,.


SATURDAY

Nu har jag pratat med Agnes från min förra klass i nästan en timme om allt och inget, hur mysigt som helst. Är skönt att få prata och tänka på annat än den vanliga vardagen ibland, ringa folk som man inte pratar med så ofta. Innan det spelade jag god of war som jag snart ska fortsätta med, och innan det pratade jag med min kära syster Ellinor.

Nu ska jag hälla upp lite julmust, en av alla mina beroenden. Eller kolsyran är mitt beroende, höhö. Sen ska denna lugna lördag övergå i ännu mer lugn. Får se var den tar mig.

Ha en fin kväll!

Fin Anka ♥


TRUE


GONE WITH THE SIN

Godmorgon! Har nyss sett ett avsnitt av Grimm, nu ska jag snart hoppa upp ur sängen och sen ska jag och Frida traska till pizzerian. Nu är det fan min tur att köpa en färjestad, hälsa Tommy det, Malin! ;)

Gårkvällen var helt okej, men blev alldeles för trött sen och gick hem tidigare än planerat. Frida var min partner in crime ett tag och vi snackade om allt och inget. Hon är bra hon, den där Fritjof :)

Saknar Florida. OCH nej, det är inte jag som är brun. Hahahahah, det är Ellinor


GOKVÄLL


MIN KVÄLL


YADAYADAYADA


I CAN'T TELL

Godmorgon peeps! Haha nä men tja! Eller nåt. Kommer nyss hem från att ha sagt adjö till Malin som åkte till Stockholm. Hoppas hon får en finhelggggg, det förtjänar hon! Bästa, bästa!

Ikväll är det typ fest. Tror jag, vi får se. Ska hålla hårt om de små slantar jag har, försöka iallafall. Tidigare idag spelade vi in det sista vi hade på treminutaren, vet inte om jag är nöjd menmen. Sen hämtade jag vantarna jag glömde på coop innan jag sa farväl till Malin.

Sen har vi haft möte ju, vi ska ju ha julpjäs snart. Vi ska bestämma oss för vilken vi ska spela. Annars då? Less på att vara trött hela tiden. Det påminner mig om att jag borde ta en powernap nu. Tröttsamt.

Gud vilket trassligt inlägg, hinner inte själv med. Orkar inte läsa igenom.

Här får ni en låt för lite julstämning. Har inte lyssnat på just det klippet, så hoppas det funkar. BRYR mig faktiskt inte just nu. Hahaaaa.


EN MÅNAD INNAN JUL

Hejsan! Idag har varit en fullspäckad dag. Har spelat in film från morgon till middag, sen har jag varit på kör och testat klänningar samt övat inför lucia. Sen for jag en sväng till Konsum, där jag glömde mina vantar. Vill grina!!!!! Nej, men seriöst, det var sorgens tid!

Nu är det föressten en månad kvar till jul. Här i Molkom är det fortfarande höst, och plusgrader på dagen. Jag stortrivs, det enda jag ber om är en vit jul i Skellefteå, då jag ska hem. Hör du det tomten?

Ha en fin kväll. Nu ska jag se om jag hittar någon film att kika på, sen sooooovis!

Dagens + var mysis med Fritjof

Saknar dig min fina höna böna!WEDNESDAY I'M IN LOVE

Good night!


NU BLIR DET DENNA FILM


DRESSES

Såg två fina nyårsklänningar. Tycker ettan är finare, men tvåan har finare rygg (ett hjärta!!!) och mindre krångel med bh och grejer. Men ifall jag skulle köpa skulle det nog vara ettan. MEN vilken tur jag har att det inte blir någon eftersom jag måste hålla i slantarna ;) BRAAAAA där Matilda!


HÄR och HÄR!

GULLEFJUN

Godmorgon på er! Nu ska jag vakna till lite, sen blir det lunch! Hur ser eran dag ut? :)

Jag i min bästa form!!!!!!


A QUEST FOR YOU

Hann inte posta mitt tidigare inlägg eftersom jag fick ta Christoffers plats i bilen för att åka på en föreläsning där en kvinna berättade om hennes liv som filmfotograf och hur hon hanterade att hon blivit våldtagen då hon var yngre. Intressant, men är hur trött som helst nu. Hon sa iallafall att hon kanske kommer till Molkom sen, så vi får hoppas på det.

Annars idag har jag spelat in film, tyckt om maten för första gången på länge, haft ångest över att vi inte får pengar i december och varit glad för Malins skull.

Och saknat såklart. Saknat som jag gör varje dag.

Meeeeeen, nu ska vi inte vara såna. Jag ska försöka hålla mig vaken eeeeeett liteeeeeeet tag till, sen ska jag dö i sängen. Jag är så fucking jävla vråltrött. Kommer sluta med att jag somnar på fläcken ändå. Välbehövligt.

Imorgon har vi rep efter middag, sen inspelning torsdag och fredag. Tror jag. Nästa vecka är det dans och rörelse hela veckan. Bra att få röra lite på fläsket.

Spännande.

Ha en fin kväll!And, the worst part is there's no-one else to blame.


CUT

Om en halvtimme har jag inspelning. Hur fan ska detta gå?! Braaaaaa såklart. Positivt tänkande. Just det, Pooooooositivt tänkande!WHAT HAVE I DONE

God morgon!!!!!!!!!!

Liten Matilda.


: )

God natt!


BLUE OCTOBER

Lite betapet nu, sedan sömn. Glöm inte att ni kan ställa frågor på sidan av bloggen ifall det är något ni undrar över, annars är det bara att lämna en kommentar.

Ha en fin kväll, och glöm aldrig att du är bra precis som du är!


I'M SO PROUD OF YOU


No, they don't know who I really am,
And they don't know what
I've been through like you do.

 

I miss you.

 ANNOYING

Verkar ha hittat det fantastiska i webcamen igen. Ej OK. Nu vet jag iallafall när jag ska repa. Skönt att få göra något. Klockan 14.30 i bibblan - ROGER THAT!!!!!!!!!!!!! (Jag behöver nog gå i terapi pga överkonsumtionen av alla utropstecken och frågetecken och alla andra what-so-ever tecken jag gör)Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
I've lost myself again and I feel unsafe

 


SAGOR FÖR BARNEN SOM ÄR SOM DU

 

Godmorgon dårå! Fy faaaaan. Vad. Jag. Är. Trött. Nu ska jag vakna till lite, vilket antingen betyder att jag ska somna om, eller vakna. Kanske ska se något Lie to me avsnitt. Ska repa någon gång mellan 14.00 och 18.00 iallafall inför treminutaren (En treminutersfilm som filmarna skriver, sen delas de in i grupper där de hjälps åt att regissera, filma, ljus och ljudsätta varandras filmer. Vi i skådespelarklassen får vara med i filmerna som skapas, alla är inte med i samma, fast vissa är med i flera.). Är ju bra att man vet exakt tid, lol. Haha.

 

Kul att det kommit så många nya besökare! Skriv gärna en liten rad ifall DU undrar något, eller ifall DU vill berätta just vem DU är. Ska försöka svara så gott jag kan!

 

Nu ska min nyttiga brunch bestå av julmust. Bara för att jag kan, simple as that. Hoppas ni får/har fått i er något nyttigare. Man måste ju vara lite dubbelmoralisk och hycklare. Bara för att man kan det också, förstår ni.

 

Massa kramar :)

 

 

 

 


GN!

Sett på Lie to me, pratat med yngsta storasyster i telefon, spelat betapet. Nu är det definitivt dags för sömn. GN kära medmänniskor!ANOTHER SONG FOR THE WEEKEND

Bjuder på några bilder från i helgen. HalvårsMYZ!♥

 

The end.
BORING

Lista som jag hittade på Fannys blogg.Vad är det första du tänker på när du vaknar?
Att jag vill somna om.
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? I dunno.
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Ja.
Om du var så full så du inte kunde gå, skulle personen du senast pussade ta hand om dig då? Det tror jag :)
Vem av dina vänner står dig allra närmast? Åh, jobbig fråga. De som står närmast vet om det.
Har du någonsin pussat någon som varit hög? Har jag säkert.
Vem är den största idioten du känner? Människan jag ser i spegeln. Haha.
Vad är det bästa som hände dig idag? Att jag fick vakna upp bredvid världens bästa pojkvän, sen att Fredrik, Daniel och Stefan följde mig till affären så att jag inte skulle behöva gå ensam, råsöta.
Hatar du någon just nu? Nej. Bara min spärr.

Vem tog senast på din rumpa? Simon.
Har du syskon som är äldre än 21? Ja.
Hur fick du ditt senaste blåmärke? No idea.
Saknar du någon just nu? Usch, ja.
Är du längre än de flesta i din ålder? HAHA. Japp, jag är så jävla lång med mina 1.58 cm.

Pratar du ofta? Antingen för mycket eller inget alls typ.
Har du någonsin funderat på att pierca tungan? Har haft hål i tungan.
När gapskrattade du senast? Haha gör det typ ofta.
Brukar du tänka innan du talar? Ja & Nej.
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? Yes.

Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Har en tatuering.
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? För mycket.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Inte allt kanske.
Om dina föräldrar inte skulle gilla den du träffade, skulle du sluta träffa honom/henne? Nej.
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Nej.
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Sängen, affärn, ventilen.
Vem/vilka har du umgåtts med idag? Simon, Fredrik, Stefan, Daniel.
Är du en elak person? Ibland.
Om du hade en miljon, nämn en sak du skulle köpa? En resa.
Vad lyssnar du på just nu? Brummandet från min vinkyl.

Tror du att vissa människor tycker illa om dig? Inte mitt problem, men ja det tror jag.
Vem skrek du senast på och varför? Säkert på mamma, haha. Minns inte.
Är du rädd för mörker? Jag gillar mörker. Men sitter inte gärna ensam i ett trångt mörkt rum i ett hemsökt hus, eller går i en mörk skog mitt i natten. Haha.
Vad drack du senast? Cola.
Tror du att två ex kan vara vänner? Beror väl helt på. Efter ett tag kanske.
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? You bet.

Skulle du vilja vara berömd? Ja.
Nämn någonting du verkligen skulle vilja ha just nu? Pengar.
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Absolut.
Hur många gånger finns "a" med i hela ditt namn? Två.


MY HEART

Nu har en helg till gått mycket fortare än planerat, Simon har nyss åkt hem och jag har nog aldrig önskat så mycket att han skulle ha missat den, bussen alltså. Elakt kanske, men det skär i hjärtat att vi inte ses på två månader nu. Han har fullt upp på helgerna fram tills jul, då är jag ju i Skellefteå både över jul och nyår, sen efter det åker jag till Stockholm och chillar hos Malin några dagar , sen börjar skolan om. Men nån helg efter det ses vi väl igen.

Jag hoppas bara som fan i satans jävlar att den här tiden går lika fort som den här helgen gått. Annars är det inte rättvist. Fucking punkt.SÅ FINT, SÅ SANT, MEN ACK SÅ SVÅRT


I SAID I'D NEVER LET YOU FALL, AND I NEVER DID

Kom nyss tillbaka från Ventilen efter att ha sett en film jag velat se ett tag, nämligen Super 8. Den var väl sådär, funkade helt enkelt. Killen som hade huvudrollen var duktig på att spela iallafall, gullegull.

Annars då? Blev inget rep med Sinal idag, blir imorgon istället. Men har haft filminspelning där jag var statist, planerat lite inför julshowen, tagit en powernap,  och ja. Sett film.

Imorgon kommer Simon och jag längtar så himla mycket. Min fina skatt.  Innan dess ska jag hinna med en massa annat, som att tvätta, städa, repa osv. Är medicinsk yoga klockan 06.15 på morgonen. Är ju såååååå värt, men vet inte om det är värdare med sovmorgon, vi får la se.

Idag började ju en ny serie föressten "Grimm" tror jag den heter, ska nog kika på den senare. Streama eller nåt. Sen så ska jag se Vampire Diaries imorgon också, nya avsnittet kommer ut inatt. Kuuuul!

Nu ska jag spela lite betapet (som alfapet och wordfeud fast på internet), sen kanske se lite "Lie to me", sen blir det nog sömn.

Ha en fin kväll hörni, så hörs vi sen! Puss.

HONDAHUNDEN I MITT LILLHJÄRTA

ALLTSÅÅÅÅÅÅ finns det något sötare än hondahunden på blogg.se's förstasida? Nä, jag tror banne mig inte det. Med sina kisande ögon och med kinderna fladdrandes som en rabarberstjälk i vinden så är sötman svårklådd. Jag är heart-broken. På ett bra sätt.

Blir glad varje gång jag går in på blogg.se. Och om ni mot all förmodan har missat - ta en kik på blogg.se's förstasida. Ni kan se ett exempel nedan, men den är finare då den rör på sig :)))

Finaste hondahunden EVER ♥♥♥ ///Överdrivet lyrisk mindfucked girl_91

JAG ÄR DIN VÄN OCH VI LÄR OSS AV VARANNAND I MISS YOU LIKE HELL

Hejhej! Hallåååå.. Sitter nu inne i Malins håla och knapprar lite på tangenterna medans kvinnan själv duschar. Vi har sett på Black Swan. Vilken obehaglig film. Visst den var bra gjord yadayada, men nä, jag vet inte. Obehag. Kul att man har sett den iallafall.

Imorgon är det filminspelning som gäller, ska vara statist och få spela mot Malin. Sen ska jag och Jonas repa lite med Sinal. OCH på fredag ska jag städa... seeeeeen kommer Simon(e)! Haha. (K)(K)(K)

http://3.bp.blogspot.com/-BQ8m2Savd-c/TbfBC06QPJI/AAAAAAAAAio/FMToHUy0BIQ/s1600/black-swan-movie-poster-02-thumb.jpg

 


I'm still waiting.
EA GAMES

HAHA idag verkar vara hittardagen för allt jag vill ha. Men kolla in liksom! Och fan.. nu upptäckte jag att det var EA! MAAAAAAALIN!!!!!!?!?!?Skapa perfekta - eller defekta - husdjur åt dina simmar, från vildsinta vakthundar till destruktiva katter eller pålitliga hästar och mycket mer. Du bestämmer inte bara hur simmarnas husdjur ska se ut, utan även vilka personlighetsdrag de har. Kontrollera dina simmars husdjur med en mängd nya aktiviteter och upptäck världen ur deras perspektiv. Skäm bort dina husdjur med exklusiva föremål som bara finns i den begränsade utgåvan "Limited Edition". Låt dina simmar få en ny medlem i hushållet och upptäck helt nya sätt att leka med livet!

 


Mer skoj med fler husdjur! Skapa ett brett utbud av unika hundar, katter och - för första gången någonsin - hästar! Tror du att din sim har vad som krävs för att tämja en vild häst?
Livet som husdjur. Ta kontroll över din sims husdjur för att jaga, gräva, anfalla och mycket annat. Bli en perfekt följeslagare eller härja vilt bland dina simmar!
Husdjur med karaktär! Bestäm vilken personlighet dina simmars husdjur ska ha, från intelligent, modig och vänlig till hydrofobisk, nervös och korkad eller stillsam, snabb och smidig.
Träna ditt husdjur. Katter och hundar kan lära sig att jaga, hundar kan lära sig att hitta samlarföremål eller ordna en dejt åt din sim, och hästar kan lära sig att tävla och hoppa.
Simmarna kan ta med sina husdjur utomhus! Ta med Zingo till parken, ta med Simba till biblioteket eller rid på Stjärna till det nya ridcentret.

 

KÄLLA!

 


FRÅGA PÅ

Om ni har missat, så har jag nu skaffat en frågespalt på högra sidan av bloggen, där ni kan ställa frågor ifall ni har lust! Kram kram! :)


PIECEOFNORWAY

Fick ju pengar till en One piece i födelsedagspresent av dadio, men blev ju en massa andra utgifter istället, men man suktar ju fortfarande. Billiga är de ju också. Ja, men det får väl helt enkelt bli när man har råd :)

 

 

HÄR!


SÅNT MAN BEHÖVER, OCH SÅNT MAN INTE BEHÖVER

Nu är det ju såhär att det börjar närma sig jul. Och jag blir faktiskt glad för sakerna jag får som INTE finns på bilden nedan, blir faktiskt glad även om jag inte får någonting alls.

 

Dock tyckte jag det kunde vara roligt att göra ett litet kollage av några saker som skulle sitta fint. Fast det som jag vill ha mest på bilden är egentligen jackan (som jag faktiskt behöver) och öronmuffarna!!!!!!!

 

Sen vill jag ha alla säsonger av true blood och vampire diaries på dvd...... men de går ju fortfarande, plus att det är dyrt. PLUS att det kan jag köpa sen..... tror jag. Och en ny dator, och telefon... och

 

Ja ni fattar.

 

 


SJUKT BRA


I NEED TO GET A GRIP

Idas begäran tänkte jag skriva ett inlägg, men anledningen till att jag aldrig skriver är ju just den att jag inte har något att skriva om. Händelselöst liv, ack och ve! Nä men har varit sjuk sedan i tisdags förra veckan, sen trodde jag äntligen att jag skulle bli frisk, men imorse då jag vaknade så var jag döden själv.

Hoppas jag blir bättre snart.

Sen då? Mitt liv består av kaos och ångest och framförallt SAKNAD. Men även av en massa guldklimpar, jag går ju faktiskt på ett av de mysigaste ställena med några mysiga, bra ena :) Meeeeen sorry to dissapoint, har faktiskt ingenting vettigt att skriva. Kan lägga in några bilder från då jag och Simon var i Skellefteå istället.

 

 

Note to self: Måste verkligen skaffa en ny kamera,
min är kassssssss då 70% av alla bilder blir suddiga!MMMM

 

HÄR!


,


OOOOH, SOMETIMES I GET A GOOD FEELING

Nu är Elin påväg hemåt efter en lyckad helg. Igår var vi fulla som kastruller. Nästa helg kommer min fina älskade pojkvän på besök, då ska vi "fira" halvår. Nä men se på bio och myZA. Sen ses vi inte förrän nästa år någon gång troligtvis, BU fucking HU. Fan vad jag låter ironisk hela tiden. Men det ska faktiskt bli sorgligt, speciellt då vi har träffats nästan varje eller varannan helg under en lång period. Meeeeen kul att han kommer.

Nu är det fullt hus ute i våran korridor. Vernissage. Oj vad kreativa människor. Nästan så att man vill spy, på ett bra sätt ;)

Här har ni några bilder så ni får en liiiiiten blick av hur det ser ut. Vsg lol! Och nej, jag var inte med och ritade denna gång :)


FOR U


ÄLSKAR SPONTANITET

Något jag inte tycker om är dock städning. Måste göras. I fix! Tomorrow..........


FROM THE UNITED KING I AM LOOKING FOR HER, I AM GOING TO CALIFORNIA

Snor, ont i kroppis, ont i öronen, uppsvullen halsmandel. JA, bara en. Fråga inte varför! (Varför skulle ni ens fråga?) Värt att vara sjuk????? Fast nä. Tur att vi inte har så mycket att göra nu, utan det är eget arbete med filmarna (vi ska spela in treminuters filmer). Jag och Jonas har iaf hunnit läsa in lite text idag. Nu ska jag dö lite i sängen och fortsätta kika på Soul Eater. Hoppas ni har det bra allesammans!

Gammbild fotad och redigerad av mig.


PURE HAPPINESS

Försök att inte le när du ser denna. Fan. Så. Jävla. Bra!!!!!!

 


YOU ARE JUST A DAYDREAM AWAY

Har alldeles nyss kommit hem från Karlstad. Vi har kollat på någon dokumentärfilm om trafficking. Mycket gripande faktiskt, och sjukt att det faktiskt pågår sånt i våran unkla lilla värld.

Annars då? Har varit förkyld nu i några dagar. Och vårdcentralen nekade en läkartid och hänvisade mig till Skellefteå där jag brukar gå. "Men det är självklart vi tar emot dig ifall det är akut, lycka till!!!!!!" Wtf? Aja, är så trött att jag knappt orkar med vare sig mig själv eller skolan, men det kanske inte är nog akut för dig? Bitch.

Kram.

Hahahhaa. Lol på mig.  Nu tänkte jag sluta oroa mig över allt som går att oroa sig över, som t ex min dåliga ekonomi. Höhöhöh. Och sluta skriva onödiga blogginlägg. Kanske.

Ha det så bra iallafall, så hörs vi sen, i ett normalt. ELLER icke normalt blogginlägg, allt beror på vad man jämför med. Alltså, adjö, adjö!


SOUL EATER

Nu ska jag borsta gaddarna, se lite soul eater och sen sovaaaaa. Sov gott!


I WILL BE RIGHT HERE WAITING FOR YOU

Finlåten :))))))) Fattar inte hur jag kunde glömma bort den.

 

och här är en till... åååh

 

 

Och nä, det är inget fel på mitt och Simons förhållande.......saknar honom ba lite?????? ok??????

 

hahahahha jag är patetisk.


H


LABYRINTH

Ny vecka, ny start på relativt gamla rutiner. Jag har inte så mycket intressant att skriva. Är trött för jämnan, som vanligt. Därför ska jag gå till Vårdcentralen imorgon och be de läskiga människorna att kolla upp min sköldkörtel. Jag hoppas att de hittar något fel på mig så jag kan få mediciner, är så less på att vara ständigt trött utan att veta vad det beror på.

En till sak att vara glad över är att Simon kommer nästa vecka. Alltså veckan efter den som kommer. Eller ja, på helgen. Seeeeeen har Malin även sagt att jag gärna får komma till henne en stund på jullovet innan jag åker tillbaka till Molkom, och det kändes så jävla bra att få den inbjudan.

Fast, hon kommer att ångra sig. H e heee.

Känner mig tråkig. Slutar nog här.


Dum spiro spero.

LONG TIME NO SEE

Hej. Ursäkta för dålig uppdatering. Har iallafall inte orkat blogga medans jag har varit i Skellefteå, och nu när jag kom tillbaka till Molkom så har mitt nätverkskort dött typ. Sitter iallafall hos Malin nu och berövar henne på hennes ensamtid och även på hennes dator Maccan (Macbook). Tänkte gå till mitt rum, men glömde nyckeln på rummet och de andra på Västan är och spelar in film, så jag kommer inte in där på ett tag. Typiskt.

Har iallafall haft en bra vecka i Skellefteå med min favoritprins och träffat en massa fina människor som jag saknat en del. Men som vanligt då jag kommer dit så sprängs mitt inre lite grann. Kanske inte är meningen att jag ska bo där under en längre tid, höhö.

Skriver mer och lägger ut bilder då mitt internet har börjat funka igen, om det någonsin kommer hända. Hoppas ni har haft det bra, vare sig ni har haft lov eller ej. Adjöken!

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner