I will avenge you.


Bild lånad härifrån.

Nu är datorn hemma hos mig igen vilket känns underbart,
har nog aldrig tyckt om min dator såhär mycket. Dock så är alla bilder och filmer och musik och allt det andra raderat, så datorn är helt tom vilket är synd, fast ändå skönt. Fast jag hann spara lite av det jag hade, och det får väl duga antar jag. Något som dock suger är nya msn som man tydligen MÅSTE ha. Fan. Jävla. Skit. Får be Ferm föra över installeringsgrejen till det lite äldre på ett usb så jag kan installera om det. Höhö. Jag är lite smått old fashioned antar jag.

Så än så länge får ni nöja er med någon google bild. SRY! Men nu blir det bättre uppdatering iallafall.

YOU SUCK!

Infinity.


Begravningen var fin
, och maten var god och festen efteråt var soft, men spårade en aning. Olles och dess folk är allt bra konstigt, men oftast härligt på sitt lilla vis också. Ja ack kära människa, hur funkar du egentligen?

Cobra har förövrigt gått och blivit kvinna, hon går omkring i sin lilla bubbla och jamar och åmar sig, har baken rätt upp i vädret och väntar på en man som inte finns. Jag tycker nästan synd om henne, kan inte vara roligt att bli sådär galet kåt och typ inte veta vad det är som händer med en eller vad man ska göra åt saken. Aja.

Tänkte bara uppdatera er lite, imorgon återvänder jag till hampan. Nu ska jag dricka lite cola, läsa lite bloggar sen gå upp och fortsätta läsa den engelska versionen av Twilight.. Ha det!


Igår på olles :) Vad hände med mitt hår?


Kill baby kill.


I'm not scared of your stolen power, I see right through you any hour.



Jag gillar att folk fortsätter
läsa även fast jag inte varit inne på hundra år, fast iofs kan jag ju inte rå för det eftersom min ena dator kraschat och den andra har jag inte hämtat ut än. Nu sitter jag vid Mats dator med en katt på ena knät som spinner högre än en motor bullrar. Haha, nu dunsade hon ner på sängen, min fina Cobra.

Idag har jag sprungit på stan med Mamma och inhandlat lite grejer, sen så mötte jag upp Ludvig och Felicia för lite skvaller och ätande. I helgen blir det förmodligen party, kanske imorgon efter jag kommit hem. Det får vi allt se. Är så svårt att hinna med allt man ska då man bara stannar ett par dagar. För er som inte förstått så är jag i Skellefteå nu. Hoho. Mats är ute och går nu och när han kommer in igen ska vi se Beck - levande begravd. Nu har jag alla beckfilmer utom nummer 25, undra vart man kan hitta den. Hoppas jag slipper beställa. Suck.

Aja, snart är det dags för föreställning, och jag är stressad över att jag sitter här medans alla andra repar för fullt, var så stressad när jag skulle packa att jag t om glömde manus på Hampan, bra där Mattis!

Aja, allt löser sig somsagt. Hoppas jag också löser mig, och ni också förstås. Hehe.

Ajö!


God of love.


Godmorgon på er allihopa,
vad har ni för er? Själv äter jag digestive chocolate bar, längtar inte till dom är slut, haha! Snart har jag fritt skrivande i två timmar, sen är jag ledig resten av dagen. TACKA VET JAG FREDAG! Funderar att springa på löpbandet även idag, men först ska jag kika om jag fått mina papper med posten, isåfall ska jag hämta ut laptopen idag också tror jag, tillsvidare får ni nöja er med gamla bilder här på bloggen. Kanske blir det vin idag eller imorgon, men det får vi se.

Ha en bra fredag kära medmänniskor!

I must admit that I

Been feeling so alone

It's what I am

it's what I've been

what I've become



I'D RATHER RUN THE OTHER WAY THAN STAY AND SEE THE SMOKE AND WHO'S STILL STANDING WHEN IT CLEARS.

 

 

 

OLD PIC

Hey Jake Jeckel fly twist and spin to the other side.


Äntligen har jag internet även fast det inte är laptopen
utan den stationära. Mats hade nämligen skickat med en slags adapter eller vad det heter så nu har jag internet på den, och slipper vänta till den bärbara kommer. Det är nice. Även fast jag bara varit utan internet i typ en och en halv vecka så känns det som år, man fattar typ hur beroende man är egentligen då man sitter där utan internet. Rätt dumt egentligen.

Nu ska jag surfa vidare på allt som jag missat, eller nja det hinner jag väl inte men litegrann iallafall, sen ska jag kika Silverfang med grabbarna i dagrummet. Ha en fin torsdagskväll ungdomar, imorgon börjar jag inte förrän tre och slutar halv fem. Hoppas ni har lika tur. Adios!

Den goda människan i Sezuan.



Hej på er! Äntligen en uppdatering.

Var ju ett tag sen sist. Sitter nu i datasalen, ska bara föra över lite pengar sen ska jag duscha eftersom vi har haft akro och sen har jag sprungit lite på löpbandet. Efter en snabbdusch ska jag in till Ica och hämta ut papper så jag kan hämta ut datorn, blir första gången jag åker ensam om ingen annan vill haka på. Haha.

Aja, jag kommer höra av mig så fort jag kan, ni vet att jag lever iallafall och inte har gett upp bloggen riktigt ännu. Lev och må.

Bilden längst upp hade jag för jättelängesen på en gammal blogg,
vet inte vart jag hittade den från början, googlade väl.

FUCK YEAH IAN SOMERHALDER

Hej mina vänner and haters!
Ursäkta att jag inte uppdaterat något på det senaste men det beror på att jag lämnat in min laptop och jag minns inte koden till det trådlösa så jag kan inte sätta igång internet på den stationära förrän Bert (datakillen) har gett mig koden. Troligtvis blir det imorgon. Shit! Vi börjar fan imorgon, det var ju nyss som vi fick lov. Helt sjukt vad det känns som att tiden springer iväg.

Hursomhelst, hoppas ni har haft det bra, och om jag inte uppdaterar så vet ni vad det beror på, NO internet. Får isf försöka blogga från mobilen, men det var något fel på det också, så håll ut mina vänner, det är inte sista gången vi hörs hehe ;)

Världens bästa band.

Klicka på bilden för att komma till bandet, sen kan ni välja och vraka vilken låt ni vill lyssna på. Alla är bäst.







2010 random bildbomb.

Uppe med tuppen, iallafall min tupp. Hehe. Tror jag har fått igen blogglusten litegrann iallafall, fast jag ska inte säga något egentligen för man vet ju aldrig. Dock så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om, så jag kan lägga in några random bilder från 2010 istället (då min kamera fortfarande var någolunda fungerande och då jag visste vart laddaren fanns) som ni får njuta av. Och om ni vill ha lite  feeling kan ni ju trycka på PLAY först där jag lagt in en låt som påminner mig om USA och 2010 på ett bra sätt. Enjoy! ;)

 

Så, nu fick ni er allt ett litet smakprov från hela året 2010, inte riktigt kanske, men vissa bilder är rätt så jävla gamla. Det fula är att jag bara bläddrade igenom alla mina huller om buller bilder och tog några random som jag hittade (från 2010), så hittar ni er själva, eller om ni inte är med, ta inte illa upp, det bara blev så. HOPPAS NI NJÖT AV DET VACKRA "BILDSPELET och musiken om ni hedde igång den. Ha det bra, adjöss!


Grymt!

A Day to Remember - New Music - More Music Videos

 

A day to remember - All I Want


Never catch your breath to early.


Vad gillar ni att läsa i en blogg, eller är det bilder, musik och annat dylikt som intresserar era ögon/öron?

Jag har kikat igenom arkivet lite och kommit fram till
att jag var mycket kreativare och roligare förut, enligt mig själv alltså. Men det märks ju att man fick fler kommentarer också. Borde kanske ta tag i bloggen ordentligt? Eller kanske ta en paus. Jag måste känna efter tror jag. Bloggpepp kommer typ i perioder, men det känns som att all min energi går till att ha lov och att trötta ut mig på skolan.

Varför måste man bli vuxen? Jag vägrar.

You’re lying to yourself and then still you act surprised.



Kommer att sakna dig.

Fick nyss ett samtal, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än r.i.p.

En fråga till alla bloggare där ute!

- Hur lång tid lägger ni ner på att skriva ett inlägg ungefär? Kan ju vara olika, men typ. (känner att jag har tråkigt, haha)

Bjuder på en fin bild på Manson från 2009. Dock så pajade min kamera typ ungefär då, därav kvaliten. Suger att mina båda kameror gått sönder på de mest olägliga tidpunkterna. Typiskt.





@Hamp!

Tomb Raider, datamata och godde, det är inte sämst att va ensam jämt. Fast jo, fast nä.

 

 


Better start runnin', mate!

Nu sover vi. Imorgon så drar jag, ha det fint.

 

Gonna miss u guys.


:)

Så himla fin video, snodde den från Cecilias blogg.

Har börjat dagen med att läsa lite blogginlägg, sen blir det att umgås med Moa och hälsa på en människa som varit viktig och stått mig väldigt nära under min uppväxt. Sen ska jag umgås med Alexander. Inte för att länkarna ger så mycket då läsarantalet sjunker ganska drastiskt när man inte skriver på länge.. höhö. Aja skitsamma. Ha det bra så ses vi väl när vi ses.

Men innan jag slutar så måste jag faktiskt påpeka att jag stängt av Kingdom Hearts nu som inte gick att spara även fast jag hunnit så långt och börjat på Tomb Raider istället. Kung!

Aja, pusspuss! Ajö.


Harry & Edward - Brokeback Mountain. HAHA!


He says; Im not in love, but Im gonna fuck you til somebody better comes along.

Jag vet att jag är världens mest offa person. Haha, men aa, somsagt så orkar jag inte om jag måste, och jag tror inte folk bryr sig väldans mycket om jag skriver eller inte, för jag måste ju som göra det för min skull. Min nyårs var bra iallafall och det är med både ångest och otrolig lättnad som jullovsdagarna närmar sig sitt slut.

Vi får se hur det blir med nyårslöften och sånt. Jag har två iallafall, men vi får se hur det går somsagt. Nu ska jag försöka sova eller nåt. Kanske spela. Är fortfarande fast på Kingdom Hearts för det går inte spara, inte ens på det nya minneskortet som jag köpte, sugigt. Aja, det löser sig.

Hoppas alla får ett fint år nu, det bästa hittills. Man kan ju alltid hoppas.

Vi hörs väl när vi hörs, och om det är något ni undrar tills dess - så är det bara att fråga. Take care!


Är det nånting jag lärt mig i livet,
är det att aldrig ta nånting för givet.

True blood. Längtar!

The title for the Season 4 premiere has been released.  ‘She’s Not Here’ is set to air in June 2011.  An exact air date has not been set.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner