Allt och inget.


Visst är den nya google grejen söt? Klicka för förstoring. Och nä, jag har inget bättre för mig än detta.
Jag är sjukt sugen på saltade chips? Skicka hit NÅGON? Idag fyller Johannes år, och imorgon fyller min fina böna Elin år.

Grattis till er båda! ♥




One more time.

Mitt i all stress så gör du mig så jävla glad. Tack för att du är du.



Spring aldrig, aldrig bort från mig.

Old song, old pic.


Blabla.

Har sovit...och sovit.... och sovit. Snart ska jag in till icaområdet, på matkompaniet och köpa upp mina sista pengar på junkfoooood! Nice.

och välbehövligt.

Vi hörs!


I want to make you feel beautiful.

En ny dag är kommen och det är sol!!!!! Inte så varmt kanske, men det kommer, det KOMMER. Snart är våren här, livet fixar sig, allt fixar sig. Ha världens bästa dag allihopa! ♥


Wonderful!

En låt som varit i bloggen förut för länge sen får dyka upp igen. Det blir kvällens, you are so very welcome!


Laughter.

Nu har jag suttit och snackat lite skit med Elin, nu är det dags för sängen, imorgon börjar jag tio! Godnatt.

 

Hjärtat gör mig blind.

Love is in the air.

Jag är hungrig, trött, stressad som fan och i behov av sällskap. Men ändå glad på något sjukt förvridet sätt. Alltså jag mår liksom bra, fast allt är så sjukt.. haha.

Allt blir nog bättre efter jag ätit ... och sovit. Höhö.


Rest in peace.

Nu har mammas hamster Greta som hon fick av mig i 50års present somnat in. Ganska sorgligt, men hon har det nog bra nu. :) Vila i frid!


Stay with me.

Godmorgon! :) Idag var första gången jag åt frukost på flera månader typ. Var gott iallafall. Och välbehövligt gissar jag, även om min mage inte riktigt är van. Idag blir det rep, rep, REEEEP och sedan blir det att börja med ansökningarna till olika skolor.




Sussa sött.

Nu blir det ett Tru Calling avsnitt med Elin sen godnatt! Är helt slut. Kan leta fram en låt åt er så får ni något att somna till k?? Eller ni får två (gamla godingar), gullig som jag är, haha....



Sånt är livet.

Fan vad jag är trött idag, men ändå sjukt beroende av sällskap. Jag vet inte vad som har hänt med mig. Är väl bara någon sån där period i mitt liv. Men är så sjukt att det kommer just nu, har ju klarat mig så länge. Aja, det blir väl bättre med tiden. Hoppas jag. Allt går ju rätt bra i mitt liv ändå? Alltså man ska inte klaga? Fast det känns som det är det enda jag gör just nu.

Aja, slut på klagomål. Time to cheer up!

:)

http://explodingdog.com/drawing/cheerup.gif

 

Just lose it!


Boy, you really turn me on!

Nu sitter jag i flygeln, längesen, hihi. Vi får ju egentligen typ inte vara här, men dörren var öppen så wtf. Hur som helst känns allt mycket bättre nu, med manus och så vidare. Kanske löser sig med allt resande till olika intagningar också eftersom att vi ska samåka. Så det blir inte lika dyrt, tuuuur! :)

Livet går lite lättare trots allt. Tack för det! Nu gäller det bara att komma in någonstans också, önska mig lycka till! Det lär jag behöva!




Like a rattlesnake.

Godmorgon på er! Hur har ni sovit? Gottttt hoppas jag! Annars har ni en härlig låt att njuta av, eller det har ni ändå, hihi. Here you go!


weheartit.




M-m-mmmmmusictime!

Nu har jag och Elin varit ute på en prommis fram och tillbaka till affären. Det var trevligt, men jobbigt. Har verkligen ingen kondis. Men skönt såhär efteråt. Bjuder på tre kvällslåtar eftersom jag har sugit med uppdateringen. Partymusikshumör idag! hahah.



Kiss me, kiss me hard!

Blev inget supande för mig igår. En promenad som egentligen skulle fört med sig endorfiner, förde istället med sig ångest. Det var en härlig promenad, det var det, men jag festade aldrig efteråt. Vilket nog var tur, för jag tog det lugnt och umgicks med finfolk istället :)

Nu är jag sjukt sugen på kebabsandwish. Vill bara kunna unna mig. Mammaaaaa!! Vart är du då man behöver dig?

Bjuder på två grymma låtar.


Earth hour.

Blir tydligen en långprommis på en timme vid halv åtta för att spara på elen. Dom flesta ska gå med så jag hänger väl på jag med. Häng på ni med, Earth hour för fan!

Sen kan vi supa. Yeah.

uppdat: Blir tydligen halv nio, men men. Uh. Kommer vara död. Borde nog ta en powernap innan!


Bäst!

Ni har förövrigt blivit bäst på att kommentera och det är kung! :) Det kan vi fira med lite humor!


Music.


Well guess what, I am dead, dead to you as can be.

Nu har jag och Elin sett lite Tru Calling, en av mina favoritserier. Men skivan laggade så vi hann inte se klart, skit! Aja, orkar inte, får fixa sen. Sen har André varit gullig och fixat så jag kunde föra över Unreal Tournament till datorn igen, som jag har längtat! Så ska nog nörda lite nu. Ikväll blir det nog vin igen.

Två favoriter!


Jag just nu.

Haha lite halvsliten sådär..


Oh boy!

Här har ni några bilder från före och på festen. Enjoy! Tryck på play så blir upplevelsen mer nice!









Och sist men inte minst. VAD FAN GJORDE DOM DÄR TOLVÅRINGARNA DÄR?????? okej dom var femton men ändå.

Be my saviour.

Nyvaken och sådär. Känner på mig att jag kommer ha ett fett blåmärke på arslet sen efter att jag dansade lite för galet i mördarklackarna. När vi teatrare dansar så måste vi ju även agera, FATTAR NI VÄL hahaha!! Gårdagens party innehöll en massa blandade känslor. Ska föra över bilderna så får ni några smakprov. Håll ut!


And he's holding on my
heart like a hand grenade.


En grym låt.

Man vill bara ställa sig och dansa, kanske ska göra det också!! hihi.



Save me.

Idag är en ny dag, och det känns bättre. Stannade dock hemma idag också för att krya på mig, är fortfarande sjukt trött i kroppen och slö och.. ja.. allmänt död bara. Ska dock gå på lunchen om half an hour. Rebecca kom med ett sjukt roligt förslag till en blogg igår. Ni ska få veta mer sen, när den är igång.

Sköt om er.


Tired.

Godnatt.


This song is dedicated to you.



Gröt.

Idag är bara sämst, kunde jag grina skulle jag göra det nu.......... åh.




Truth or consequence, say it aloud.

Stannade hemma idag. Mådde inge bra alls, så smsade läraren och bestämde mig för att sova ett tag till för att kanske återvända efter lunch. Men inte det inte, när jag vaknade hade jag nämligen ont i hela kroppen, så jag gick och åt och sen återvände jag till mitt rum. Nu sitter jag här och ska spela lite Zoo tycoon. Hoppas jag mår bättre imorgon.

Jag i detta nu.

There goes my hero,
watch him as he goes.




Fläsklägg.

Åh, nu sitter jag och surar lite över att Emil Jensen ska vara i Skellefteå då jag inte är där. Fyyyyy. 1 April alltså. Jag skrev ju t om ett mail till honom förra eller förrförra året och bad honom komma tillbaka för att jag missade honom. Då svarade han med att han absolut kunde göra det, och vad händer då han återvänder? Jo då är jag stuck i Övik. Moooord.

HÄR har ni en av de bra låtarna med honom. Spotify. Vill ni ha youtube får ni fan leta själva, haha.

http://musikblogg.blogg.se/images/emil_jensen_orka_da_1169574478.jpg


Morgonlåt.



Kvällens filmtips.

Ikväll blir det en av mina favoritfilmer i Måndax, nämligen denna! En som alla borde se. Genre - Skräckkomedi. - Något som jag gillar i väldigt få fall.


 

Ser dock ut som att den suger, men jag lovar den är skitkul!


Goodbye my friend.

Dålig uppdatering igen, jag vet. Blir så när man har skola, sen powernap, sen middag. Så ungefär ser mina dagar ut. Kom även ett väldigt dåligt besked. Tråkigt. Kanske berättar om det sen, vi får se. Var iallafall väldigt låg stämning i klassen pga detta, vilket var synd.

Nu dricker jag cola och väntar på att orken ska komma, Elin kommer snart hit sen ska vi gå till affären. Elin ska handla, jag är bara snäll och hänger på för sällskapets skull. Tror ni jag har pengar? Om ni gissade ja i huvudet så var det fel.

Let it be.


Don't you dare to kiss me goodbye.

Boysen räddade min ångestfyllda kväll, och Cobra gav mig ett fint välkomnande då jag kom hem, pussar! Åh. Livet är så bra. Ska gräva fram en kvällslåt åt er. Den här melodin har jag faktiskt på en speldosa jag fick av farmor när jag var liten.



He's like a rainbow!

Sitter och äter nu. Förlåt att jag inte har uppdaterat idag.. har bara inte blivit av.

(Y)

Cause sometimes you just feel tired.
You feel weak and when you feel weak you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

 


Bjuder även på en extra med Eminem, med musikvideo och allt.
En av de bästa låtarna. Han kommer alltid ligga nära hjärtat, den där Marshall!

 


Vem vet?

Jag har legat i sängen nu ett tag och det var från början tänkt att jag skulle ta en powernap, men det var för ljust, hade på musiken för högt osv, osv. Men jag tror minsann jag slumrade till litegrann. Är faktiskt ganska underskattat att vila bara. Jag menar vara vaken vila. Typ så att man vilar komforten som i Sims, man blir ju ändå pigg ju, eller piggare iaf. Hehe ajaaa..

Helena sa btw att mitt sms var ett av det finaste hon någonsin hade fått, det värmde. Hoho. Tror föressten att Cobra har klöst mig en miljard gånger sen hon kom hit, bara för att hon är så klantig, ramlar hela tiden, och då funkar jag tydligen som något man kan ta i? Min hud mår inte bra av det dock, och jag gillar inte blod, och inte när det kliar och svider heller, men klantig matte, klantig kisse antar jag?

Nu ska jag fortsätta kika runt på internet och dricka upp colaburken jag öppnade (Har ju fortfarande kvar), ha en fortsatt fin dag!

Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann



Losing your memory.

Nu har jag gjort allt jag ska, är lite luddig i skallen som vanligt. Men det är råfint väder och jag njuter i fulla drag, och snart kommer ännu fler fina teatermänniskor till skolan. Har saknat folk. Anna var nyss här och vi pratade en stund och hon fick träffa Cobra.

Allt är så fint fast det är förvridet på något sätt. Våran värld är så vacker.


Happy birthday!

Godmorgon! Tänkte bara säga godmorgon för snart ska jag hoppa in i duschen, sen ringa Helena, sen göra något att äta. Då vet ni. Många kramar. ♥


Grattis till finaste Helena på hennes födelsedag. ♥


Njut.

WEHEARTIT.


Skrattar högt.

H&M, Uppsala

Två killar ~17 står vid sminkavdelningen när den ena börjar rota bland hyllorna.
Kille 1: Vad sjutton är det här? Eye-foundaaaaation? Tror du att tjejer gillar sånt här?
Kille 2: Ja, det gör hon nog.
Kille 1: Alltså det är första gången jag köper en present åt en tjej.
Kille 2: Mm, det märks. Kan vi gå nu?
Kille 1 (utbrister): Vänta, kolla på det HÄR!
Kille 2 suckar och börjar gå bortåt.
Kille 1: NÄSPLÅSTER! Det behöver hon! Hon blöder jämt näsblod!
Kille 2: Förresten kanske du ska köpa nåt annat lite mer passande? Ni har ju bara varit ihop i en vecka.
Kille 1 verkar fundera en stund men bestämmer sig till slut för att det blir en alldeles utmärkt present åt flickvännen.
Kille 2 (tyst): Jävla idiot.


Beautiful.

2.33. Så himla fiiiiint. Dör. Fast lyssna på hela.
Hela låten är så jävla vacker.

 



Fin!


My pride.

Nu när jag pratat med Helena i telefonen känns allting tusen gånger bättre, precis som jag trodde. Världens bästa Helena ♥



And I wonder if I ever cross your mind? For me it happens all the time.


Just när jag öppnade den här rutan så hoppade Cobra upp på bordet,
halkade ner, tog mitt knä som stöd (eller liksom ovanför) och ba reeeeeeev. Det började blöda, men jag blev liksom galen och ba gick raka vägen till plåstret och hedde på. Innan jag fick panik liksom. Blodrädd. Nu kommer det säkert börja dunka i knät... haha nä. Men åh, varför skulle hon klösa mig för? Tänk om jag får allergisk reaktion?

Skitsamma.

Något jag mer undrar är varför jag vaknade. JO för att katten börjar tvätta mig i ansiktet, för att det kommer JÄTTEmycket solljus i mitt rum (misstolka mig inte, jag tycker om solen allaaaaa andra gånger ungefär UTOM när den finns i mitt rum när man egentligen vill sova. Hur ska man sova i ljus liksom?) Gick iallafall efter ett tag.

Gud vad jag låter negativ. Men känns som att jag kanske sa för mycket igår? Jag vet inte. Jag var ju ändå inte SÅ onykter. Var jättelängesen jag fick ångest efter jag druckit, kanske är ett sign? Den filmen måste jag föressten se igen (signs). Snart måste jag göra mat känner jag. Jag glömmer sånt?

Äh. Nu har det varit nog negativ stämning känner jag, over and out.

Believe in your dreams
that you see when you're asleep.




Anguish.

Orkar inte riktigt skriva. Har en konstig känsla i kroppen. Ska nog tvätta bort sminket, se någon film sedan sova. Cobra är världens bästa katt. Tack för ikväll allihopa!




Idag

Detta är en gästbloggning!


Idag kom jag och min kära bloggerska
fram till att min armhåla luktade kebab... Liksom WTF?! o.O
Så nu vet ni att det finns dedoranter som luktar kebab! Bara spring och leta sen köper ni det! Det är manligt!
Och detta är fan mitt första blogg inlägg i historien i mitt liv, vanligtvis hatar jag bloggar men ok bara för det är min kära väns blogg och med lite alkohol i blodet så klarar jag av att göra detta. :)

Annars då super ni upp er till en gudomlig nivå med en IRON lever?! Jag hoppas det iallafall!
Nu ska jag supa ner er kära bloggerska så antar att hon inte kommer vara speciellt kry på att blogga i morgon! :) Och hon GILLAR en viss person! Bara så ni vet! :D :D :D :D


Nej nu går jag och blir fuller med bloggerskan! Peace, over and out, Amore, puss puss, kyss och smek ge fan i gummi lek!

// MVH
En anti bloggare.

Yeah whatever!

Såg ut som en maniac på alla bilder jag tog (ibland har man såna dagar då man inte blir bra på bild hur väl man än försöker, idag var en sån) Så därför får ni nöja er med den här. Ikväll kör jag suit up!


Fucking cunt.

Nu ska jag duscha och göra mig klar, skriver mer sen ciaoooooooooo.


Utkast: Mars 18, 2011

Lista snodd av Egoina.


Jag har insett att min senaste kyss… var jättemysig.

Jag lyssnar på… musik.

Du mår bäst när du… känner att livet leker.

Stockholms bästa stadsdel är… hela stockholm är bäst.

Jag pratar… osammanhängande.

Jag älskar/tycker om… mina djur.

Min bästa vän(ner) är… Underbara.

Min första riktiga kyss… var slemmig.

Jag avskyr när folk frågar… vad jag väger.

Kärlek är… den värsta och bästa känslan.

Någonstans, tänker någon… på mig? hehehehe.

Jag kommer alltid att vara… jag. I alla dess former ;)

Jag är hemligt förälskad i… Ian Somerhalder.. fast det var kanske inte så hemligt.

Sist jag grät var… längesen, minns inte.

Min mobiltelefon är… välbehövlig.

När jag vaknar på morgonen… vill jag somna om.

Innan jag går och lägger mig… sitter jag oftast vid datorn.

Just nu tänker jag på… hur glad jag är över att vara tillbaka på Hampan.

Bebisar är… söta.

Homosexuella är… människor?

Blondinbella är… en bloggerska.

Ikväll ska jag… dricka vin.

I morgon kommer jag… kanske vara bakis?

Jag vill verkligen… inte sluta på hampan om två månader.

 

 


Your words does not affect me, human.

Godmorgon! Vänta er inte så mycket uppdatering förrän lite senare idag, jag ska ju somsagt packa, sen ska jag åka till Hampan! Åhhh så rolitttt, har längtat så mycket :$. När jag är där kommer jag dock längta hem igen, för ingen kommer ju typ tillbaka förräns på fredag, värt haha.

Fast justja, Elin är ju där. Det här kommer bli kung!

:)




I'd give you everything if you just let me stand beside you.

Nu har jag packat litegrann, resten ska göras imorgon. Ska upp klockan åtta så blir ingen film, utan sömn direkt. Kan bjussa på en låt som vanligt. En gammal goding fick det bli. Varsegoda!


Nice price.


Är trött som få och min skalle är död,
nu ska jag lägga mig i sängen, se någon film sen sova. Justja, måste packa lite först också, ååååååh. Sug slem.

Adjö. Ha en fin kväll. Imorgon vill jag dricka vin.

Mums.

Så jävla snygga människor borde inte få finnas. Fast jo. Här nedan följer iallafall några bilder på de människorna, kändisarna, kalla det vad ni vill, som enligt mig hamnar på toppen av alla. Vackrare, mer good-looking människor får man leta efter.

 

WE♥IT. Såklart.


Saker du kanske inte visste om mig.

Här har ni några saker som ni kanske inte visste om mig, hehe.


- Jag lämnar alltid en liten bit på allt jag äter typ, jag vet inte varför, är bara en vanesak.

- Jag är en tidspessimist eller vad man ska kalla det. Tycker inte om att komma försent eller när folk kommer försent, därför är jag alltid typ en kvart eller halvtimme i förväg. Det finns ett undantag dock. Skolan. Gääääsp.

- Jag är mycket smartare än jag verkar, kan dock inte alltid sätta ord på saker, tappar tråden och är inte så allmänbildad. Men ändå mycket smartare än vad jag verkar.

- Jag är sjukligt rädd för blod, spöken och insekter, speciellt trollsländor.
Tycker dock att det är så sjukt intressant med andar och sånt där, jättespännande.

- Jag är oftast inte rädd för skräckfilmer, har sett sen jag var liten. Då var jag dock jätterädd och drömde jättemycket mardrömmar.

- Jag biter på naglarna. Tål dock inte ljudet när andra biter på naglarna, får hurvens.. vet inte varför.

- Jag gråter näst intill aldrig. Inget jag har valt själv, bara är så. Ganska irriterande ibland.

- Klarar inte av ljudet när folk biter på gaffeln när dom äter. Får rysningar, och ilningar, speciellt då jag har druckit något kallt medans någon gör det. Huvva! Sluta med det föressten, det förstör tänderna!

- Jag föredrar djur framför den mänskliga rasen. Gillar somsagt inte rasen människa, dock så tycker jag att dom kan vara intressanta, och gillar såklart individerna jag lär känna. Oftast då :)

- Jag har väääääldigt dåligt minne.

- Stjärnhimlen är det vackraste jag vet.

- Jag tänker väldigt mycket, även fast jag är rätt tom och neutral som människa, så döljer sig mycket under fasaden som jag inte själv känner av förutom typ på kvällarna då jag ska sova. Är även grym på att stänga bort tankar. Oftast.

- Är bra på att se eller läsa av människor. Bra intuition även inom annat, men litar nästan aldrig på den, så då jag väl gör det är det oftast försent. Haha.

- Är sjukt kamerakåt. Tycker om att stå i centrum. När jag själv väljer det då förstås.

- Jag är sjukt äcklad av vissa saker. T ex. Jag äter eller dricker aldrig något som datumet gått ur på, om det inte är fryst, jag tycker det är sjukt äckligt att knäppa andras finnar, jag tål inte då folk snyter sig inför andra eller typ snyter ut ur näsan på marken. Tycker också det är sjukt äckligt då folk inte tvättar händerna då dom varit på toa eller annars ändå, ifall dom ska röra i något som man ska äta, eller använda typ.

Sen en massa annat. Bara att fråga ifall ni undrar över något.

Har ni någon konstig ovana, eller något ni gör ofta?



Hahahahah!

Borde nog se den här filmen, hahah!

Shrek 3.


The state of drunkenness.

Buss 8, Umeå

En alkis sitter och försöker diskutera Eddie Meduza med ett gäng tonårskillar. Killarna har lite svårt att hålla sig för skratt.
Alkisen: Alltså jag är ju inte full, jag har blivit lobotomerad. Jag visste för mycket om staten.


Love into the flesh.

Hej! Nu är jag back on track. Är dock död och trött. Ikväll ska jag ta det lungt, ska ta det JÄVLIGT lungt ska ni veta. Haha. Känns skönt att ha allt tvång och allt jag måste göra bortgjort. Nu är det bara packningen kvar, vilket känns som en enorm lättnad. Mötet idag gick även bra, och Moa var världens saviour när hon erbjöd sig gå ut med Igor medans jag var på möte (jag hade försovit mig). Typiskt mig. Snälla, rara, goa Moa, som även skjutsade mig till och från mötet, tack ska du ha :)

Var egentligen tänkt att vi även skulle hälsa på Birgitta, men det blir inget av eftersom både jag och Moa är som två säckar med potatis eller något. Jag har ungefär sovit till nu, sen jag kom hem, fortfarande dötrött. Håller kanske på att bli sjuk? Hypokondrisk om inte annat.

Imorgon återvänder jag till Hampan, Wiho! Inte för att jättemånga är där, iaf inte från min klass, men jag ska få träffa Eliiiiiiiiiiin ♥ blandannat. Sen resten på söndag, och måndag förstås.

OCH idag är föressten ingen vanlig dag, för idag är
världens bästa systers födelsedag, hurra, hurra, HURRA! Grattis på 24 års dagen :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Godnatt nu, for real.


Never and always.

Kvällens låt fick min shuffle på spotify bestämma, bra val! ;)


Shutter Island.

Ikväll har jag ju förövrigt umgåtts med min kära vän vid namn "cool kille" och vi har sett Shutter Island. Jag har sett den förut somsagt men det hade inte han. Om ni inte heller har sett den så kan jag rekommendera - se den. Ni har verkligen missat nåt :)

Här har ni trailern.



Thinking of you.

Disney är så himla fint. Även fast jag ogillar starkt när dom förstör filmer genom att göra nya och nya och nya oftast, så tycker jag himla mycket om Lejonkungen 2 även fast ettan är min favoritdisneyfilm ever. MEN jag vill inte att tvåan ska ha något med ettan att göra. Jag tycker det ska vara två separata filmer.

Hur som helst, här har ni en fin låt från Lion King 2.

 

Love will find a way.


en rubrik

Hej hej hej hej hej hej hej hej och hej. hej.
gästblogg
hej
HEJ
jag vet inte vad man ska skriva när man gästbloggar men jag tycker att hej är en bra start. Hej.
Matilda är hemma hos mig just nu. Vet ni vad som rimmar på mig? Hej.
Förutom mig så rimmar hej på tjej, grej, lakej, och säkert massa fler saker.
Matilda är en fin tjej.
Kalaspuffar är gott.
En gång friterade jag pommes.
Hund.
Nä, nu tror jag vi ska se film istället för att gästblogga.

Hej (då)

//cool_kille


ps.
det är roligare att skriva psykel än cykel
ds.

Sing along.


Gosh.

Som ni ser blev det fel tid på morgoninlägget, men blogg.se var ju fuckat imorse. Ursäkta ordvalet, höhö. Nä men idag har jag gått med Emil på stan och ikväll ska jag även umgås med den kära vännen. Ska nog svänga förbi Oskar före och hämta lite av mina grejer sen festen med Ida.

Har nu även förnyat mina p-piller. Som jag har gruvat mig. Skönt att ha det bortgjort. Nu ska jag spela Monopoly Millionaires, vänta på att Mats ska komma hem och göra mat, och drömma mig bort i tankarna. Saknar så mycket. Fast ändå har jag allt jag behöver. Hihi.

I need you.


Godmorgon!

Morgoninlägget blev lite sent, men det var något fel på blogg.se imorse.


Good night.

 


Google translate did it again!

Klicka på bilden för förstoring.


HAHAHAHHAHA♥

Watermelon!

Ikväll har jag umgåtts med Moa, kom hem bara för en liten stund sen. Vi har ätit glass...*tystnad*. Ja, jag åt glass, var nån god sort, med Moas hemmagjorda fruktsallad och chokladsås. Sen såg vi "Tusen gånger starkare", sen såg vi på roliga filmklipp tills jag grät, kan dela med mig av ett här nedan, så har ni något att förgylla tisdagskvällen med. 

Ja, vad mer då? Ungdomsmottagningen imorgon som sagt. Ja, nu har jag inget mer att säga. Ska sitta vid datorn, blir nog några timmar. Sen sooooova.


I don't want this moment to ever end.


I am so fuckin' beautiful uh-huh.

Huvudgrejen jag snackade om. Vackert! Höhö.


I wish you were here.

Tjatja bloggen! (haha) Nyss hemkommen från stan, och nu trycker jag godis. Har umgåtts med Reebok. Hihi. Hjälpte henne att hitta en tröja på Carlings som va jättenice, sen även ett armband och gardiner. Själv fick jag med mig nån sån här huvudvärmargrej sak. Haha visar sen. 20 kronor iallafall. Sen åt vi någon tacotallrik på victoria cafeet. Nu har jag minus på kontot :( haha. Det ordnar sig!

Justja. Synundersökningen ja. Jag har perfekt syn. Utom ett litet litet synfel som alla med bra syn typ har enligt hon som jobbade där. Skönt. Föressten. Människor är så himla snälla ibland. En man frågade om jag hade tappat mina vantar, även fast dom inte var mina så var det gulligt att han brydde sig. Fler såna människor, tack! Det pretty much gjorde min dag, och Rebban förstås.

Träffade även Cia en snabbis. Kul med folk. Ibland.


Jag glömmer för varje gång
jag lär mig ingenting
Jag har lika ond hand
med människor som med ting
Om jag hittar en ny väg ut
är den borta nästa dag
så fort nåt är bra för mig
förbjuds det enligt lag


Allt jag gillar upphör:Passa dig jag gillar dig.

I Swear it's true.

Godnatt!


Wounds.

Har suttit i några timmar nu och skrivit med människor på msn. Jag trivs så. Man blir så störd på kvällen dessutom, vilket blir mycket roligare. Nu vill jag hem till Hampnäs för miljonte gången. Tänkte om ni inte hade snappat upp det än heeeeee he. Imorgon efter synundersökningen ska jag umgås med Rebecca, vi ska gå på stan och jag ska hjälpa henne hitta en tröja. Sen ska jag även få låna en bok av henne. Nämligen denna.

http://www.bokster.se/122-122-thickbox/i-det-tysta.jpg


Om ni har läst den får ni gärna berätta om den var bra. Ha en fin kväll och sov gott sen, kram!


;)


Listaaa.

Lista lånad från Elins blogg.

JAG:

Elak eller snäll: Båda.
Tystlåten eller högljudd: Högljudd.
Tjaffs eller slåss: Tjaffs.
Mysperson eller festperson: Båda.
Är du singel nu: Ja.
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: Ja. Ett.
Hur länge va du och din senaste pojkvän tillsammans: Tio och en halv månad.
Hur stor va ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: Två år.
Vem strulade du med senast och när? Heheee... hemligt. Minns inte när.
Tycker du att det är mysigt att pussas? Ja.
Är du oskuld: Nope.
Har du haft sex i någon kompis hem: Ja.
Har du tackat nej till sex: Ja.
Vad tycker du om våldtäkter: Usch.

UTSEENDE:

Vad har du för hårfärg: Brunt.
Vad har du för ögonfärg: Blåa.
Hur lång är du: 1.58.
Vad har du för skostorlek: 36-38 beroende på skor.
Är du nöjd med din kropp: Sällan.
Är du nöjd med din längd: Ibland.
Har du några piercingar: I tungan för tillfället.
Har du någon tatuering: Yes.
Söt eller snygg? Depends.
Vad får du oftast komplimanger för? Olika. Senast var för mina ögon tror jag.

KILLAR:

Killar som jämt går i mysbyxor: Deras bekymmer.
Killar med tatueringar: Gilla!
Killar med långt hår: Beror på.
Killar med smink: Är som med tjejer. Kan va fint, kan va fult.
Killar med piercingar: Kan vara fint.
Killar som slåss: Alltså åå jag vet inte.
Killar som är emo: Mums.
Killar som är punkare: Alla får ha den stil dom vill?
Killar som idrottar: Jarå, kul för dom.
Killar som slår tjejer: Fast va? Nä. Men tjejer ska väl inte slå män heller.
Killar som är korta? Kan väl inte rå för det, nej tänkte väl det.

If you can't stand the pressure, stay the fuck out of my way.

Sitter och käkar namnsdagsgodis och dricker tropisk saft. Får passa på att både äta mango och dricka sån saft medans jag är hemma. Vill inte döda Helena :( hahaha.. så rädd. Saknar alla så himla mycket nu. Är så rädd att alla ba ska försvinna sen..... Å som i Ångest. Kommer sakna Hampan så sjukligt. Får ta vara på tiden, det som går. Men allt går ju så jäkla fort ändå. Blä!

Aja, positivt tänkande. Livet är nog rätt bra ändå. Även fast jag inte riktigt vet hur jag ska lyckas med allt ännu. En sak i taget. En dag i taget.

Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn

Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar



Vi tänker på er Japan.

Ingen kan väl ha missat tsunamin som drog över Japan. Annars
är det bara att googla, och läsa i tidningar eller titta på tv.

 

Jag har som ni ser här ovan skänkt en liten summa till rädda barnen. Jag kan inte tvinga någon men tillsammans kan vi alla göra stordåd. En liten summa blir till en stor om man lägger ihop allt.
En tia kan bli flera miljoner om alla hjälps åt, och hjälp är precis vad Japan behöver just nu, även fast de kanske inte erkänner det.

 

Om ni vill hjälpa till så går det på flera sätt genom att göra som det står nedan.

 

Läkare Utan Gränser:
SMS:a LIV till 72990 så bidrar du med 50 kronor.

Rädda Barnen:
SMS:a 10KATASTROF eller 50KATASTROF till 72950 så bidrar du med 10 respektive 50 kronor.

Röda Korset:
SMS:a AKUT JAPAN till 72900 så bidrar du med 100 kronor.

Frälsningsarmén:
SMS:a HJÄLP till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

 


Din hjälp och ditt stöd räknas.


http://www.kerala365.com/wp-content/uploads/2011/03/Japan-Tsunami-3-500x342.jpg

 


Kiss me.

Åh jag är så  trött. Huvudvärk, och imorgon ska jag på synundersökning.. Ska dock hålla mig vaken ett tag till, ska till en friend och umgås, men han är på ett möte som har dragit över tiden, drygggggggggggt.. gäsp.

Har sett one piece medans jag väntat, men nu orkar jag inte. Ska nog spela lite monopoly millionaires på fejjan.




Nothing lasts forever.


It means no worries for the rest of your days. It's our problem-free philosophy....

 

 


Åh, jättesugen!

Tänk vad gott det hade varit med mjukglass nu. TYP en stor från Bergsbykiosken. Ååå jättegott!!

Vad sägs om en tripp till Liseberg?

Skola, Jönköping

Tjej 1 ~15: Alltså jag fattar verkligen inte hur man vågar testa droger och knark!

Tjej 2 ~15: Nej, det fattar inte jag heller!

Tjej 1: Och jag vågar ju ändå åka allt på Liseberg!


Winds of change.


Är så sjukt utmattad, vaknade nyss och kollade på klockan.
Vad mycket den är! Oj. Alltså jag har drömt sjukt mycket, inte lika skumt som vanligt men fortfarande skumt. Åh jag är så trött. Skulle kunna sova mer.

Och en annan grej. Jag vet att jag har namnsdag 14 mars, jag har stor koll osv, men sen då det väl är 14 mars då har jag glömt och har ingen aning om att det är den dagen. Inte för att det spelar någon roll, det är bara en dag med namn vilket är ganska dumt, men jag är så virrig.

Nu menar jag inte att jag inte blir glad då jag får gratulationer, för det blir jag. Skitglad. Fick ett sms av Rebecca. Hon som påminde mig. Tack Reb, du är så söt och go!

Darkness falls.

Och nu denna film. Har sett den förut typ två eller tre gånger men det var ett tag sen nu, sen såg jag på Simon och Sebbes blogg att dom hade sett den så jag kände suget efter att se den igen. Jag pratar förstås om.....



Stand up against them.

Äh nu blev jag ju pigg. Blir att dra igång någon film, kommer ändå somna sen!

Haha. Mina fina pojkar och min fina kisse!


Ni kanske inte ens undrar?

Godmorgon medmänniskor. Ni kanske undrar vad jag gör uppe nu? Det undrar jag också, mötet blev även precis inställt. Sov gott!

En bild från då jag var alldeles nyvaken en gång och
knappt orkade öppna ögonen. Ganska rolig bild egentligen.
Lite så känner jag mig. Fast lite piggare. Adjö.


En sista låt innan sömn.


Jag gillade om man säger så. Haha.

"Gå till Google översätt. Sätt inställningarna på tyska till turkiska. Skriv bokstaven ä 15 gånger. Gilla detta om du blev förvånad "

??????


The end of the world will save us all.

Oj vad mycket klockan blev, märkte det inte ens. Äh, får sova på ett tag, inte än dock. Har tre goda vänner som jag snackar med på msn just nu, sen vill jag kika runt lite på internet. Vet inte ens varför jag skriver detta onödiga inlägg men, det är väl mest för att hålla uppe blogg lågan. Höhö.

Have faith in me.


NIGHT MUSIC.


Ikväll får ni två låtar av samma band.
En lugn och en mindre lugn. Enjoy!

 

 

 


LIST.

Lånade listan av Emma. Tidsfördriv...

1. Tre ord varför du sist spydde?
Jag var bakis.

2. Vad gjorde du 08:00 imorse?
Då sov jag.

3. Vad gjorde du för 30min sen?
Satt vid datorn.

4. Vad hände dig 1995?
Jag fyllde fyra år.

5. Vem fick dig att skratta senast?
Minns inte.

6. Vilken färg är din borste?
Svart. Tandborsten är vit och grön.

7. Vad köpte du sist?
Mat.

8. Vilken färg har du på din tröja?
Har många tröjor.

9. Var förvarar du dina pengar?
Banken.

10. Hur var vädret igår?
Soligt? Tror jag.

11. Vad ser du fram emot?
Att måla en tavla med Ida och
att träffa saknade Hampnäsmänniskor.





12. Snarkar du?
Inte vad jag vet? Fråga någon annan.

13. Vad är 15?
En moppeålder.

14. Vilken skostorlek har du?
37. 37,5. 38. Och ibland även 36.
Beror på skor.

15. Vill du klippa dig?
JA!

16. Är du över 25?
Om några år så.

17. Pratar du mycket?
Ja, ibland så. Eller rätt ofta faktiskt.

18. Kollar du på O.C?
Nej. Borde jag det?

19. Har ditt namn ett ”x” i det?
Inte sist jag kollade.

20. Känner du ngn som heter Steve?
Nej.

21. Hittar du på egna ord?
Ja, faktiskt rätt ofta tror jag.



22. Är du en typiskt svartsjuk person?
Ibland så, fast försöker att inte vara det.

23. Vad har du för mobil?
Samsung GT-S5230

24. Vem ringde dig senast?
Elin ♥

25. Biter du på naglarna?
Ja, tyvärr. Kan inte sluta.

26. Har du lockigt hår?
Nej. Tyvärr.

27. Vilken konsert ska du på härnäst?
Ingen aning.

28. Någon bra person i ditt liv just nu?
Ja, absolut :) Flera.

29. Hur många gånger har du svurit idag?
Säkert många.

30. Vilket ord säger du ofta?
Jag vet inte. Typ kanske.

31. Ska du till skolan/jobbet imorgon?
Nej. Möte.

32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist?
Jag minns faktiskt inte.



33. Vad borde du göra nu?
Jag vet inte? Borde nog rätt mycket.

34. Har du något smeknamn?
Määth, Mattis från mattisborgen, Mattis.
Sen massa random också, men folk säger oftast Matilda.

35. Sover du mycket?
Ibland.

36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor
I rymden finns inga känslor.

37. När var du sist ute?
Idag nångång.

38. Har du gråtit idag?
Nej.

39. Är du en glad person?
Ja, oftast. Eller glad och glad?
Är rätt neutral och tom typ.

40. Har du roligt nu?
Roligt? Nja.

41. Vad äter du helst?
Skräpmat. Tragiskt nog... haha.
Grillat är också sjukt gott.

42. Vem var du med sist?
David och Ida. I fredags.

43. Pratar du i sömnen?
Möjligtvis? Förut gjorde jag det iallafall.




44. Vem kramade du sist?
Någon av katterna eller hunden tror jag.

45. Nämn den bästa personen
Finns så många bra.

46. Tycker du om någon just nu?
Ja.

47. Vill du flytta?
Jag vet inte. Ibland.
Vill ut i världen.

48. Hur ofta borstar du tänderna?
Två gånger om dagen.

49. Är du egoist?
Är väl alla människor mer eller mindre?
Beror på situation. Tycker väl inte att jag är det
överdrivet jättemycket.

50. Gillar du att bada?
Ibland.

51. Skrattar du åt allt?
Skrattar åt mycket.

52. Vem får dig alltid att skratta?
Väldigt många.

53. Gråter du när du tittar på filmer?
Oftast inte. När jag tittar på Hachiko gör jag det iallafall.

54. När grät du senast?
Jag minns inte.


He ate my heart.

Fick en sån huvudvärk och blev så trött, så jag sov i några timmar. Nu är jag dock rätt pigg, men ska ändå försöka somna om på ett tag. Eller någon timma. Vi får se. Imorgon är det dags för mötesgrejen. Jag vet inte vad jag tycker om det riktigt.

Snyggaaaaa! Bilden är från Weheartit, som alla andra bilder jag lägger upp ungefär.


The world's greatest.

Pratade nyss med världens finaste syster! Man blir så glad. Jag har världens finaste familj verkligen. Hur som helst. Ikväll ska jag nog ta det lugnt. Åt förövrigt världens godaste hemmagjorda pizza nyss med champinjoner, räkor, ägg och rödlök. Den smakade som köpt! Jättegott.

Nu ska jag kika runt lite på internet sen se något avsnitt av One Piece. Hoppas ni får en fin afton och kväll! Pussar och kramar.

I saw the light
At the end of a tunnel
Believe in the pot of gold
At the end of the rainbow
And faith was right there
To pull me through, yeah
Used to be locked doors
Now I can just walk on through.


Jobbigt.

Fick världens sug efter hemmagjorda hamburgare, jag brukar inte ens tycka om det? konstigt. Kanske får ta och göra det till lunch... vi får se, jag är så trötttttttttt. Till middag är det hemmagjord pizza iallafall.


Filmen "PUSS"

Om en stund ska jag se filmen "PUSS" eftersom jag är ett efterhängset galet fan av Mr Alex Skarsgård vars pappa även är min favoritskådis. Även brodern Gustaf är med i den här filmen. Hur som helst så tänkte jag ju se den på bio, men eftersom jag som vanligt inte har någon koll, så glömde jag och den gick väl inte ens här? Har faktiskt ingen koll, så mycket har jag räknat ut.

Hur som helst. När jag var med Ida på stan i fredags så såg jag den i filmhyllan, så nu måste jag ju se den då den väl har kommit ut.

Här är en trailer, för er som är nyfikna.


The magic word is courage!

Nu har jag sett klart alla Soul Eater
, och det är lite synd att det inte finns fler, men hur som helst så har det varit en bra serie och jag är glad att jag såg den. Se det! :)

Nu blir det väl att fortsätta med One piece eller något? Jag vet inte än. Inte just nu iallafall, för nu ska jag kika runt på internet.

You are so beautiful.

One night to push and scream, and then relief.


Ser Soul Eater och lär göra det ett bra tag till.
Sen ska jag kanske se en film, vi får se om den hinner ladda klart, om det inte blir för sent och jag inte blir för trött. Vi ser väl.

Ha en fin kväll!

Conscious yellin' drop it.
You know we're gonna lose it someday,
and we tryin' to hold it all together but the devil is too clever.


Colour the wind.

Åh jag är uttråkad. Ida vi skulle ha festat idag, eller alltså. Idag också typ. Hahahaha!


One piece.


Har börjat se One piece nu, det verkar bra än så länge, hoppas det fortsätter så.
Åt förövrigt världens godaste mat nyss, kött och potatisgratäng med beasås, hemmagjorda vitlöksbröd och påskmust till. Mums! Har inte känt mig bakis än vilket är skönt. Bara varit trött och de. Men nu får jag ju vila upp mig idag och imorgon. Sen har jag lite att göra måndag, tisdag, onsdag. Sen torsdag blir det ju säkert att träffa folk, säkert dom dagarna före också, sen på fredag åker jag hem till mitt place på Hampan, skönt.

Ska bli skönt att träffa alla sedan också.

Helena, du ska få din gåva sen också. Men inget tjyvöppnande förrän din B-DAY! ;)

Three Days Grace.


FRIENDSHIP

Det här säger väl bara hur störd kvällen var, haha! Härligt.


Längtar!


Dry your eyes, mate.

Godmorgon! Bjuder på en cpgammal låt som vi lyssnade på Igår. Det får bli morgonmusiken. Hihi.



Gosh, I miss u. Stupid feelings, alright.

Förutom att Ida for så tidigt så var det en fin kväll. Träffade många igenkända fina och snälla ansikten. Tack David för maten! Nu ska jag mysa med Cobra lite sen sova, hoppas alla får en skön natt & sömn.


Party all night!


Nu ska jag till Oskars lägenhet
(även fast inte Oskar ska vara där) och festa med Ida och David. Sen ska vi ut och göra Skellefteå osäkert. Tag er i akt!


Ikväll är jag halv. Hihi.

 



We've all been down this path before.


Nu har jag varit på stan med Ida och kikat runt,
ätit på dallas och köpt Helenas födelsedagspresent. Nu har jag ungefär 0 kronor kvar, men det är väl en värdslig sak trots allt. Blir att vi ska dricka ikväll istället för imorgon, ser framemot det. Ska bli kul att träffa David.

Nu får jag massa pussar av Cobra, hon välte även ner min mobil haha :( Aja, vi hörs snart!


I miss your family and I miss all our friends.



Maria came from nashville with a suitcase in her hand, she said she'd like to meet a boy who looks like Elvis.



Vad hände med statistiken? Wow. Hur hittade ni hit?
Aja, nevermind. Ni svarar om ni vill. Idag ska jag till stan med Ida iallafall, sen ska vi vidare till Oskars lägenhet och tjattra antar jag. Hihi. Jag är sjuuuuukligt sugen på mjukglass hur som helst. Gott! Något jag ogillar är dock att det har snöat, fytusan!

Sommarn ska ju komma. Nu.

 

And I can't see nothing, nothing round here.

HEY GORGEOUS!


No colour left but black and white, and soon will all turn grey.


Förlåt för sjukt dålig uppdatering, ska bättra mig.
Hoppas jag! Ni har även blivit sämre på att kommentera. Vad vill ni läsa om? Vet inte ens om jag är en sån blogg som bara skriver om vad folk vill läsa... men hahaha.. ja. Det blir ju inte bättre av att det är döden dött i kommentarfältet. Aja, ska inte tjata.

Idag var jag och fikade med Moa på coop, sen följde jag med då hon handlade, sen dess har jag inte gjort så mycket. Spelat spel och tråkat. Timmarna bara flyger iväg. På lördag blir det fest. Är nog inte så peppad, men det kommer väl det också. Det tvivlar jag inte på.

Jag saknar hampnäs. Det är nog mitt hem trots allt. Själva stället alltså. Och vissa människor. Vissa. Ni vet vilka ni är :) Jag har lite Å som i Ångest när jag tänker på vad som ska hända sen och allt jag kommer sakna. Men då drar vi fram det positiva tänkandet, lever i nuet och tar en sak i taget. Done!

Ha en fin kväll allihopa.

It's still a question of
"How long will this hold?"

WEHEARTIT


Fråga på!

Har inget att skriva, men vill ni fråga något så varsegoda!



Bild från idag, lånad av Simon.

Dubbelhakan i mitt hjärta.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att spelat Sims och träffat Simon och Sebastian. HAHA "inte mycket mer". Positiv chey. Jo men det var trevligt, och stört. Det är svårt att umgås med dessa två grabbar utan att skratta, har inga bilder, men det kanske är lika bra. Ni får väl hålla utkik efter bilder på deras bloggar isåfall. Om nu inte min dubbelhaka tar upp alla bilder. HAHA!

Aja, jag ska sluta. Tack för idag killar!


Lonely as I am, together we cry.


Nyvaken.
Funderar på att spela lite Sims, men blir irriterad då det alltid laggar en bit in i spelet så om man inte har sparat så måste man typ börja om, suck. Ska göra en ny familj tror jag. Och ett nytt hus, det är nice! Vid tre ska jag träffa Simon i stan och imorgon ska jag träffa Moa. På fredag vet jag inte, och på lördag ska jag festa med Dav. Gäääääsp. Varför har jag så konstiga drömmar jämt? Minns aldrig vad jag drömmer typ mer än att dom är konstiga.

Aja, nu ska jag sluta prata massa bajs, och istället spela lite sims.

What so ever.

Hejhej hallåååååå! Nu är jag awake och klar för utfärd. Säger man ens så? Hur som helst så väntar jag på att klockan ska bli tolv för då antar jag att Alexander kommer och hämtar mig vid blåkiosken som vanligt. Jag förstår inte hur han har råd att köra så mycket? Alexander svara mig!!!!!

Jag tror jag är trött. Fortfarande. Jag är jättetaggad på att spela Sims. Fast jag hinner inte, för börjar jag så är jag fast. Vi kan säga såhär istället.

GRATTIS EMIL 2O ÅRRRRR!!! Idag är din dag gammgubbe :D


People care too much, I think it's called love.

Än är jag vaken, men vad ska man göra då man hittar gamla sims spel? Fastnade. Hittade även min Bamse video, hoppas det är AJJAJAJA filmen. (Anna, du fattar vad jag menar) Tror jag börjar bli sjuk. Är även sjukligt sugen på godis. Det är något med att vara hemma. Just ja, måste ringa ungdomsmottagningen efter nya p-piller. Just ja, klockan är snart tjugo över elva, godnatt.

Spegelsmuts. Halvgammal bild.




Godnatt.

Känner mig krasslig och trött, så nu blir det sängen. Imorgon ska jag umgås med Alexander, på onsdag med Simon och på torsdag med Moa. I helgen ska jag tydligen festa med David och nästa vecka ska jag ha en synundersökning. Fullt upp. Undra om jag kommer hinna vila? Bäst att passa på.

Hör av er om ni vill träffas friends. Stannar i Skell den här veckan och nästa.
Puss!

Hahahhaha, humor


I lost my whole life and a dear friend.

Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.

Never really stayed in one place

Maybe that's the way it should be.

Kofta.

Fick med mig en rosa kofta och ett svart linne från HM. Inte så likt mig men jag gillar den, speciellt halsgrejen. Antar att ni vet hur ett svart linne ser ut, hehe ;) Inte så graciösa bilder, men vem bryr sig om hundra år.

 

100 :-

 

 


I won't blame you.

Snart ska jag på stan med mamma, var så längesen jag var på stan. Mitt humör är väl sådär, är någonting med då jag kommer till Skellefteå. Allt känns som lite tyngre på axlarna? I wonder why.

Ibland, vissa gånger känns det som mitt sinne, eller karman eller något försöker att testa min svartsjuka och min ångest och allt det där andra också. Men jag tänker inte ge med mig, även fast det svider. Det kommer en tid för mig också. Och i vissa fall, har min tid redan varit.

Jag trippar vidare, det här ska inte sänka mig. Positivt tänkande.


These eyes have seen no conviction, just lies and more contradiction.

Popcorn, Soul eater och skrattanfall som resulterade i glädjetårar och även slut på luft. Det har kvällen bestått av. Alldeles strax ska jag lägga mig i sängen, och om jag har tur kanske mamma vill stoppa om mig. Mys. Hoppas hon vill gå med mig på stan imorgon, är sugen, var längesen jag gick på stan här i skell.

Vill ni ha en kvällens låt? Ska leta fram en åt er.

Okej, en gammal goding. Som jag lyssnade på senast idag hemma hos Ida.


Yes, I'm scared.

Hejhej! Nu är jag tillbaka igen.
Snart är det dags att äta porterstek och potatisgratäng. Fast egentligen är jag inte så värst hungrig. Tror jag åt för en lifetime hos Ida. Hehe. Och nu har jag äntligen sett en film i 3D. Vi såg Avatar på deras 3D tv. Det var coolt, fast sen laggade det, så vi får se klart någon annan gång eller något.

Kallprat.

Hur som helst så tycker jag att sommaren kan komma snart. Eller typ nu. Saknar den.

The brick I built now builds a higher wall.
See it crumble, hear me fall.
There hangs the fool, who once had it all.

"Compared to friendship, gold is dirt."

Nu har jag nyss ätit entrecote med kroketter och känner mättheten spridas. Snart ska jag åka till Ida, och då blir det myskväll och övernattning för hela slanten. Vilken slant egentligen? hahah. Nä men. Kanske inte blir så mycket uppdatering förrän imorgon men, hoppas ni får en fin kväll och morgondag.



Tales of the future already in the past.


Snyggt.


En aning nyvaken och vet inte alls hur mitt mående är
eller vad jag ska skriva. Hoppas bara att jag inte blir sjuk. Är lite småpeppad på lunch kanske. Eller kanske inte, men ska gå ner och käka iallafall. Sen blir det kanske film eller något.

Kommer fler inlägg senare, ciao.

Angel, sweet angel of my youth
Where have you gone? You flew away too soon.

King of my castle.

 


Dagens låt.

One gonna heal my body another gonna heal my pain
One gonna settle me down then bring me back up again

I'm gonna put my family back together again

One gonna hold my woman another gonna hold my job
One gonna help me get up, another gonna help me stop

One gonna help me talk right, one gonna lay me down to sleep

(Humming)

One gonna hold my guts and another gonna hold my bones
One gonna keep me warm and another gonna keep me cold

One gonna bring religion right from a Coleman stove
One gonna help me keep em' another gonna help me take

One gonna run me down (had a bullet in the way)

You're gonna keep my soul it was yours to have long ago

(Humming)

One gonna buckle my belt around the ceiling pipe
One gonna buckle my knees and one gonna lock them up tight

One gonna hold a pen while you drag my arm across the page

One gonna hold my memory another gonna close the door
One gonna leave me restless another wanting more

You're gonna keep my soul it was yours to have long ago

(Humming)

 


Ivory skin.

Nu är internet fixat på min dator, så nu kan jag börja blogga igen.
Mötet gick väl bra tror jag. Och sen fikade jag och mamma på coop, där jag hittade BECK nr 25, vilket betyder att jag nu har ALLA beckfilmer. Det är kung! Sen när mamma skjutsat hem mig gjorde jag iordning tacos som jag och Mats åt sen.

Ikväll blir det filmtittande med Rebecca, förmodligen Beckfilmen, och imorgon ska jag ha myskväll och övernattning hos Ida. Life's gooood! (säg det med Jim Carrey röst)

Snart kommer ett inlägg med dagens låt.



Gold digger.



Hej igen. Nu är jag hoooooooooooooome.
Skönt. Fick nyss veta av Helena att vi ska vara i samma pjäs, regisserade av Emil. Det blir kul tror jag. Snart ska jag på ett möte, och jag hoppas att det går bra. Har lite smått ångest över att sluta Hampnäs, för även om jag är sjukligt less så kommer jag sakna så äckligt mycket sen. Och vad jag vill göra med de som vill stänga ner internatet kan ju diskuteras, länge och aggressivt.

Funderar somsagt på att söka andra skolor runt om i Sverige också. Kanske idag. Spännande. Bättre att ha sökt än att inte ha gjort det iallafall. Någon gång måste ju allvaret börja på allvar också. Hihi.

Har inte kirrat internet på min dator än här hemma, så bjuder på en gaaaaaaammal bild som jag hittade på Mats dator. Nice med lammkött. 



I'm gonna miss you. A lot.


2 weeks later.

Sitter på rummet och börjar på tio minuter.
Tänkte bara säga godmorgon. Ifall jag inte uppdaterar så bra idag är det för att jag åker hem. Ikväll lär jag ju skriva något, ifall jag inte är allt för trött. Tänk. Om typ ungefär tre månader slutar vi. För gott. No more mrs. Hampnäselev. Sorgligt.

Och skönt. Men mycket sorgligt. Kommer nog bli galen och söka vidare direkt.

Har bestämt mig för att försöka hålla teatern igång så länge jag kan. Jag måste. Aja, jag får fundera och skriva vidare mer om det här sen. Nu ska jag somsagt snart gå till lektionen.

Bjuder på en härlig låt med ett härligt band för att vi alla ska få en bra start på dagen. Nämligen Movits, bandet som vi hade på balen.

 

No more words needed.


God bless.

Sådärja! Näst sista föreställningen avklarad. Nu är det bara en föreställning kvar. Skönt. Nu ska Ida ringa. Vi hörs sen! Jag borde nog packa också, vi får se när det blir av.  Pusssssss.




Swedish idiot.

Snart ska en snäll Catrin bota min rygg... eller något. Vet inte vad som väntas av mig, men jag hoppas jag överlever? hehe. Annars då? Mja två föreställningar kvar. Och imorgon kväll åker jag hem. Längtaaaaaar.

The visions left inside me are slowly fading.


This place is going to kill me.

14 timmar senare stiger jag upp igen. Godmorgon.. Har vaknat några gånger, men somnat om igen. Har även drömt sjukt mycket. Aja, hursomhelst. Nu är jag vaken, och väldigt dimmig i huvudet. Vid två ska jag få massage av Catrin och innan dess hinner jag säkert sova igen. Hehe. Det ska hursomhelst bli skönt, är öm känner jag.

Nu ska jag ta en digestive chocolate bar och njuta av livet, sånt som man egentligen får äta på morgonen. Rebellisk är vad jag är.


I AM LEGEND.


Dagens låtar.

Bjuder på två akustiska pärlor av Flogging Molly. Vem gillar inte irländskt? Lyssna och njut! Fina låtar. Fina texter.






RSS 2.0
Annonser från BloggPartner