MINA ÖGON VILAR PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE NU FÖR TIDEN

Ikväll var första gången på länge jag blev lite på lyset. Eller vad fan. Onykter. Eller ja, lite lullig helt enkelt. Känns väl sådär efter man har läst ett mycket klokt inlägg av en fantastiskt klok Agnes (Ni borde börja läsa hennes blogg för erat eget bästa)

Det jag ville komma till, var dock inte det. Utan jag ville bara säga att det känns så jävla skönt. Det känns så JÄVLA skönt att titta sig omkring på krogarna på alla hungriga blickar som söker efter någon att få med sig hem, att titta på alla kvinnor och män som bara söker bekräftelse..... och veta att man inte är en av dom längre. Att veta att man har något, att man har någon.

Det är så jävla skönt att titta sig runt och inte ens sakna något som var en så stor del av mitt liv förut. Att bli bekräftad. Att synas. Att supa sig fullast, att vara snyggast, att vara behövd.

Jag är behövd. Men inte av någon okänd människa på någon anonym krog någonstans i Sverige eller resten av världen. Och det gör mig absolut ingenting. Jag är behövd av min pojkvän, och jag behöver honom. Och mer än så behöver jag inte. Det är den största gåvan jag någonsin kunde önska.

Sen att det är ett minus att jag inte tycker det är lika kul att vara ute längre  är väl sånt som går i perioder. Men jag är nöjd med kvällen, och det är huvudsaken.

Jag hoppas ni mår bra! Sköt om er allesammans. God natt!

Vad gör en man med mustash på min barm???? Vem välkomnade honom dit? Sorri Simon!!


SOMETIMES IT LAST IN LOVE

Allt i sista minuten som vanligt. Nu ska jag packa, sen ska jag och min klass iväg till Göteborg. Filmfestivalen jööö!! Sen stannar jag ett par extradagar hos Mats syster, kommer bli kung! Känner att jag behöver komma bort från hålan ett tag. Bjuder härmed på en bild från några veckor sen, en bild då jag framhäver det finaste av mig.

 

 

Må gott allesammans!!! :)


DET KANSKE VAR BRA



Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
Rita figurer, och dra en gräns

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra


Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning.

JAG HAR SÅ SVÅRT ATT BALANSERA MELLAN TRYGGHET OCH PANIK


YOU MADE MY DAY HONEY

 

Och även fast jag har svårt för dom orden,
så känns de helt rätt när jag delar dom med dig.

IF YOU DON'T KNOW ME BY NOW, YOU WILL NEVER KNOW ME

 

29 September 2011 i Molkom. Sommar och höst på samma dag. Nu längtar jag verkligen tillbaka till sommaren. Om jag lägger mig nu så är jag en dag närmare iallafall. Prova ni också. Hehe ;)


GLORY

Nu när alla andra har kommitetid ska jag ta en liten nap. Sen är det lunch. Ha en soft dag och ta hand om er allesammans. Tänk vad mycket ett litet leende kan göra för både andra och er själva. Le mot världen, och låt världen le tillbaka! :)

 


NEVER EVER GIVE UP

Idag är det 3 månader sen jag nyss hade sett färdigt på ett mästerverk av Rikard Wolff. Jag och min finaste älskling såg på "Falling in love again", en konsert som just då Wolff medverkade i. Tänk vad tiden går alltså. Det var en fin dag.

För en liten stund sen såg jag och massa andra människor premiären av "Äkta människor" på tv. En klasskompis till mig agerade statist i det första avsnittet. Roligt att det går bra för människor omkring. Får mig att tänka tillbaka på i sjuan då jag redan hade bestämt mig för att gå teater på gymnasiet, jag skulle minsann bli filmstjärna och jobba med kändisar. Men jag tror att det var långt, långt före det jag kom på att jag ville bli skådespelerska. Och nu står jag här, flera år senare, på god väg till att bli något som jag bestämde mig för för så längesedan, men nu är det så mycket mer som spelar in än att bara "jobba med kändisar", för de är ju människor precis som du och jag, med ett annorlunda arbete :)

Allt går bara man vill. Det kan ta tid, och det kommer kräva blod, svett, tårar och en jäkla massa tålamod vare sig du arbetar dig upp eller glider in på en räkmacka. Men det är så jävla värt det. Spelar ingen roll om din högsta dröm är att bli rörmokare, brandman, advokat, lärare, make-up artist eller speldesigner. Eller varför inte alltihop på en gång? Visst "man lever bara en gång" (eller vad fan vet vi om det egentligen?) men betyder det att man måste stressa sig igenom livet och inte ens hinna njuta, att aldrig hinna stanna upp och tänka att "nu lever jag faktiskt och jag är jävligt nöjd". Inte fan vill jag vakna upp om 80 år och känna att jag stressade igenom hela mitt liv. Det är något även jag måste träna på. Som fan.

Men min poäng är att det är endast du som sätter dina mål och gränser. I vissa fall kommer 99% säga åt dig att "Vad vill du bli egentligen, efter det du gör nu?", Eller "Vakna upp och inse att det där är inget man bara blir", "Det där går inte". Eller w/e. Det du måste göra är att lyssna på den där 1% som säger att det går + dig själv. Du är så mycket starkare än vad du tror, vare sig du vill bli entreprenör, dagisfröken.... eller i mitt fall skådespelerska.

Så tänk efter en och två gånger innan du väljer vad du vill gå i gymnasiet, innan du börjar plugga på komvux, startar ett nytt företag eller börjar en ny utbildning.

Eller .... bara kör? Spelar ingen roll om du inte vet vad du vill bli ännu. Ta ett sabbatsår eller två, jobba på ica, närmaste djuraffär eller dubba en kortfilm. Skaffa kontakter, plugga för att sedan ångra dig, bygg upp ett hus för att riva det sen. Våga chansa, våga bryta en tå eller två på vägen, och våga vara dig själv. Våga misslyckas, VÅGA lyckas. Våga erkänna dina snedsteg, våga visa vad du uppnått och lyckats med. Våga ändra dig, våga avsluta något och våga starta om på nytt :)

Våga vara dig själv och viktigast av allt.... GE ALDRIG UPP!

God natt på er allesammans! :)

GLAD KILLE_NORWAY

HAHAHAHA herregud, titta på denna.

 

Vad säger ni? Skulle ni ha reagerat på samma sätt?
Och ifall, skulle ni då vända er till USA på detta sätt? HAHA ;)


GOLLUM

Tunnelbanan, Stockholm

Några killar ~20, av accenten att döma troligtvis amerikaner, diskuterar Sverige och svenska kvinnor.
Kille 1: When Swedish girls talk, they have this really weird voice when they say "i". Sort of like Gollum. You know, from the Lord of the Rings? That Gollum. Seriously, they do. When they're like "Såå piiiiiiinsamt!", they sound just like him.


HAHA


TRE KYLIGA FAKTA SOM DU FÖRMODLIGEN INTE VISSTE OM

  • Största snöflingan: 38 cm i diameter i Fort Keugh, USA 28 januari 1887.
  • Största hagelkornen registrerades 14 april 1986 i Gopaljanidistriktet i Bangladesh. De vägde drygt ett kg och hagelskuren dödade 92 personer.
  • Lägsta uppmätta temperatur på en plats som bebos permanent är -68,0 °C i Ojmjakon, Sibirien 6 februari 1933. Det finns emellertid en inofficiell notering i Ojmjakon på 71,2 minusgrader.


Sick. Fakta hämtat HÄR!


YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL

Efter en mysig filmkväll är det dags att tuppa av en stund. Ååh, kan ingen komma och sjunga en sång för mig? Godnattvisa deluxe. Plz. Siiiimon, var är du när jag behöver dig? /Die.

Äh, nu ska jag söööva! Händer ju inget sköj på internet nu. Tråkisar. Skoja. Puss!

Bjuder på en bild på mig och syrran från i julas då jag var sjuk och sliten. Ser ut som en javetintevad på typ alla bilder, men den här bilden är rätt rolig. Haaaaha. Garv.


SOMEONE LIKE YOU

Nu har jag precis anlänt till mitt rum, sitter och käkar på en klubba. Vi har haft improvisationsteater och det gick galant, jag har en duktig klass. Något jag måste lära mig bättre är dock att det är okej att vara tråkig ibland, det gäller iofs allt. Vi som människor behöver inte göra oss till hela tiden, och försöka vara roliga. Ibland är det okej att bara vara :)

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, hoppas ni får en fin kväll allesammans! Snart är det helg♥

Såg nu att jag måste fixa en ny almenacka... (kolla bakgrunden på bilden.. hehe)


MIN FINASTE SKATT


WOUNDS

Ibland har man inga plåster för såren inuti. Då får man köpa godis istället.

Ska skynda mig på affären, kramar!

,.

2012 är hittills inte mitt år alltså.

IN THE END IT DOESN'T EVEN MATTER

Frida lämnade nyss mitt place, hon kom över helt random och var ett mysigt sällskap. Uppskattat! Hon hjälpte mig bland annat välja vilka filmer man kan se på Göteborgs filmfestival. Vi ska ju dit i slutet av Januari. Sen tittade vi på lite bilder och filmer på facebook. MysFritte :)

Tidigare idag har jag haft impro, sovit... och ja. Inte så mycket mer. Nu ska jag nog ringa Agnes. Vet inte.

Ha det!
I must admit that I
Been feeling so alone.

MIN LILLA PONNYHÄST

Efter lite camande och nostalgiprat med min käre pojkvän är det dags att sova. Ska först ringa Agnes en stund. Eller, efter jag borstat tänderna såklart ;)



Nostalgi <3


.


NOSTALGI


EVERYTHING THE LIGHT TOUCHES IS OUR KINGDOM

Okejdå, jag bjuder väl på ett inlägg till. Bara för att ni tjatar så ;) Men bara för att säga att jag ska iväg och kika på Lejonkungen idag, TJARAAAA!



AND I COULDN'T TRUST MYSELF EVEN IF I WANTED TO

I helgen känner jag för att bara vara, kanske inte skriver så mycket. Vi ser väl. Här får ni en bild på mig i min enkelhet. Bara för att ni inte har något val.

Smygreklam för Fyffes(?) Colombia. Var så god på förhand.







AND THEIR NAME WAS TREASON

Borsta gaddarna, lägga sig till ro i sängen, sen "Batman begins".

Sssssssssen Zzzzzzova.

Mössa och vantar som jag fick av Simons mamma i julklapp. Gullegull!


DAY AND NIGHT

God morgon på er allesammans! Hoppas ni mår bra och har fått i er lite frukost så att ni orkar med dagen, hehe. Jag åt nyss lite laktosfri yoghurt, men skippade bananerna eftersom dom inte var tillräckligt mogna ännu :( Snart ska jag på någon föreläsning av något slag? Vi får väl se vad det handlar om.

Somnade innan klockan tjugoett igår kväll, tror jag vaknade en gång, men vaknade inte ordentligt förrän klockan sju då larmet satte igång, känns sjukt ovant då jag den senaste tiden vaknat rätt ofta på natten. Aja, onödigt vetande, tänkte bara uppdatera lite.

Har fått pengar, så tänkte passa på att se Lejonkungen i 3D på bio i helgen. Det var några som var på att följa med, men ifall de ångrar sig tänker jag gå ändå, tänker inte missa den filmen för allt i världen, så jäääävla bra, och sjukt mäktigt att få se den på bio. Frågan är bara om 3Dn kommer göra det värt. Vi får la se helt enkelt :)

Puss&Kram.

AND I CRIED ONCE MORE

Sitter vid en dator i sjukhusbiblioteket som jag förhoppningsvis får sitta vid och är lite nervös över storleken på detta ställe. Hur stort kan ett sjukhus vara egentligen? Vill inte ens veta hur stora de största är. Jag med mitt stackars lokalsinne har det inte lätt inte ;)

Fast jag har upptäckt att ifall jag bara litar på min egen förmåga och verkligen försöker så kan jag vara rätt okej på att hitta ändå. Ibland.

Nu ligger väl Frida på operationsbordet antar jag (Vilket hemskt ord :S Operationsbord? Låter som att hon är en köttstek eller något).. och själv ska jag surfa här ett tag, sen ska jag äta lite kanske, sen checka in på sjukhushotellet. Om jag nu kan göra det och inte måste ha med mig Frida. Vi får se helt enkelt.

Ha det gött, förhoppningsvis ses vi igen, om jag inte lyckas villa bort mig på det här stället förevigt /cry.

I'M ON MY WAY



Nu är det mesta nerpackat,
allt från Hm&Elloskataloger till böcker till kläder och deo och medicin och tandborste och..... och.... ja... nu ska jag försöka få med mig själv också. Är lite nervös inför hur jag ska hantera Frida sen... ifall hon mår skit.

Det går nog bra. Ehe.

Nu drar jag iväg på Karlstadäventyr (dvs..sjukhuset. Om ni undrar varför så läs föregående inlägg.)

Sköt om er! PUSS!




THERE'S A LOT OF HOPE, BUT I CAN'T SEEM TO FIND IT

Sitter och fixar vid datorn. Varför blir det alltid att jag är vaken så länge även fast jag sagt till mig själv att jag ska sova tidigt? Ja det kan man ju undra. Imorgon blir det att följa Frida till operationsbordet, quinnan ska operera bort sina halsmandlar och jag ska finnas där för henne som ett moraliskt stöd. Vad har jag gett mig in på ;) Nä, men det ska nog gå bra. Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs.

Hoppas ni har det bra. Kram!


LIFE IS LIFE

Blev ingen smörgåstårta idag, men god mat var det ändå. Och trevligt sällskap förstås. Efter vi besökt Simons farmor besökte vi Simons pappas motorcykelklubb, det var jättetrevligt, men kände att tröttheten tog över tillslut. Trist. Hatar att vara kronisk trött. Blä.

Imorgon är det dags för hemgång, och jag kan inte rå för att det värker lite i hjärtat. Efter många dagars umgänge med min fina så känns det lite hårt att återvända till sitt lilla studentrum och sin ensamma säng. Men, men. Sånt är livet.

Nu ska jag snart se det nyaste Vampire diaries, och njuta av det livet har att erbjuda av denna kväll. Sköt om er allesammans!

I SEE YOU

Sitter här i sängen i Mariestad, hemma hos Simons mamma bredvid en pojkvän som lyssnar på disneysånger i hörlurarna medans jag sitter och funderar. Har fruktansvärt ont i magen efter att ha ätit på mcdonalds. Ikväll har vi varit på vin&spelkväll hos Hilda med henne och Nils, vi spelade cluedo, sen spelade vi "med andra ord", vilket jag vann alla tre gånger i, hehe. TUR. Kallas. Det.

Imorgon ska vi till Simons farmor på middag, vi får se vad det blir för gott. Simon anar att det kan bli smörgåstårta och ifall det är sant lär jag ju vara i himmelen, det är nämligen min favoritmat ever. Alla kilon jag gått ner medans jag varit sjuk lär jag ju gå upp igen. Ajabaja.

Nu börjar de stackars lovveckorna gå mot sitt slut och på måndag börjar vi igen. Jag vet inte vad jag ska tycka. Tycker det är lite synd att jag varit sjuk större delen av lovet och inte riktigt hunnit njuta, men vila får man väl göra i graven antar jag. Ska bli skönt att träffa alla igen. Och skönt att få gå till vårdcentralen i Molkom och ge dem som jobbar där ett fuck you finger + en remiss så att de äntligen kan hjälpa mig fast jag inte bor där. Haha det är sjukt egentligen att de är så totalt jävla obrydda om människor som allvarligt söker hjälp där. Uh. Aja.

Nu ska jag dricka något eller några glas ramlösa (utan att spilla över datorn), sen ska jag nog försöka sova för att orka med middag imorgon. Många kramar!


BOOTS

Dessa skor var så äckligt fulfina att jag bara vill ha dom jättemycket!!!!!!!! Hahahah. Seriöst faktiskt.

 

Om du är lika konstig eller inte konstig (välj själv) som jag och faktiskt tycker att dom har en charm, så finns dom HÄR!


I'VE GOT A HOLE IN MY HEART WHERE YOU USED TO BE

Sitter här nu i sängen och funderar på att ta mitt pencillin snart. Kunde inte sova pga någon som borrar utanför? Och nog fan har denna person borrat ett tag vill jag lova. Simon sover då lungt vidare iallafall. Jag blev även ledsen för att jag och Simon tänkte gå och se Lejonkungen i 3d. Min favvisfilm ever, men nä, den börjar inte sändas förrän den 13 Januari i Skövde, och skolan börjar 9 Januari = Jag är inte här. Bu fucking hu. Seriöst, varför kan den inte bara börja den 6 som på alla andra jävla ställen.... suckkk

Haaaa! Annars då? Känner mig friskare för var dag, men tröttheten är ju såklart kvar. Det är den alltid, men det är något jag får räkna med tills farbror och fru doktorn har kommit på vad det är för fel på mig ;)

Aja, pencillin nu.

Tänker på alla er saknade vänner!




CANDY CANE

Igår var jag och Simon i Skövde, och där fyndade jag en tröja på Carlings som var på rea. Jag kallar den "polkagriströjan". Obs. (Gud vad längesen jag skrev det) även om jag fortfarande ser ut som ett mähä så känner jag mig myyyyycket bättre. Snart är jag frisk, wiho!


 

 

PS. SAKNAR DIG IDA!!!

 


,


1 JANUARY, 2012.

Ännu ett nytt år med nya möjligheter har ringts in. Är sjukt glad att jag fick fira in det nya året med många fina och underbara vänner, och min bästa Simon såklart. Nu är det alltså 2012, och mitt nyårslöfte.. ja vad kan det vara? Att hitta mig själv kanske? Att ta hand om mig själv och andra i min omgivning.

Eller att satsa på skådespeleriet fullt ut. Det ska jag absolut göra, och jag hoppas att de hittar lösningen till min kroniska trötthet så att jag kan sätta igång!!!

Hoppas ni alla mår bra och omger er av människor som ni både mår bra av och får att må bra. Lev varje dag fullt ut utan att bränna ut er själva. Kom även ihåg at ifall du vill avsluta en ond cirkel (dvs något som är dåligt för dig eller får dig att må dåligt) så är det aldrig försent, vare sig det är ett nytt år eller ej.

Lita alltid på din egen styrka!

Kram!

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner