. Nu ska jag äta risgrynsgröt, som är dagens lunch. Det kommer sitta gott i kistan, för ifall jag inte känner smaken så kan jag ju alltid föreställa mig hur det hade smakat? haha.

Lev och må, tissetå!

HELLO DARKNESS MY OLD FRIEND, I'VE COME TO TALK WITH YOU AGAIN

Nu har jag nyss varit med i ett steadicamprov för film tvåorna. Jag och Jonas skådespelade och filmarna filmade (duuuh) i något dåligt manus som Mats kommit på (filmlärare), sen höll vi på i några timmar, sen fick jag själv prova den där steadicamgrejen, med arm och kamera. Jag växlade mellan att känna mig som 90 åriga Sigurt, roboten sven och en regnbåge. Det var kul iallafall. Kände att dessa timmar gjorde min dag, så himla roliga steadicamlärare! Bästa ever :))))

Två veckor har gått, och ännu har jag inte sett röken av ett sms från expert som berättat att min dator är klar. Känner att jag börjar bli rastlös, OCH som att det inte vore nog med att jag var inne på facebook jämt på mobilen förut så har det ungefär fyrdubblats nu, jag är verkligen inte bra för min egen hälsa.

Annars då? Vad gör jag på dagarna och kvällarna? Skola, rep, spela tvspel, somnar försent alt för tidigt, pratar i telefon, och går runt i någon slags zombiebubbla. Jag tycker det är skitkul med skolan, men nu är jag så jävla trött, vill bara hem nu.

Sen fick jag ett erbjudande av min kära pojkvän att komma och fira nyårs med honom, han sa att han var villig att låna pengar till mig för det, och jag är ju fruktansvärt sugen, men det blir en utgift som jag inte vet om jag har råd med + att jag inte vet ifall Lisa (min syster) vill att jag firar med henne.

Sen ska jag ju till Stockholm, träffa och bo hos Malin, träffa annan släkt, kompisar osv. Blir nog myz!

Nu ska jag till mitt rum, sen kanske till Ica. Vi hörs!!!!!!!!!!!!




Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding


THE CHARMED ONES

Nu sitter jag vid Frittes dator och lyssnar på lite fin musik. Har varit en fin dag i form av matlagning, bak och Charmed. Dock så har jag varit lite ledsen nu på slutet av dagen, men det är nog inte på ett dåligt sätt after all. Jag behövde nog ventilera. Nu känner jag bara att jag vill ha lov och ta tag i mig själv. Mitt inre börjar gå itu, måste bli bättre på att ta hand om mig själv.

Hoppas att ni alla har det bra, och utöver det hoppas jag att min dator blir klar snart så jag slipper låna alla andras.

Kärlek.


JULETIDER

Hej! En vecka har gått, och nu sitter jag vid Malins dator med en rätt jobbig huvudvärk som dunkar och tröttheten som ligger i bakgrunden (eller mer breve) som vanligt. Har varit en rätt slapp dag, men känner att jag börjar längta rätt extremt efter jullov, men snart så. Först ska ju lucia och julpjäs göras bort.

Hoppas även att min dator snart är klar, eller att den blir klar innan jag åker hem iallafall. Skulle vara smidigast så. Sen skulle jag ju kunna skriva världens längsta inlägg om människor jag saknar, men jag känner att jag låter bli, för allas bästa.

Ha det gött nu i juletider, så hörs vi längre fram! Pussar.

GOODBYE MY LOVER

Hej! Sitter på Malins dator nu. Tänkte bara berätta lite snabbt att min dator är inne på lagning nu pga en liten olycka, hehe. Så om två, tre veckor är jag back in track, antar att jag kommer skriva här när jag får chans, men nu vet ni iallafall.

1 december idag, ingen snö än. Hoppas på en vit jul iallafall. Hoppas ni har det bra, och fortsätter att ha det så. Och om inte så önskar jag er all lycka ändå. Puss&Kram.

På återseende!

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner