PÖZ


Idag.


1.000.000 NOLLOR

Byt till 720 i kvalla, då blire bääääst :)

 


:)

Juste, den 19 Juli fyllde min blogg 2 år. Grattis! Höhö.



Ps. Gillar inte att det snart är höst och vinter. Vart tog sommaren vägen? Brrrrrr >:l


PURE HAPPINESS


,


Ny bikiniöverdel :)

129 :- på åhleeeeens!


And I can see that you're the first one in a long time that had some faith in me.



Igår när jag åkt hem med bussen från Lycksele
, hade sista bussen mot anderstorp gått, så jag ringde runt i panik för att fråga om någon slags skjuts (eftersom jag hade tunga saker att bära), men förgäves. Mamma sa att jag kunde ringa taxi, så jag tog mig över bron och gick till campushallen så att det skulle bli någorlunda billigt, sen skulle jag precis ringa taxi då jag såg att Ludvig ringt upp. Jag bad honom så snällt jag kunde (skrek ungefär i panik och ångest) om hämtning, och HAN KUNDE. Han kom med sin svarta springare (moppe) som ett ljus i mörkret. Nog för att norrland aldrig blir mörkt förutom på vintern men.... tusen tack iallafall :)

Jag är glad att jag la mig tidigt igår! Nu är det dags att dra igång Kapten röd, invänta Ida för att ta igen midsommarmiddagen, så det blir att äta gott med henne, för att sedan åt kvällskvisten ta med mig henne till Felicia för party! Jag kunde inte vara mer taggad för ikväll. :) IKVÄLL SKA JAG SE KAPTEN RÖD! Underbara människa, min HJÄLTE ♥

Tänkte bara utbringa ett sista tack till syster, Jonas, farmor, andra syster och syskonbarn samt Jens.
Sen till Ludvig för hämtning, och Hilda som stod ut med att prata i telefonen.

Och bara ett stört tack till Simon för att han orkar stå ut med mig fortfarande ;) höhö.

I'm making a difference
I'm taking a chance (a chance)
You can say what you want about me,
But no one can tell me I can't.


:)

En bild på jag och farmor från idag. Fina fina farmor ♥


Gå med dem som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.

Nu sitter jag och lyssnar på Kapten röd (ovanligt) och väntar på att maten ska bli klar. Syrran lagar korv och stuvade makaroner. Hon är så himla duktig på det! Det som skulle vara världens finaste solväder idag övergick i världens spöregn, var lite charmigt faktiskt.

Var även och hälsade på farmor, blev så himla gla, var somsagt flera årsen sist. Hoppas jag får chans att hälsa på henne mer snart. Ska iallafall förbi imorgon för att hämta ett kort på mig, farmor och farfar som jag glömde, innan jag åker hem. Lägger in bilder från idag sen om jag orkar, pöZ!




Open your mind.

Haha råkade ringa hem till Simons hemtelefon eftersom jag har båda numrerna på min mobil, och mobilen bestämde sig för att ringa hem till han! Väckte tydligen hans mami. Haha sorri! ♥ Nu står tydligen film på schemat. Copycat. Hoppas den är bra! Ha det braaaa allesammans! Adjöken.


Chillar hos syrran @ Lycksele.

 

Vi har det bra här i Lycksele, nu förstår ni varför jag kanske inte har tid att uppdatera jämt. Hehe (Gillar att jag skrev som om jag brukar göra det i vanliga fall.) Hur som haver har det varit skinande sol idag och det väntas bli samma väder imorgon. Vi har ätit pizza, hammis och gått promenad. Nu ligger vi utdöda i soffan. Utdöda? aja. Vi softar iallafall. Ha en soft kväll ni med. Ajö!


Jag har verkligen världens bästa vänner.



Efter en lång dag som inte verkade leda till något bättre
(förutom några uppskattade telefonsamtal :) kom Ludvig och drog mig ur fördärvet. Han tog mig till sin arbetsplats, öste mig full med slush och varma chips, sen spelade vi minigolf, blev petad på av norskar för att slutligen ta moppen tillbaka till blåa och prata om allt och inget.

I helgen väntar Kapten röd (min bästa bästa fina stora hjälte) och Movits som jag redan sett på balen (Lika grymma ändå). Dock vet jag inte hur det blir med alkoholförtäring eftersom min skattkista är tom fram till den 25. Dock vet jag inte vilka jag ska umgås med då alla vill och jag vill inte välja. Varför kan inte alla bara festa i en stor fet klunga som när man var femton och orädd? Suck.

Imorgon blir det lycksele, första delen av den långa resan. Och som jag har saknat min fina syster Ellinor, och som jag har saknat farmor, som jag dessutom inte träffat på flera år.

Nu blir det sängen för att läsa harry potter. Har börjat läsa hela serien igen. Är bara på andra dock, men läste ut halva igårkväll bara. Höhö. Smell ya l8r buddies!

Besatt!


Hello darkness my old friend.

Igår blev jag räddad ur fördärvet av fina Mathilda med H ;). Träffade trevliga nya och inte så nya (haha) människor, och smsade med min fina! Lite sne var jag allt men vad gör det om hundra år? Vad gör det ens imorgon? Idag är jag inte bakis. Jag har lyssnat på DEN HÄR låten hela dagen och spelat lite ps2. Snart blir det bakismat, och imorgon ska jag kolla på resor till Mariestad eftersom att idag var en dålig dag att handskas med pengar enligt horoskopet, och då antar jag att det är lika dåligt att kolla på resor. Hahaha. Kommer förmodligen inte kunna hålla mig undan ändå. Nevermind.

Nu tappade jag tråden.
Ha det bra.

Saknar min bästa Helena ♥



Matilda utan H och Mathilda med.

Do not enter.

Hade skrivit ett inlägg om hur allt ligger till. Men när det kommer till kritan så vet jag väl inte hur det ligger till, alls. Jag är lost. Som en liten pingisboll i yttre rymden, som flyter omkring utan att kunna göra något åt det, och kippar efter syre. Syre som inte ens finns.

Jag måste hitta mig själv. Jag vet bara inte hur.

Jag vill vara behövd. Jag vill vara ifred.

Fan.

Under the bridge.

Oj, två veckor sedan jag skrev sist. Kan man skylla på att det är sommar och att man inte har någon lust? Man kan nog det. Just nu sitter jag iallafall på Norra skogsägarna medans Mats håller på att lasta en lastbil. Vi kom nyss från stugan där vi har slappat i ett par dagar. Skönt. 

Vad mer finns det att säga? Tjaaaa. Blir kanske en utlandsresa nästa månad. Berättar mer om det sen. Orkar inte skriva så mycket mer, saknar min prutt.

Det är föressten rätt många jag saknar nu, blir lätt att tiden inte räcker till, eller orken. Inte meningen att det ska vara så men. Aja, hoppas alla har det bra. Kram!

I'm not going anywhere.

Förlåt för den sviniga uppdateringen. Har inte hänt så mycket. Har åkt hem från världens bästa resa i Mariestad, har jobbat kväll och... sovit. Typ så? Bilder och sånt kommer väl sen, då jag orkar :) Älskar att True Blood har börjat om, tycker dock inte om att avsnitten kommer så sällan! Har inget mer att skriva, så ni får något från tjuvlyssnat. Kuuuul!

Pendeltåget Märsta – Stockholm

Tjej ~16 sitter och pratar högljutt i telefon. Tvärs över gången sitter man ~55 och hipstertjej ~20 och tittar ut genom fönstret, de verkar inte känna varandra.
Tjej 16: Men assåå du måste ju behålla honom, han är ju skiiitbraaa!
Paus.
Tjej ~16: Ameh han är skiiitsnygg och så har han bil ju! Han har bil!! Då gör det liksom inget om du är kär!
Mannen och hipstertjejen börjar samtidigt fnittra okontrollerat.
Mannen: Jaså det är det som gäller om en vill bli populär! En bil!
Hipstertjejen: Jaa, eller så kan du vara snygg!
Mannen (glatt): Det är redan för sent!


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner