SKELLBÖG, HERE I COME

Nu ska jag packa ner datorn, duscha, göra mig klar för sängen och sen imorgon så drar jag. Wiho!


I CAN NEVER HATE YOU

Nä. Godnatt fan.



Y/N?

Jag känner att jag är lite knasig. Haha. Jag är nog det. Igår var rätt knäppt också faktiskt, men det var kul. Känns lite konstigt nu att en hel dag har gått utan att jag har gjort något speciellt. Men har iallafall fått säga hejdå till några. Sen har jag fått umgås lite med Frida och sedan med ventilmänniskorna. Där gjorde vi ett lite för elakt prank mot Fredman the man. Sexy pirate, Y/N? hahahha I die. Nästan ondskefullt internt.

Snart är min och Malins elaka vecka över, det är nog på tiden, don't you think? Hoho.

Imorgon ska jag boka min biljett till Stockholm C från Kalleballe. Ska försöka grabba tag i en sista minuten med tåg på söndag, sen ska jag möta upp min älskade i Stockholm för att sedan åka vidare mot Arlanda och slutligen Skellefteå. Känns rätt sjukt att min boy ska följa med till de Norrlänska trakterna, men framförallt skönt.

Ja, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Vampire Diaries är min drog. Jahopp.


Bjuder på en bild Malin har fotat.

Sexy halloweenfolks, Y/N?






I'M SORRY FOR ALL THE MISTAKES THAT I'VE DONE

Har sovit i hundra timmar (måste verkligen kolla upp min trötthet, och vad den kan bero på) och sen har jag pratat lite med Ida i telefon. Imorgon fyller Simon år, tänkte ringa honom vid tolvslaget, undrar hur glad han blir?????? he he he. Vi ser väl.



Don't you give up on me.
I miss you.

AND SO ON

Idag har varit en mycket händelserik dag. Har både hunnit med att lyssna på en världskänd höjdhoppare, skapat ett porrföretag, varit i Karlstad och sist men inte minst betalat lite räkningar. Nu ska jag föra över några filmer på ett USB, sen ska jag kila över till Malin i ventil C. Tillsammans ska vi försöka göra slut på ett kg godis.

Hur det gick med träningen? Jag hörde inte riktigt????? Måste kila nu, HOOOOJ!


RIDÅ

god natt.


MÅNDAGSMYS

Kommer från en liten visit hos Malin, och innan det var det kör. Nu blir det läsa lite bloggar, sen ett avsnitt av Dexter, sen troligtvis sova, VI SER VÄL.




FATE


VILKET MÄSTERVERK

0.24 börjar det. Underbart.

 


BESIDES MAYBE THIS TIME IS DIFFERENT, I MEAN I REALLY THINK YOU LIKE ME

Som vanligt så har helgen varit toppen. Fredagen började i Disneys tecken, där jag blev sminkad av Tess till Scar. Efter det så blev det singstar, en massa skratt, och en massa glas vin. Sen blev det prisutdelning för bästa utklädnad, och då vann Jessie som Pinocchio. Kul, kul! :D

Lördagen började lite sämre. Städning, och en försvunnen platt tv från Nordan, som sedan hittades i ett skjul utanför skolan alldeles sönderslagen. Men polisen blev tillkallad och även en lärare från skolan. Pisk kommer vi få imorgon tror jag. Men jag antar att det är sådant som händer.

Senare på lördagen kom det som slog många helger och tillfällen med hästlängder. Föreställningen "Falling in love again" med Rikard Wolff. Jag säger bara det. Vilken utstrålning, humor, charm, och vilken röst. Blev helt ställd. Säger bara det, får ni chansen så se den!!!! Den får 10 av 10 möjliga. Sen köpte Simon hans självbiografi, och fina Rikard signerade den till oss båda. Resten av kvällen gick åt till att prata om det vi just sett, och käka lite på Mcdonalds innan bussen hem gick.

Innan vi sov, såg vi Ken Park - en mycket gripande film som alla borde se. Har dock sett den förut, men ville att Simon också skulle ta del av den.

Idag, så vaknade jag efter en välbehövd sovmorgon, myste lite med Simon, och pussade honom adjö och såg det nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Sen gick jag och några till till pizzerian för att svulla lite till. Nu har jag varit på Nordan och hämtat min väska som fortfarande hängde utanför matsalen (phew), skrivit upp vad jag ska ha på kulturveckan som är kommande vecka, och nu ska jag vänta till Dexteravsnittet kommer ut. Annars får jag vänta till imorgon.

Senare ikväll blir det att boka biljett hem. Ska ta med mig Simon till Norrland om precis en vecka. Något jag egentligen inte har råd med, men det är så värt det kan bli. Minnen är så mycket viktigare än pengar. Sen får vi se om jag ska färga Fridas hår. (HUR SKA DET GÅ?) Annars får det bli imorgon.

Men kort och gott så har jag haft en toppenhelg, och det hoppas jag att ni också har haft! Adios!


(Har dock inga passande bilder eftersom kameran låg
i min bortglömda väska, ni får en annan gammal bild istället.
)

 

 

Faith is permitting ourselves to be seized
by the things we do not see.

Martin Luther

INDEED

Nu är mitt rum så jävla städat som det kan bli, sängen är renbäddad osvosv. Nu ska jag bannemig sova! Imorgon är det pyssel, disney och pojkvän! Rööööj!

Här har ni två bilder som togs för någon vecka sen. Camen är min vän. He heeeeee.


 


AND I REALISED THAT I NEED YOU

Har nyss bakat brownies med Frida (bullmamma!!!♥). Nu tänkte jag städa lite till, sen ska jag renbädda och sånt. Nice bajs! Imorgon är dagen jag längtat efter så länge. Ska bli huuur kul som helst. Disneyfest! Och på lördag är det Rikard Wolff som gäller. Spänningen stiger.

 


Besides maybe this time is different
I mean I really think you like me


MY INSECURITIES COULD EAT ME ALIVE

Har haft en mysig pratstund med Frida. Hon är bra. Det är typ det enda vettiga jag gjort idag. Sen fick jag en pizzaslice av Alex. Det var gott.

Jag är faktiskt helt körd i hela kroppen. Men det enda jag har imorgon är samtal med Maria vid 11.20, sen filmhistoria efter lunch. Och på fredag blir det nog inte så mycket mer än att fixa inför disneyfesten och träffa världens bästa boy.

Det har varit en rätt slö vecka. Men välbehövd. Dock känner jag mig lika död som innan. Stressen tar kål på mig, mina tankar tar kål på mig. JAG tar kål på mig. Slappen åååå quinna! Jag återkommer med vidare information när det finns något viktigt att säga. Eller där ljög jag. Jag återkommer nog med oviktig information. Men what the hell, min blogg, mina regler. Nu ska jag se ifall jag ska he igång nån film. Fast troligtvis ska jag nog bara dö i sängen och hoppas på att få sova ut ordentligt.

Ha det fint mina vänner och viktigast av allt - ta hand om er!


Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans.
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.

 



JAG ÄR SÅ KÄR

Tumblr_lcany4knph1qdhhbso1_400_large


REDDY RED

Åååå vad fin, den vill jag ha!!! Har aldrig haft en röd jacka, och den såg varm och mysig ut. Billig ocksåååå, men för dyr för mig just nu. Gemeba.




KÄLLA





BROOKLYN

Hatar rea när man inte har pengar! Vill ha dessa skooooooor. Snygga som fan! Btw om ni vill ha rea så skriv in bonuskoden "KENZA". Du är välkommen! (Dom är även råsnygga i blått, FYFAAAAN!!!)

KÄLLA




TRAVEL

Har hamnat i någon slags bloggsvacka, men tänker inte be om ursäkt. HAha. Är bättre att inläggen får komma när dom kommer. Kan börja med det tråkiga att jag typ varit rätt sjuk och hängig och bara sovit idag. Som tur var hade vi inga fasta lektioner utan bara rep inför treminutarna efter lovet. Imorgon har vi militärövning, men den hoppar jag, vill inte bli jättesjuk om jag får välja. Sen på torsdag är det samtal och rep och samma på fredag. Men Sinal vill inte börja repa än, så vi får väl se hur vi löser det där.

På fredag ska vi iallafall fixa och dona inför disneyfesten som nog kommer bli större än jag trodde, sen kommer mitt hjärta, sen på lördag ska vi se Rikard Wolff. Sen är det en annan sak som håller på att planeras, men det är jättehemligt än så länge. Hoho!

Ja. Det var det. Vi hörs!


I wonder if the things I did were just to be different
To spare myself of the constant shame of my existence


HAPPY B-DAY




Idag fyller denna awesome grabb år! 39 stora!

http://mirjamrydberg.blogg.se/images/2011/eminem1_107803336_149636513.jpg




Marshall Bruce Mathers III aka Eminem.

Även Foki fyller år. Grattis till dem!

 


DON'T WORRY ABOUT ME

Har mat i micron så jag ska fatta mig kort. Och nej jag ska inte äta på skolan idag för jag ska dö i min säng. Jag har inte hunnit vila ut.

Dooooock, så har jag några positiva punkter, och det är att jag fick träffa Simon och några av hans och mina kära vänner och även fira Simons pappas födelsedag i söndags. Fick en mössa av Simon helt random, hur gulligt som helst. Jag är förälskad i den. Sen fick jag min efterlängtade halsduk som Malin har stickat till mig, sen fick vi en extern hårddisk på 1 TB inom skolan. Känner att jag fått hur mycket som helst inom loppet av ingenting.

Tänkte även säga att på onsdag har vi någon militärövning, och idag fick vi manus till treminutarna som ska spelas in efter lovet. Guuuud vad det händer saker.

Aja, nog om det. Visar några bilder på mina fina gåvor, sen ska jag äta. Sen ska jag dö. Sova alltså.

 



Please, don't leave me.

FIN





NATTÖVNING

Holy Macarony! Igår var en hektisk dag (nattövningen). Vi spelade in film i våldet och sexets tecken. Och efter att ha sett filmen så börjar jag starkt tvivla på mina skådespelarkunskaper... hahah. Men grejen med övningen var väl mer att man ska lära sig hur hektiskt det kan vara, att filmarna skulle sätta ljus och skådisarna skulle få testa på sex i film. Och att våga misslyckas.

För filmen blev INTE bra. Hahaha. Men övningen var rolig, verkligen! :)

Grejen med att gå skola till mitt i natten resulterar dock i att den lilla tidsuppfattning man har kvar raderas ut ur minnet, och idag känns det som att det är lördag. Jag känner mig slö.

Ikväll hoppas jag på att det bli Dia Psalma, men vill inte åka in själv. Sen imorgon är det casting och sen är det fest i Mariestad som gäller. Vackert sååååå :)

Nu blev det väldigt flummigt, men annars vore det ju inte jag, eller hur? Nu ska jag förmodligen på affärNNN, ajöken!


TACK MAMI


THANK YOU

Kanske det är som Fredrik säger, att jag bara ska lära mig ta det lugnt. Lära mig att ta hand om mig själv och inte stressa så fruktansvärt. Att andas. Våga vara kall ibland, att inte allt handlar om alla andra.

Det är såna där små pratstunder som får en att tänka efter.

Tack min vän.


KÄRLEK TILL MUSIKEN SOM FÅNGAR EN


I WANT THEM SHOES

Åååååh, nu har dom sänkt priset också, ge mig dessa drömmars sko!



Skorna hittar ni HÄR!

I'M SO HAPPY, YET I'M CONFUSED

Igårkväll innan jag somnade funderade jag en hel del. Undrar bara ifall det inte blev för mycket sagt. Jag vet inte. Hur som haver så är idag, idag. Nu kör vi :)


KISSES SO SWEET

Tack till alla som förgyllt min helg. Tycker det räcker med dom få orden för nu.

Godnatt!


THE CLOCK IS TICKING

Jag överlevde genrepet, nu är det bara att ta nya krafter inför imorgon! Då gäller det. Monologföreställning. Hoppas det går bra! Alla var så jävla duktiga :) ÄR så jävla duktiga.

Har även bokat bussbiljettis till Mariestad, sen får jag skjuts av Simons gulliga dadio till Skara. Guld! Är happeh!


BUDDHA

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Tänkte bara skriva några rader innan det. Malin förvandlade nyss mitt rum till ett meditationsfort, hon tog mig in i någon slags mysvärld där man inte behövde tänka på något förutom sig själv och sin andning. Gick väl sådär, men jag känner mig redan lugnare. Vilken grej! Får bli en vana. Spärren ska bort!

Hon gick för en liten stund sen, men den svaga lukten av värmeljuset ligger kvar som en liten varm dimma i rummet. Vi pratade en stund efteråt. Hon är väldigt bra den där kvinnan. Buddhismens gudinna! Tack för att du är du Malin Mosell :)

Och en sak till. Det är inte jag!




WIHO

Vi fick en timmes extra egentid (GULD!) innan vi börjar igen. Hur spenderar man den? Man äter. Och sover. Ååååh!!! Ibland är livet allt bra bra :)))))))

MAKE UP

En liten lunchrast, och snart är det dags att traska upp till fyran. Idag har det gått bra, men man behöver en rejäl uppvärmning innan man kan få ur sig all skit som krävs i monologen. Nu är det dock dags för smink. Vi får se hur Medea ser ut efter omvandlingen, spännande!

På återseende, så att säga.


GARV

 


GORGEOUS

Har nyss pratat med fina Helena ett tag (tjatar aldrig om henne) höhö! Och snart ska jag förhoppningsvis få tag i Simon också. Vi slutade monologrep för ett tag sen, och det går framåt, men är fortfarande sjukt skakis inombords. Får hoppas att det lägger sig, och att jag känner mig mer säker med tiden.

Hoppas ni får en fin kväll. Kramar!


JUST GO AWAY AND DO NOT LEAVE A TRACE

Ahhhh!! Jag är helt jävla fucking slutkörd. Monolog, monolog. Dumma spärr! Jag var så nära min bristningsgräns, varför lät jag mig inte sköljas över den? Skulle vara så skönt att radera ut spärren, låta sig sköljas med, skrika, gråta, våga göra bort sig, våga vara ful, våga visa sin insida. Men den är så stark! Flera års uppbyggnad av något så onödigt. Usch. Monolog på fredag. Samla dig kvinna!

Varför är jag så fruktansvärt otaggad? Kommer gå över efter monologen, det vet jag. Men jag är så less på att vara LESS hela tiden. Och trött. Jag längtar tills jag får se Helena och Simon i helgen, kommer vara en sån fruktansvärd lättnad.

Och Ida, snart kommer min fina Ida. Längtar så!!!!


SO TELL ME WHAT YOU WANT, WHAT YOU REALLY, REALLY WANT

Lägga sig i sängen och läsa lite spökhistorier, vänta på samtal från Helena, sen sova i normal tid. Låter som en plan!


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER

Har repat i typ fyrtio minuter nu, och nu orkar jag faktiskt inte mer. Har provat lite olika stilar att läsa den på, har inte lagt något typiskt på minnet så, men får väl kolla upp anteckningarna imorgon innan vi ska visa upp.

Nu ska jag gå och dö i sängen........ måste........

Uppdat: Först kommer visst Torun och jag ska prova klänningen hon har sytt om.. höhö.


BENEATH THE STARRY SKY

Hejsan svejsan! Mår lite bättre nu. Var dock bakad potatis (IGEN?) till middag på skolan, så jag valde att värma upp köttfärsen från i helgen. Det jag inte fattar är att dom kallar middag för kvällsmat här. I don't get it. Vadå kvällsmat? Kvällsfika är ju det man åt på kvällen då man va liten. Typ coca cola och digestivekex, såna här med choklad. Eller det kanske bara var jag, höhö.

Hur som haver, nu ska jag kika runt lite på internet, sen ska jag försöka repa lite. Seeeeen, mina vänner. Vet. Jag. INTE!


BAD BOY FOR LIFE

Efter frukosten började jag må lite illa, så Maria tyckte att jag skulle gå hem och vila. Sagt och gjort, nu sitter jag här och ska precis gå och lägga mig i sängen. Ska repa lite monolog i huvudet, sen ska jag sova en stund. Efter lunch är det monologarbete. På fredag smäller det! Fy, nu mår jag bara ännu mer illa. Uuuuh.

 


ONCE UPON A TIME

Nu ska jag bara vakna till lite, sen är det frulletime!




HAPPY FEET

Efter ett litet kort myssamtal med Malin så är det dags för mig att borsta gaddarna och hoppa i säng! Är sjuuukt trött efter en underbar helg och jag hoppas att alla andra haft det lika bra. Molkom levererar! Nästa helg är det dock Skaras tur att leverera, vilket jag är övertygad att det kommer. VÄRLDENS bästa Simon, och VÄRLDENS bästa Helena.

Jag har så tur som har alla människor som jag har i mitt liv.

Tack för mig.

 

 

Just one kiss and I'm alive, just one kiss,
and I'm dying, cause you're so beautiful.


1990 NÅNTING

Vi hade 90-tals fest som tema denna härliga lördag, och det kunde inte varit bättre än med en Hilda på besök. Här nedan kan ni njuta av några vackra bilder mellan lördag och söndag. Ursäkta för min otroligt dåliga kamera, måste verkligen införskaffa en ny då ekonomin tillåter. (He på musiken till bilderna, så blir det lite mer 90-tals känsla ;))

 

 


LOADS OF LOVE

Tack för en grym helg allihopa! Nu ska jag gå och dö i sängen ett tag. Adios!




TACK HILDA ♥



ONE OF MY SWEETEST FRIENDS

God morgon! Har nu städat litegrann och tänkte lägga mig i sängen och vila en stund innan vi börjar klockan ett. Vid tre kommer Hilda, och jag kunde inte längta mer :D


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner