FROM ME TO YOU

Heeeej, här är det döden dött som vanligt. Har väl inte mycket att säga förutom att jag är i Skellefteå på besök. Har inte hänt mycket dessa dagar, eller jo, kanske.

Har hunnit shoppa en del, har varit på återträff, har hunnit träffa Svante för första gången, har umgåtts och blivit klippt av Rebecca, har hälsat på Ida i skolan, träffat Emil en snabbis på stan osv. Ooooooch, det som återstår är väl plugg av manus, fest... och ja. Övernattning hos Ida. OCH träffa samt godkänna hennes nya boY;)

Jamensi, resten lämnar jag åt er fantasi. Haregöttttt, vi hörs när vi hörs.


VÄRLDENS VACKRASTE PAR, OM MAN BORTSER FRÅN MIG OCH SIMON DÅ, HÖHÖ


I'M PROUD

Då var regiövningen över för min del. Skönt, men även lite sorgligt. Fick mycket positiv feedback och många tyckte att jag jobbat bra med karaktärerna samt scenen. Jag var lite nervös över att det bara var jag som skulle tycka den var rolig, men det var folk som skrattade under hela föreställningen. Skönt! Känns även skönt att helt ärligt kunna säga att jag är stolt över mig själv. OCH över mina skådisar, såklart. Hade aldrig gått så bra om jag inte haft sån tur med skådespelare. Plus att jag blev tilldelad en grym pjäs.

Sen har jag även spelat upp båda scenerna jag skådespelade i, även det kändes skönt, även om vissa saker kunde gått bättre. Men nu ska jag sluta vara negativ. Typiskt mig att när jag väl lyfter mig själv så trampar jag ner mig själv i nästa stund. Det gick bra och jag är nöjd. Precis som det ska vara. Punkt.

Nu kan jag andas ut över detta, och börja oroa mig över andra saker istället. Gryyymt!!KLICKA PÅ BILDEN OCH NJUT

Vill dela med mig av en GRYM REMIX, klicka på bilden om ni vill ta del ;)HOW CAN YOU FORGET SOMEONE WHO GAVE YOU SO MUCH TO REMEMBER?

Världens bästa lillmamma Malin har stickat en fiiiiinfin mössa åt mig, är jag lycklig över det? Svar ja. Se bilder nedan, och avundas.

LOITUMAS POLKA

Dags att göra sig iordning för ännu en dag i repets och regins tecken. Ha en fin dag, folket! PS. Klicka på bilden om ni vill vakna upp till lite skönsång, HAHA!

 HAHA SÅ JÄVLA BRA


YOU ARE ONE OF THE PEOPLE WHO WILL GO PLACES


DET KANSKE KOMMER KÄNNAS, DET RÅR JAG INTE FÖR.

Tja, vad ska man säga? Regiprojektet flyter på, och jag är glad att jag hade så tur med manus och skådespelare. Dagarna har flytit på i rätt rask takt men jag har hunnit med en hel del, sökt sommarjobb, klurat över beslut över min såkallade framtid och även återfått kontakten med en kär vän.

Annars då? Nja jag vet inte. Simon var ju här i några dagar, välbehövligt, även om det blir mycket onyttigt. Om en vecka ska jag hem till mitt kära Skellefteå och träffa många kära vänner som jag inte hann träffa kring jul pga sjukdom. Kanske göra en gastroskopi, och även gå på återträff i Örnsköldsvik för att träffa gamla klassen. Kul och spännande!

Nu ska jag skriva in några saker i almanackan. Vi hörs när vi hörs! Kramar.

Jag skulle inte ens vara hälften, utan det jag gör.

GJORDE MIN DAG

Måste berätta om en rolig sak som hände idag. Kan börja med att nämna att jag i början av året sa till en av mina skådespelarlärare som heter Maria att jag tyckte att vi skulle bjuda in Emil Jensen, eller se något med honom. Varpå hon nämnde att han faktiskt skulle komma vid ett tillfälle, och för någon vecka sedan fick jag veta att han skulle komma MEN att det BARA var lärarna + ett par människor som kom på besök på skolan som skulle få se honom. Blev först besviken, men sen kom ju regiuppgiften och jag tänkte inte mer på det.

Sen så idag så var det som sagt en massa folk på skolan som skulle titta runt i klassrummen och sånt, så jag och "mina" skådespelare vande oss rätt snabbt med att folk gick in och ut ur klassrummet under dagen för att kolla. Sen då lektionen nästan var över hörde jag någon i dörröppningen, men tog inte så stor notis om det. Hörde sedan att det var Maria som sa "Jag tänkte att du skulle få träffa någon" varpå jag vände mig om och sneglade mot dörren. Vem tror ni står där om inte självaste Emil i egen hög person?

Jag blev först lite generad, varpå jag gick fram och frågade om en kram. Sen pratade vi lite om allt möjligt och jag berättade att det var lite komiskt att jag alltid missade honom. Först skulle vi se honom i Skellefteå med min förra skola, men vid det tillfället var jag i Stockholm. Då skrev jag till honom och bad honom komma igen för att jag missat honom, varpå han svarade att han absolut skulle försöka komma igen. När han kom igen, var jag inte där heller. Efter det följde denna konversation.

- Vart var du den andra gången då? Här i Karlstad?
- Nä.. Jag var...I Ö-vik. Tror jag.
- Av alla ställen.

Sen skrattade vi lite och jag menade att det kanske var meningen att våra vägar inte skulle korsas. Och han sa att antingen skulle han väl komma tillbaka nästa höst, varpå Maria skrattade och sa att jag inte gick kvar då, eller att jag skulle få chansen någon annan gång. För det var ju varken han, eller Marias fel att jag inte fick se honom nu. Inte mitt heller för den delen ;)

Men är glad att jag fick träffa honom och berätta för honom att jag beundrade hans arbete. Sen gav han oss ett lycka till på klingande skånska. Världens bästa sjungande skåning. Underbart! Skäms lite dock för att jag vill inte verka starstruck. Han är en helt vanlig människa, med ett annorlunda arbete. Som jag beundrar! End of story.

Hoppas vi ses igen!

Om ni undrar vad han brukar göra, så har han föreställningar där han både sjunger och pratar, han tar upp väldigt intressanta saker vad jag har fått för mig iallafall. HÄR hittar ni hans hemsida. Två bra låtar HÄR och HÄR, och en rolig pratgrej HÄR. Om ni inte har spotify så finns det en massa på youtube HÄR!

SUNDAY

Kan ju börja med att säga att helgen har varit toppen! Även om den nog aldrig gått såhär fort förut. Började med att Simon kom en dag tidigare än väntat, oväntat men mycket roligt och mysigt. Sen igår kom Hilda och Annie och hämtade upp oss med bilen, sen körde vi mot Juval. Sen handlade vi lite, åt lite och till sist fäääääst! Det blev lyckat, men blev dock aldrig utgång för min och Simons del. Gjorde inte mycket.

Idag har vi mest slappat, fått skjuts hem, handlat, sett serie och ätit. Nu sover min prins och jag ska väl snart väcka honom bara för att jävlas ;) Hehe nä men. Jo.

I morgon börjar allvaret. Regiuppgiften tar sin start. JAG. ÄR. NERVÖS.

Här får ni en bild från i fredags då jag städade. Visste inte ens att det fanns såna här fortfarande. Provade att använda iallafall och kände mig som en äkta städerska, not.Ha en mysig söndagskväll mina vänner!REGI

Idag har vi haft casting hela dagen inför filmarnas filmer, och utöver det så fick vi våran regiuppgift i tisdags, vilket innebär att vi ska skådespela i två scener och regissera en scen ur en annan pjäs.

Känner mig riktigt stressad över uppgiften, men är ändå stolt över att jag har kommit så pass långt. Har både hunnit göra upp schema och gjort i ordning samt delat ut scenen som mina två skådespelare ska vara med i.

Är dock mycket arbete kvar, imorgon ska jag se vad de tycker om det arbete de fått, samt höra med alla andra ifall schemat jag lagt upp passar för alla, så att det inte blir en massa krockar. Nu ska jag se om jag kan skriva in mig på en castingsida, sen ska jag nog städa. Sen blir det nog powernap. Eller planera övningar samt lekar inför nästa veckas regi. Då kan jag med gott samvete ta helg sen.

Hoppas ni har det gött, och förstår att jag har lite fullt upp nu. Haha! Tusen pussar :)

GOTHENBURG

Lever det goda livet i Göteborg för tillfället, återkommer till Molkomstrakterna på Söndag, så efter det någon gång kan ni väl vänta er en uppdatering. Puss och kram!


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner