Allas våran Rocio.

Snälla säg att du är okej.

Knacka först!


Bild lånad från .... nånstans.


Föreställningen var grym!
Måste säga att ni gjorde ett grymt jobb allihopa. Fortsätt så, så kommer jag sitta längst fram på alla era föreställningar. FÖR FLER MÅSTE DET BLI! Bra.

och föressten.... knacka först!

You had me at hello.


Jag är vaken, och trött som ett anus. Ni får leva med att jag inte har något vettigt att skriva. Jag vill äta skräpmat idag, uuuh. (Och den som skrev sist att jag inte behövde äta sånt, JO det gör jag)

 

Heart means everything.

 


Gosh, you're hot man.


Jag är lika nöjd som sliten tror jag.
Tack till alla som förgyllde min kväll, det var kung! Nu ska jag se True Blood sen låta mig svepas iväg av John Blund. Jo, han ja.

Här ska vi supa tills natt blir till dag
Här är det fest
och ingen ställer krav
Här ska vi supa tills livet har gått
Här slösar vi bort
det liv som vi fått



Bingo the man!


Föressten. Kul att du kom Bingo!
Det är allt för sällan det händer något i skellefteå. Fler charmiga män hit, tack på förhand.

Some things are meant to be.

Hej alla mysiga människor! Hur är det med er? Med mig är det ok. Lite småbakis men inget att klaga över antar jag, då det är mitt eget fel. Nu ska jag göra annat, ville ba visa er att jag levde. HOJ!

Den s.k dimman!


Öh. Ja, blir en liten slags förfest.
Jag och Matte är the cool people of doom som ska hålla till hemma hos mig och dricka lite innan vi drar vidare till STATION! yeyy! Vi ser väl helt enkelt om de kommer mer folk. Och om inte, who cares? =D Ha det gött, vi ses i Skellefteådimman!

Nevermore.


Detta är då jag.... i min härva av obehag.


Ikväll blir det fest, jag vet inte om jag är nog peppad.
Men vad gör man inte för Bingo Rimér? Haha, har haft ont i huvet typ länge, och igår spydde jag ju två gånger. Vet inte riktigt vad det beror på. Aja, vet inet hur det blir ikväll, kanske en liten förfest här och sen vidare till Station. Blä. Antingen kommer för få eller för många, hatar sånt. Lagomt är bäst, i just detta iallafall.

Fuck this, fuck me.
Can't take this anymore, not without you.

Euhw

Har spytt en gång och mår skitilla fortfarande, ska dricka lite vatten sen sova. Måste ju vara något jag ätit. Jag vet inte. Aja, godnatt med er!

Kom hem.


Love u sis. Tänker på dig i dessa tider.


Gick hem tidigare idag än vad vi slutade.
Känner ingen ork varken i kroppen, eller i huvudet. Jag kan inte smälta allt som händer runtom mig. Jag bara förtränger det. Tillslut rinner bägaren över, just nu känns det som att det är på gränsen. Pengabrist, mord, stress, folk i min närhet som är ledsna och massor med skolbajs + brist på koncentration. Hur ska jag orka? Det är inte så jäkla lätt alltså. "Du kan om du vill", ja jag försöker, men jag är inte så säker på att allt går bara jag vill. Suck. Suck. SUCK. True blood nu dårå. Sen ser vi, förhoppningsvis sova. Länge. Hoppas på god mat idag, annars sover jag vidare. Touché!

I remember this perfectly.


Den riktiga händelsen i Peter Pan. Michael ♥ Smee. Resten får bilden tala om.



Time to sleep.



Nightmare on elm street.

 

Känns inte rätt då det inte är Robert Englund. Fy. Ska ni se den?


R.i.p



Vi lever i en sån fruktansvärt sjuk värld.
Jag blir så himla ledsen.
Du var alldeles för ung.

Jag beklagar sorgen syster,
och alla ni andra som kände människan.

Perfectly broken.

 


Massa ordentligt äckliga svordomar.


Tennisplanen vid skolan, fotades på väg hem i fredags. Ej redigerad.


Hej på er allesammans! Nu är det ju såhär att jag upptäckte att vi hade svenska på morgonen sådär vid tio och tänkte, fan man får ju jobba hemma. Mailar Linda och säger det, sen svarar hon att vi har lektion. FAN! Har inte en chans att hinna dit.. eller jo. Men jag kommer vara sjuuuuuuuukt äcklig då. Orkar inte, så jag bad henne skicka hemarbeten iallafall. Hon kommer bli skitsur, SHAME ON ME!

Aja, ska ner och duscha och äta något nu iallafall.. blir galen. Hoppas ni alla får en bättre start på dagen än vad jag fick. God jul.

You heard me!



Klockan är tre, och det är dags för mig att säga godnatt.



Godnatt.

Respekt poooooularnnnn.


Jag och min kära vän Andreas, i somras. Metaltown åter igen. Bäst!


Hihi nu har jag lika många som följer mig på bloglovin
som på min gamla blogg. Soft. Inte är det många inte, men det känns coolt att ens någon vill läsa min blogg, för jag anser den inte speciellt intressant själv.

Aja, ni får gärna säga vilka ni är som läser min blogg. Är det ofta ni kikar in eller är det här första gången? Vad gillar ni med min blogg? Vad gillar ni inte? Vad vill ni ha mer av i den? Svara gärna!=D Nu ska jag iallafall se True Blood eller något (spännande!), sen troligtvis sova. Sovmorgon imorgon, sooooft.

Kärlek är för dom, dom som har tur.

I'm sorry I didn't tell you earlier.


Slipknot på metaltown 2009. Glädje, minnen. BÄST!


Nu ska jag dricka te, sen vänta på att Kajsa och hennes pappa hämtar upp mig med bilen. Blir prat och tv på schemat. Blir mysigt. Ska kanske ta med lite läxa också, men hur mycket tror ni blir gjort? Suck. Ha det gött, det ska jag.


Bängen trålar!



Ursäkta nu, jag har inte kunnat uppdatera
något idag eftersom internet på skolan inte funkade. Aja, hursomhelst har jag inte så mycket att säga, längtar bara tills jag får bilderna från våran teaterlektion idag snart. Så Lollo, hurry up!=D Mens är lagom kul tycker jag.. int. Ska iaf vila lite nu innan jag börjar med läxorna, och få bort Lilo från mitt bälte som hon håller på att käka upp, busprutten!

Mötet hos specialpedagogen gick bra, och musikföreställningen var visst nästa vecka. Tur att mamma såg det så vi inte for dit utan att det var något, haha ovärt. Aja, nu har jag inget viktigt att skriva. Nu ska jag nog se ett avsnitt av True Blood sen sova ett tag, eller tvärt om. Vi ser väl. Kram på er!


O'learys.

 

Har nyss sett en gammal goding, nämligen neverending story. Jag har även läst lite ur svenskaboken tidigare, och Mats har hjälpt mig med frågorna som jag ska plugga in till samhällsprovet på onsdag. Det går iallafall lite framåt, även fast det går segt. Lilo är förövrigt på bushumör nu, det passar sig inte, eftersom det är så nära läggdags. Hoppas hon ändrar sig snart.

 

Imorgon ska jag och mamma se på när musiktvåorna har nån MJ konsert av nåt slag. Vet inte riktigt, mamma hämtade iaf ut biljetter på bokia idag, och vi fick dom två sista, snacka om tur. Föressten, igår svalde jag mitt spiderman smycke till tungpiercingen. Jag blev seriöst LEDSEN.

 

Nu ska jag iallafall låta John Blund göra sitt. Jag hoppas ni får sova gott, massa pussar till alla söta, ni fula kan få en kram... kanske! Ironi. Ingen utav er får nånting. Sparar allt till kissen. SÅ ÄGDA. Ojdå. Där spårade min trötthet ur. Bäst att kila, pårikt. Hejdå.


Mums!


Jag mår så mycket bättre nu,
god middag, som ni ser ovan. En Amigopizza med tonfisk och skinka, mums! Har beställt biljett till Pier Pressure, så nu är det bara Metaltown biljetten kvar att beställa, sen resan förstås. Pratade med Aina idag, vi får bo där, det känns bäst!=D

Okej, jag erkänner.
Jag har inte gjort några läxor än. Men jag ska göra det nu när Mats kan hjälpa mig. Men han ska komma hem med Igor först. För att ni bittra läsare ska bli på bättre humör så kan jag bjuda på en rolig bild på mammas hamster Greta som hon fick av mig i femtioårspresent, kolla nedan.


Allt hamsterns liv går ut på är att samla mat, äta, sova och rymma. Sen då liksom?


Jag är ynklig idag. Liten och ynklig.


Mensvärk, great.
Och föressten är måndagar ingen bra dag. Idag är jag hemma, men idag ska jag även ta tag i pluggningen, jag måste. MÅSTE!

Fy, jag känner mig som världens sämsta människa, varför kan inte jag få vara lika duktig som alla andraaaaaaaaaa?Äh jag ger upp. Vad finns att göra nudå?
Svenska - bokhelvetet.
Samhälls - tusen grejer, men jag siktar in mig på provet.
Foto B - Fota.
Teater - Skriva den där rapporten. Och sen ska jag läsa manus, som fan,
för det har jag inte tagit mig tid till heller. Dåliga människa. FAN. Aja, idag blir
det av.


Sen skriva cv såklart, men det måste jag göra på skolan. Och skriva i min loggbok som jag glömt att skriva i i tusen år för jag inte vetat vad jag ska skriva. Don't blame me nu människor. Jag försöker, på mitt eget lilla vis, här och nu. Och det är lättare att ta tag i sitt liv om jag vet att jag har massa saker gjorda. Det gick ju så bra i början liksom. Ah, nu kom värken tillbaka.

Jag behöver en kram.

All I wanna say is that they don't really care about us.


Då vi dansade intro till en cs låt på dundercupen i ettan såg vi ut såhär. Rocio♥



Åh, varför är blogg.se helt stört?
Blir så less. Har försökt logga in flera gånger utan att det har gått, men nu äntligen så ville det funka. Ikväll har jag kikat igenom Metaltown bilder och skickat dem till blutten och till mig själv, eftersom de var på den andra datorn. Det får mig att längta så himla mycket tillbaka alltså. Världens bästa Metaltown, göteborg och sällskap.

Jag och Kajsa funderar även på att börja någon sport eller liknande. Eller vi SKA göra det. Det har pratats om afrikans dans, gym och streetdance. Jag är mest peppad på street tror jag dock. Men afrikans låter också väldigt inbjudande. Kajsa skulle iallafall tänka till imorgon. Imorgon måste jag faktiskt försöka sätta mig ner med läxor så att jag får någonting gjort. Jag måste verkligen skärpa mig, men jag är så bra på att ge upp.

Aja, ha en trevlig natt nu allihopa, hoppas ni sover gott. Nu ska jag se ett sista avsnitt av True blood. Det är min nya vampyrserie som jag ser då jag inte har Vampire diaries och Dexter. Dock så har jag ju sett lite True blood förut, men kom ur det. Nu har jag iallafall börjat om igen. Måste sluta nu iallafall så att jag kommer isäng någongång, annars kommer jag aldrig få mig upp imorgon. Ni vet ju hur jag är somsagt, eller jag vet iallafall. Lev och må.

En ensamvarg i en social människas kropp.


Världens finaste vovve, på sitt eget lilla vis.


En sak jag stör mig fruktansvärt mycket på är skillnaden mellan killen som dog och Anja Pärson. När han dog så var det liksom "åh, han dog, shit så sorgligt blabla" sen är det liksom inte mer med det. Men däremot när Anja Pärson flyger sextio meter åt helvete, men sedan klarar sig är det ett jävla liv. Då är min fråga.. Är inte människor lika mycket värda? Om det hade varit ombytta roller och att det hade varit Anja som dött, så hade ju alla blivit fullkomligt tokiga, medans nu.. ja det är lite snack om det sen inget mer.

 

Samma sak gäller det med de som har makt. Om dom gör fel tystas det ner betydligt fortare.
Blir en tjej våldtagen kanske det skrivs en liten notis i en tidning, men om man lurar de högre makterna på pengar, ja då jävlar får man skämmas, ordentligt.

 

Världen har blivit fullkomligt galen, ingen nyhet jag vet. Men det känns ju rent ut sagt elakt och själviskt att föda barn till den här världen. Men gör man det inte, är man lika självisk ändå. Vad man än väljer att göra i den här världen är man självisk. Säger man ja är man självisk, säger man nej är man självisk. Gör man så är man egoist, och man ska inte skämmas med att vara egoist, men samtidigt så är det ju så jävla idiotiskt att just den människan bara bryr sig om sig själv.

 

Ahhhh, jag blir galen. Men justfan, galen får man ju inte heller vara, om inte andra tjänar pengar på det förstås. Pengar hit och pengar dit (brinn,pengar,brinn!), makt och idioti. En sak som är säker är då att vi inte har något helvete att vara rädda för när vi lämnar den här världen. Vi lever ju förfasen redan i det. Världen är skitbra javisst, jag är nöjd med mitt liv för det mesta. Men den har spårat ut för läääääängesen. Tack och Adjö.


Love sux.


Bild lånad från google.

 


Alltså jag säger bara FYFAN!
Sista avsnittet av Vampire Diaries av de som har kommit ut på internet är fan det värsta jag varit med om. Så himla sorgligt, men så grymt jävla bra. Måste nog vara en av de bästa serierna som jag har sett, och jag skiter i vad alla andra säger om att det är wannabe de&de och är inte lika bra som de&de. Nej vet ni varför? För det är bättre än de&fuckingde!=D Nu är det bara att peppa alla andra kommande avsnitt!

Aja, ikväll blir det att relaxa. Imorgon måste jag verkligen ta tag i the homeworks of doom. Det blir fan aldrig gjort. Jag suger på sånt där. Hoppas alla ni får en underbart fin kväll iallafall. TJO!

You can call me a slut, as long as you love me for who I really am.

 

Hej på er, allihopa! Nu är jag hemkommen från en kväll i Skelleftehamn. Har inte druckit så värst mycket, men tvådagars är alltid tvådagars, eller hur man annars ska uttrycka sig. Hur kan kvällen beskrivas då?

 

Alkohol, gamlingar, åldersnoja, nykterhet, onykterhet, kärlek, pussar&kramar, diskussioner, anarkism, poliser, cruising, stress och MUSIIIIIIIK! Kortfattat dårå..


Jag vet inte alls vad morgondagen bär med sig, men vad fan, det tar vi då. Nu ska jag göra vad som faller mig in, och resten, ja resten får ödet bestämma. Btw, Tjejer & killar därute. Prata i klarspråk. Det är bättre att säga vad man känner och såra någon, än att inte göra det. Tillslut får människan ändå reda på det, och det krossade hjärtat som väntar då tar hundra år längre att läka. Då vet ni. HOJ!

 

ps. min katt är störd och hon förtjänar att hängas ut. Enjoy the pic! ds.


Mina penisvener.

En fågel utan fjädrar är lika värdelöst som en transvestit utan penis. / Linus



Vi ses!




Hinner inte skriva nu,
Linus kommer och hämtar upp mig på bara några minuter. Slänger in en bild bara. Det här är jag ikväll.

Hoppas ni får en fin kväll så syns vi kanske i dimman. Hejdooooooooooooo.

Mother of love.


Lite kan göra en lycklig.


Måste bara visa vad jag fick av mamma nyss. Åhhhh, världens bästa mamma! Nu ska jag smaska lite i min ensamhet medans jag kikar runt så att säga. Tack, tack, tack, tack, tack, finaste ♥mamma♥! Jag längtar tills jag får egna barn som jag kan skämma bort. Feta barn kommer jag att ha. He he he.

 


Helgen är ung, men vila får man göra i graven.


Lilo min sköna böna.


Nu har jag just slagit mig till ro här i sängen. Kissen slumrar längst upp på sitt klöshus och allt är precis som det ska. Jag har lånat en av skolans kameror för jag ska fota bilder till Foto B i helgen. Så vi får väl se hur det blir. Blir iaf lite finare bilder nu i helgen här i bloggen då förhoppningsvis, sen har jag ju även några på lager senare så det blir nog lite bättre kvalla på bilderna ett tag framöver, om jag inte har någon jätterolig bild på mobilen eller min vanliga kamera förstås. Hehe.

 

Ikväll vankas det KANSKE party. Det beror helt på plats, folk och humör. Jag är lite småtrött nu, men jag tror inte jag ska powernapa, inte än iallafall. Gör jag det senare blir det dock försent. Nu kom mamma hem föressten. Påtal om det så åt jag bullar idag igen, jättegott.

 

Erkänn ni blir lite småsugna ;)

Aja, nu ska jag kika runt lite på internet, kanske sova lite, göra mig klar och sen ser vi vart kvällen bär mig. Ricky skulle ju somsagt höra av sig. Hoppas att Kajsa hänger på. Min baby är påväg hem nu, yey! Nu ska jag inte uppehålla er som orkat läsa allt det här längre. Vi hörs och ses senare. L8r!

 


Don't you dare to forget about me.


Jag och Rob när vi var nykära, i början av vårat förhållande.


Godmorgon på er allihopa!
Jag vaknade bara för en stund sen eftersom vi börjar klockan tolv, och jag känner mig riktigt vidrig. Håret känns som en enda flottbuske och jag är död i hela kroppen, beror nog på att jag ska ha mens snart. Nu ska jag gå ner och käka och fräscha upp mig lite, men duschen får vänta tills efter skolan ifall jag ska festa ikväll.

Ikväll kommer Kajsa hem, Jippie! Undrar vart hon håller hus nu.. kanske packar hon? Kanske är hon redan påväg? Jag är iallafall jättepeppad. Fast hon kommer nog inte orka nånting nu när hon kommer hem. Men vi ser väl helt enkelt. Får väl se om jag orkar hitta på något ikväll iallafall. Drömde en rätt fin dröm i natt. Varför kan jag inte få göra det oftare? Drömmer mest knasiga.

Okej. Nu spårade det ur. Riallö tajm tå gå daown thä staiz nåw än iiit såmfing, samt bli fräsch somsagt.
Fräsch? Naaaaaaaaaaaaaaah it's not gonna happen. Vem försöker jag lura egentligen? Hmmm...

Sluta nu Mattis. BYE, BYE NOW!

Finns sannerligen ingen som du, och ingen som jag. Tack och lov för det.


Jag och syrran annandagen eller nåt, festandes i Norsjö. Fina, underbara du!♥


Fick nyss ett sms av min käre syster, smset löd såhär:
'Om du inte är snäll leker ja med ådrorna dina ha ha'

 

Haha fråga mig inte om mening och betydelse, för jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. HAHA.
Hon är dock en av de bästa som existerar, stördaste, oja! Men absolut bästa :)

Catwoman!



Annars då? JO tio poäng på aplotten.
Det går fan bra för mig nu ju! Annars är kissen en bitch (ursäkta) just nu som leker klösbräda med mitt ben, och även gärna fastnar med klorna i mina tår. Loves it. Wonderful katt. Lägger in en ful/suddig bild på henne här ovan bara för att ge igen. Och jag hoppas ni inser ironin i all denna text. Kattjäveln är bedårande and I love her.

Nu funderar jag på att kika runt ännu lite till på internet, se vampire diaries och lyssna på musik. Kanske spela lite virusspel. Klarade apelsinspelet btw. Imorgon kommer Kajsa hem, och tusen pers har frågat om jag ska festa imorgon/i helgen. Svar? Vet ej.

Upcoming: Ett stört inlägg som innehåller ett sms syrran skicka nyss. Störda, störda familj.


Go, Johnny, go!



Bild lånad från Google.


Nyss hemkommen från en väldigt spännande musikal.
Nämligen musikalen om Buddy Holly. Jag hade inte speciellt höga förväntningar, men som oftast alltid annars så hade jag helt fel. Och om vi ska snacka Brolle, så har jag aldrig tyckt han har varit speciell. Men vad gör man när man ser en man med charm, bedårande sångröst, som ger allt på scenen samt kan spela gitarr och har en massa läckra tatueringar. Vad gör man, annat än att smälta?

Uh, jag har varit singel alldeles för länge tror jag. Men det var riktigt roande. Gubbar som skrek, tanter som dansade, någon tjej som ropade 'ROCK 'N ROLL' och så vidare.. Det var underbar stämning och jag hade underbart sällskap. Det kunde nog inte bli annat än bra. Jag är nöjd, go Brolle! ... och de andra förstås. Riktigt bra show. Vill ni ta ett snack med Brolle och få autografiii så kommer han befinna sig på Vintergatan i morgon. Hur jag vet? Nä.. nån bäver viskade i mitt öra ba.

Nu ska jag kika runt lite på internet, innan jag slutligen ska slänga in handduken mellan gardinerna. Och nej, jag förstår knappt själv vad jag menar. Jag är på knashumör. Hoppas ni får en lugn natt mina vänner. Hola back at ya! pz.

Hero of war.


Jag och bästa håkan hellström, pdol -08!


Gäsp. Nu har jag varit död ett tag. Dvs powernapat. Snart ska jag ju och se Brolle på den där himla föreställningen. Blir nog himla spännande, kan ju höra av mig efteråt om hur det var. Just nu känns det dock som att jag hade velat sova vidare. Haha, jag skrev kissa vidare först eftersom jag är kissnödig, hur det kan bli ibland.

Aja, inget sovande, men massa kissande. Hoppas ni tar tag i era liv nu alla ungdomar. Gör klart skolan, gör era föräldrar stolta och sen far ni ut i världen och skiter i vad alla andra säger. Haha. Näemen. Ha det bra nu! Kiss kiss! (som i det gula varma.)

Och gällande det ovanstående så säger jag precis som våra lärare brukar: 'Tolka själva!'
Take care. Bye, bye now.


Den hemliga sagan (misstolka inte)

Idag när jag kom hem så kände jag en väldigt igenkänd doft. En doft som jag inte känt på hur länge som helst, men som jag längtat efter så fruktansvärt. Lyckan spreds i min kropp och jag kutade in i köket utan att riktigt ha fått av mig ytterkläderna. Då möttes jag av detta.

Såklart var jag ju tvungen att lyfta på skynket, det såg ju så väldigt inbjudande ut. Eh.
Eller, ja. Det var nog mest doften då. Erkänner. Då jag lyfte på skynket möttes jag av....




Juste, bullar! Och vi vet ju hur det slutar. Nähe, inte? Ja då får jag väl fortsätta då.

 

.....

 



The end.

 


2 cool 4 school. Ne okejdå. Jag var för ocool för skolk.


Hallå allihopa, nu sitter jag på skolan
och vi skriver för fullt på firstclass. Om drygt femtio minuter ska jag kila iväg till Specialpedagogen för massa skit. Allting på den här datorn är typ filtrerat, och det suger. Jag har fullt upp ganska mycket nu framöver känns det som, massa föreställningar osv. Men samtidigt så sitter jag mest hemma och slöar. Eller ligger rättare sagt eftersom laptopen är vid sängen.

Nu ska jag fortsätta dummas med mina kära klasskompisar. Hoppas ni har en fin fortsatt dag, själv är jag trött som ett jävla anus. Och jag tänker inte ursäkta uttrycket. På återseende mina vänner.

Adios.


Disrespect your surroundings, love your family.


Yes, försovning. Igen.
Aja, är bara att dra sig upp nudå.

Ha en fin dag allihopa, själv vill jag gå i ide.

Summerlove.



A brave man once requested me

To answer questions that are key
Is it to be or not to be
And I replied 'oh why ask me?'

Lycklig för ingenting, ledsen för allting.

http://publishme.se/800474/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Den som är gul är jag.



Ihihiih. Fem poäng idag, tjugo poäng igår osv...
Jag är verkligen töntig. Men jag tror lyckan vänt, äntligen.

Kanske är det ödet. Näe, nu är jag sär. Dags att sova.
God natt, låt inte sängkrypen bitas!


You can't get trust just like that. Trust you must earn.



Hihi, har nästan lust att blogga hela tiden nu.
Men det blir inte av inte. Inte hela iaf.
Har sett en massa Vampire diaries, och det är bäst. Jag är kär i Damon. Kram.
På fredag kommer Kajsa hem. Imorgon ska jag se en slags musikal om Buddy Holly. Dyra biljetter.
Tack för det, Ricky. Har inte letat Samhällsboken än. Får väl tvärkika imorgon på morgonen,
annars får jag låna en ny tillsvidare. Jag måste börja ta tag i mitt liv, det här är banne mig sista chansen.

Aja, nu ska jag sova och sånt. Dock ska jag läsa lite bloggar först. Hoppas ni får en fin fortsatt kväll,
och hoppas att ni älskar min nya design. Pussar & kramar från mig och Lilo (mizzen of doom).

I'm intoxicated by your very presence.

Tänkte trötta ut er med en lista... uh, igen.


Saknar dig ibland.




När kysste/hånglade du med någon senast?

Hell! Det minns jag inte ens. Fan, kan det ha varit 5feb? kompisgrej iaf.

Vad har du ätit idag?
Sallad och nåt kycklingbajs. Choklad också. Mums.

Dagens mest lyssnade låt?
Låten i det där spelet.. HAHA!

Är det nåt du vill veta?
Ja, som fan. Säg bara.

Vad har du på dig nu och vilken färg är det på det du har på dig?
Linne, tjocktröja, lackleggings, långkallingar (HAHA),
benvärmare, sockar. Orkar inte säga färg.

Vad har du gjort idag?
Skola, vampire diaries, msn.
Myst med kisse och spelat det där onödiga spelet.
Kortfattat då.

Vad retar dig mest just nu?
Att jag är så förbannat weak.
Tror alltid det värsta om allt.

Vem skulle du vilja ha nu?
äh:l

När åkte du buss senast?
Hm igår.

Är du nöjd med vädret som är nu?
Nej, erase!

Vem umgicks du senast med?
Classmates! Lilopluttan.

Röker du?
Ibland, tyvärr.

Har du testat nått knark?
Nja

Dricker du alkohol?
Ja.

Bästa familjemedlem?
Vad i helvete är det för fråga?
Tycker om hela bunten!

Har du några smycken på dig nu?
Läpp och tungpiercing.

Hur ser din frisyr ut nu?
Om jag ska vara ärlig, så vill jag inte veta.

När fikade du senast?
Öuhm, jani. Jag vet inte riktigt.
Ska nog fika snart, kanske. Om jag orkar.

Umgås du med rätt folk?
Jag hoppas jag gör det för en gångs skull.

Har du några hemligheter för dig själv eller med andra?
Det har alla. More or less.

Är det någon som du vet att du kan lita på till 100%?
Inte ens mig själv. Men det finns folk jag litar på till 98% iaf,
men har blivit sviken förut. Tror för gott om folk. Går aldrig
att lita fullt ut på en person. För säger man nåt till sin bästa vän
kan den lika gärna säga till sin bästa vän and so on, tillslut vet hela
stan, great. Tack för omtanken.

Bästa mening från en låt?
Nu tar jag ba upp första bästa som kom upp i huvudet.
"If you could read my mind you'd be in tears!",
"It's disgusting what dreams can do to you"
är också fin. Men det är nog inte dom finaste. Dom finaste jag kom på nu iaf, aja.

Bästa replik från en film/TV-serie?
Ou. Ingen jag kan komma på på rak arm.

Finns det nåt du behöver just nu?
Kärlek, närhet, kramar och mys. Ja, you get it.


Men nåt du behöver jämt och ständigt?
Att bli sedd. Närhet. Syre. Haha.

Finns det folk du saknar?
Absolut.

Vad går dig på nerverna?
Alldeles för mycket. Mig själv många gånger.

Har du något hatobjekt?
Hatobjekt vet jag väl inte? Snarare folk jag inte gillar speciellt mycket.

Favorit stuk på film?
Filmer som är bra helt enkelt!

Finns det nåt du gör som du tycker är onödigt men du gör det iallafall?
Ja.

Nämn något som du är beroende av?
Cigg, närhet, skräpmat.

Nämn någon som gjorde dig glad igår:
Öuhm. Jag vet inte. Mats kanske!

Vad gjorde du kl 7 i morse:
SLEEPYHEAD

Vad gjorde du för 15 minuter sedan:
Samma sak som nu typ.

Det sista du sa högt:
Jag minns inte ... det börjar vara läskigt så dåligt minne jag har ibland.

Vad var det senaste du köpte:
Jag vet inte.

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun. Kanske. (Jag har bara bott här sen jag var sju,
men jag vet inte färgen på våran ytterdörr. Skills!
)

Godaste glass-smaken:
Päron.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Den här frågan finns fan på varje fucking lista.
Jag vet inte. Intresse?

Sover du tungt:

Ibland.

Drömmer du mycket:
Ja.

Mardrömmar:
Nej, skitskumma drömmar dock.

Vilket ämne var roligast i skolan:
Var? Jag går fortfarande skola. Teater kanske.
Religion var lätt roligast då vi hade det.

Trivs du med ditt jobb:
Jag, jobb? HA!

Favoritlåt just nu:
Fan! Jag vet inte. Friends and traitors är grym.
(Tack för tipset KÄLL!)
Dock vet jag inte om det är den bästa.

Korn - Thoughtless är också bra, och
Marilyn Manson - The dope show.
Och sen håkan hellström och Him och
Emil Jensen. Kan hålla på forever.
Har nya favoritlåtar hela tiden.

Vad ser du om du tittar åt höger:
Johnny depp och Eminem. ;)!

Vad gör dig glad just nu:
Vampire Diaries. Mina vänner. Min nya design.
Ja. Och att det händer mycket nu. Hoppas allt går bra.

Vad ska du göra härnäst:
Se klart mitt avsnitt av Vampire Diaries som jag typ sett på i flera timmar
utan att bli klar. Blir lätt så!

Höger- eller vänsterhänt:
Höger.

Favoritgodis:
Det goda!

Hur många kuddar sover du med:
Tre. Eller har tre i sängen iallafall.

Morgon- eller nattmänniska:
Natt, för det mesta.

Vem är viktigast för dig:
Många betyder mycket för mig.

Bio eller promenad:
Beror på tillfälle, med vem och väder.

Är du kittlig:
Jag vet inte om jag vågar vara ärlig här, HAHA!

Snarkar du:
Nej, har hänt en gång vad jag vet iallafall.
Sorry Leif att du fick genomlida!

Stjärntecken:
Våg.

Äckligaste insekten:
Trollsländor. Men alla är äckliga!
Uh, bort!

Vad vill du jobba som?
Skådis, mordutredare eller ja med folk som behöver hjälp.

Anser du att du är stark?
Folk säger det ja. Men själv tvivlar jag.

Vad längtar du mest efter just nu?
Kärlek. Någon att bry mig om.

Antal timmar sömn inatt?
För få iallafall.

Sov du ensam?
Med kissen.

Vem sov hos dig senast?
Lilo. Minns fan inte vilken människa.

Vad ser du fram emot?
Att skolan går bra. Student, sommar, Göteborg,
festivaler, tjäna pengar, sena sommarkvällar och usa!

Vad vill du ha just nu?
En kram av nån fin..

Vilken buss åker du oftast?
Åker sällan buss. Men isåfall till stan.

Vilken årstid är det nu?
Vinter när jag kollade sist. Nu peppar vi sommar dock.

Anser du dig själv snygg?
Haha nej. Ibland kanske.

Har du varit kär?
Ja, det har jag.

Är du kär nu?
Nja. Gillar kanske nån. Kanske. Fan.

Tryck F5!

 


Först och främst
, så har jag världens snyggaste design, jag vet.
Men det är inte min förtjänst, utan Nadias. Tack Sötnos. Du är guld.
Det coola är att hon är självlärd, ni borde gå in på hennes blogg
och berömma henne. Om ni har tur kanske hon har tid att hjälpa er
med en design, OM NI BER SNÄLLT, och kanske kan lägga ut en liten
slant.

Aja, iallafall... Nu får man lust att blogga igen. Yey!
Ha det gött alla människor, så ses vi snart igen!

Puss!

Vi människor är alltför bra på att bygga upp fasader.

Haha jag förstår mig inte på mig själv.
Blir verkligen förstörd av minsta lilla sak som inte ens behöver vara något.

Jag skulle nog inte orka med mig själv.
Men jag hoppas det kommer en dag då jag lär mig... leva med mig själv.

.. och att andra gör det också.



Your facade can't disguise the fact that you're in misery.

Ser jag verkligen så desperat ut? :(

Tack... men nej tack.

 

Behöver jag ens tillägga att jag drog blocken?

Suck. -.-

 

 


Igen.




Lovar du att vara ärlig?
Sure

Du heter: Matilda

Smeknamn: Määth, Mats, Mathias
(typ allt dom kan komma på, kärt barn har många namn u know)

Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, har ju jättemånga..lyssnar inte på nån speciell tror jag.

Beroende av: Cigg (crap), mys och skräpmat.

Vem behöver du mest just nu: Ellinor.

Vad tror folk om dig? Jag vet inte, fråga dem.

Stämmer det? Nja. Inte vet jag.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är snäll, finns där och att jag är rolig.

Vad säger du för att imponera på någon? palla imponera, då blir dom bara besvikna då man visar sig vara någon annan än den där coola. Fast iofs, jag är rätt cool nu när jag tänker efter. Eh. Ja. Men somsagt, duger
jag inte som jag är, fuck it.

Hur imponerar man på dig? Var dig själv helt enkelt. Och duger inte det, så lär du väl märka (HAHA)

Brukar du skratta för dig själv? HAHA ja...

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej, men vi gäller på med karaktärerna nu så...
men krya på dig! Puss"

Var bor du? A-torp.

Trivs du där: Ibland, ibland inte. Men för det mesta så funkar det.

Äger du några converse: Nja, men några som liknar.

Sprit, cider, vin eller öl: I 99 fall av 100 så väljer jag sprit.

Brukar du bli för full: Sometimes.

Vad har du för mobil operatör: halebop

Är du allergisk mot något: Saft, har astma också.

Har du haft sex idag: Noes!

Nästa mål i ditt liv: Klara skolan, ha råd med allt jag ska göra i sommar, skaffa sommarjobb.

Hur svarar du i mobilen: Hallå eller Hej det är Matilda.

Vem ringde du senast? Mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Öh, typ vad hon skulle handla.

Antal timmar sömn inatt: Vet jag inte..

Sov du ensam: Nä, sov med kissen.

Brukar du komma i tid: HAHA.. försöker väl.

När mår du bra: När jag gör sånt jag tycker om att göra.

När blev du fotad senast: Jag vet inte, i fredags?

Hur känner du dig nu: sliten som fan.

Vanligaste färg på dina kläder: svart.

Vad tycker du om fötter: Vissa är äckliga, vissa är söta? Vad är det egentligen för fråga. Fötter är fötter, och jag räds dem inte. Vissa fötter är dock jävligt vidriga och de fötterna kan hålla sig borta från mig.

Vad saknar du: Att ha ett förhållande. Att få bry sig , mysa  och pyssla om någon man tycker om.

Hade du en bra kväll igår: Nja, den var inte särskilt speciell.

Favorit dryck på morgonen: Juice, mjölk eller vatten.

Rakar du benen: JAPP

När brukar du oftast gå och lägga dig: Varierar

Är du blyg? Beror på situation, men oftast inte.

Sysslar du med någon idrott: No, men saknar det ibland.

Vill du hellre ha mail än brev: Brev tror jag. Man blir så lycklig då man får brev, mail är mycket vanligare.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Intresse somsagt.

Har du spytt offentligt: haha jaoja.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Vara allmänt dirty. Vad skulle jag inte göra liksom ;)

Är du nöjd med ditt liv: Ibland.

Är du bortskämd: Hahaja=(

Vad gör du i morgon: Skola om jag mår bättre.

Vad är det värsta du vet? Det lär du märka när vi kommer dit.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? För mycket eller inget alls.

Vad längtar du till? Oh, allt för mycket. Sommar, student, pengar, festival, utomlands, syrran.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Bra vänner ja, men efter allt jag varit med om så vet jag inte
riktigt vad som är äkta längre. Men jag litar oftast för mycket på folk. Jag tror ingen är helt äkta rakt igenom.
De som jämt är elaka visar inte sin snälla sida och tvärtom. Alla är mer eller mindre oäkta eller falska om man säger så. Medvetet eller omedvetet.

 

Vad använder du för shampoo? Nåt från frissan.

Vad är det finaste du fått? Kärlek, omtanke.
En sak jag dog för jag blev så glad var ju en biljett till Marilyn mansons konsert,
men den ställdes ju in. Bajs. Sen uppskattar jag ju såklart allt som mamma och Mats gett
mig, tack♥

En speciell dag du minns: :)

Hur gammal är du: 18

Om fem månader: SUMMERTIME.

Du samlar på: Damm.

Gröna eller röda äppeln: Spelar ingen roll. Men gröna tror jag.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på. Ringer nog ingen, annars Kajsa.

Gillar du golf: Minigolf är väl kul, vanlig har jag aldrig provat.

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp.

Har du strumpor på dig nu: Nope.

Är det okej att gråta: Alla säger ja, men det är ju typ inte det.
Jag hatar iallafall att gråta inför folk och jag gör det nästintill aldrig.

När grät du senast: Jag minns inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åh gud. Vara lycklig, för jag har
elaka utgifter det här året.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Oftast sent.

Har du piercing: Läpp, tunga.

Vill du gifta dig: Inte som det känns nu, men den dagen jag hittar "den rätte" så ja.

Vill du ha barn: Ja, även fast det känns jävligt själviskt.

Solar du ofta:
Nä!

Är du bra på att laga mat: Ibland.

Är du flygrädd: Nä.

Hur vig är du: Inte alls vig.

Är du musikalisk? Nja.

Vad dricker du helst när du är törstig: Läsk (oftast cola), vatten.

Vilken är din favoritglass: Mjukglass.

Tror du på ett liv efter döden: Jag tror att vi får vänta och se.

Tycker du om sushi: Ja, helt okej.
Är dock rädd för såna där äckelmaskar i magen efter Emma skrämdes.

Vad äter du helst när du ser på film: Nåt gott.

Bor dina föräldrar tillsammans: No.

Har du tandläkarskräck: Nja inte värst. Men när det gör så förbannat ont och jag ligger i den där stolen så hatar jag det. HAHA usch.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Sistnämnda.

Vilken ögonfärg har du: Blågrå. Ibland byter dom typ färg också.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja nångång.

Biter du på naglarna: ja, usch hela tiden.

Senaste låt du hörde:
Rip out the wings of a butterfly just nu.

Suck...

Detta är väldigt roligt. Påminner om då man frågar små barn.

Två killar ~20 intervjuar två andra killar ~16 tilll ett skolprojekt.
Kille ~20: Vad menas med uttrycket "Kasta inte sten i ett glashus"?
Kille ~16: Det är väl att man inte ska göra så mycket väsen av sig när man är på en kyrkogård.

HAHA log...

Dead girls are easy.

Mår inte så bra idag, blir att stanna hemma.
Bajs, jag har inte tid.

Aja, vi hörs later. Puss.

Why god why?

Detta borde vara nån slags pik att jag borde sluta hänga på apberget? Suck.
Enda anledningen till att jag är kvar är ju typ aplotten. 20 poäng idag, YES!
(jag blir bara mer och mer tragiskt)

 

Nu ger jag upp. Godnatt.


Guess what, I am dead.

Har inte varit på blogghumör.
Hoppas dock alla har haft en fin alla hjärtans dag yadayada osv. Fu.

Börjar med en liten lista här då.

Fyra frågor om förhållanden


Är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Alltså, jag tror man blir attraherad snarare,
men vem vet liksom.

Hur många har du varit kär i? aa, ett par stycken.
Är du kär just nu? Nja.



Tio frågor om dig själv

Fullständigt namn? Sara Henny Matilda Stenberg
När fyller du år? 29 September. Då fyller jag 19. Värd ålder?
Några piercingar? Läppen, tungan.
Vad har du på dig just nu? Mjukisar, t-shirt.
Vilken årstid är bäst? summerrrr
Vem älskar du mest på denna jorden? Ni som står mig närmast.
Vänner, släkt och familj.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
Det beror på typ. Jag kan gilla att sova med någon breve,

men inte fan vill jag svettas som ett djur. Vill ha lite space.
Men det är alltid mysigt att somna och vakna upp med någon, mmm :)



10 frågor om dina vänner


Vem vet allt om dig? Jag själv.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla har sina moments så att säga.
Vem är snyggast av dina vänner? öö..
Vem är mest partyprisse? Vem är inte liksom?
Vem är den du helst har filmkväll med? Gillar att se film med Idaslida my love.


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Dunno.

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Inte så bra med pappa kanske,
men vi pratar ju ibland.
Vem är farligast i din familj? HAHA lisa då hon blir arg...
Vem ser roligast ut i din familj? HAHA... pappa, fast han är töt.
Vem är coolast? Jag såklart...
Har ni något husdjur? Japp 3 stycken. Igor, Lilo och Greta.
Vem har du mest gemensamt med? Humöret: Mamma, Lisa. Sättet: Ellinor, pappa.
Vem står för underhållningen? Jag, oftast. Och Mats. Fast jag och Ellinor är nog roligast. HAHA.
Vem sover du oftast med? Me, myself and I, och Lilo då.



10 frågor om idag


Vad har du gjort? Absolut nothing.
Har du varit glad idag? Funka
Har du varit ledsen idag? ne.. inte vad jag vet.
Har du gjort något bra idag? Haha nä, men inget dåligt heller?
Vad ska du göra nu? Göra denna, sen se film eller sova.
Har du gjort något dåligt idag? Nä, tror jag väl ej.
Vad har du ätit idag? Porterstek.

Har du duschat idag? Nä, men det skulle sannerligen behövas.

Är du trött nu? EN ANINGENS..
Vad händer imorgon? Skola, sen hoppas jag få träffa kajsa.
Sen levde jag typ för att ta dagen som den kommer, så WE'LL SEE.

Annat


Går du i skolan? Nej. MEN JA.
Har du varit i skolan idag? Hade jag svarat ja på denna fråga hade någon fått slå mig, hårt.
Hur mår du just nu? Har inte känt efter, men mår helt ok.
Har du piercat dig själv någon gång? nä.


Telefon/mobil

Vem ringde dig senast? Kajsa.
Vem ringde du senast? Jens.
Vem sms:a till dig senast? Jens.
Vem sms:a du till senast?
Jens.

Övrigt


Är du hungrig nu? Svar: Nej. Och det är ovanligt.
Vad är klockan nu just nu? 23.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloglovin, Facebook, Piratebay, Youtube, Nelly, tyda, blogg.se och nån blogg. Japp. Har alltid tusen fönster uppe samtidigt.



Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? Nån timma sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Sen i julas typ.




Pårikt.

Godnatt...



Jag tänker på mat.
Imorgon blir det frasses eller pizza till lunch, YES

Yesterday seems so far away.

 

Ni får leva med min äckeltunga. Igår var soft.
Men jag tror det bara var för att Ricky var cp. HAHA.

 

..............

 


Lill lördag.

Då kör vi ikväll då. Smash och alkohol.
Klagar ej.

Ses på Traversen ikväll då, om inte annat ;D

Flower power.

Började aldrig någon lektion. YES!
Halvtimma kvar nu, börjar bli rastlös, ok där ljög jag,
men snart så.
Skulle dock ej sitta fel med massage.

When angels deserve to die.

Think I've grown a bit older.

Sitter på skolan nura. Lyssnar på Bandit rock och väntar
på mötet som blir av vid halv fyra. Värt, nej?

Slutade tio över två. Hoppas jag klarar mig från att nån lärare slänger
ut mig bara. Nån lärare var iallafall snäll och lånade ut hörlurar så jag kan
lyssna på bandit rock medans jag sitter här i G82.

Nu ska jag roa mig med datorns alla nöjen (inte dom perversa då).
Och sen kanske jag ska skriva lite på mitt CV och personliga brev.

Ha d gött!
Matilda.

My friend watch out for the traitors.
I see them but I try to close my eyes for the haters.


Uppdat: Såg nu att det börjar en lektion här 14.35.
Bajs. Vi ser väl om dom skickar ut alla,
vilket dom troligtvis gör. YES/ironi


Frihamnen, Göteborg.

Hej allihopa. Nu sitter jag alltså på Foto B lektionen
och håller på att bli galen för att inget går som jag vill.

Tanden är iallafall lagad nu där den hade gått sönder och den
känns som ny! Klagar ej så att säga.

En av tandläkarna sa att jag skulle vara stolt över att ha så vita
tänder, fick den ljusaste färgen. Eh. Jahapp. Var bara att tacka
och ta emot antar jag, jag som alltid tänkt att jag har rätt gula.

Om ni inte hängt med på facebook så att säga så kan jag ju
gotta era liv med att Metaltown blir av i år ändå.
Största anledningen till det är West Coast Riot som är dagen
före Metaltown. Vilka ska dit tänker ni då? Och det tänker jag
klargöra för er här och nu.

Nämligen: A day to remember.

Vilka är det tänker ni då...
Då säger jag såhär: SKÄMMES!
Det är mitt favoritband, och ni borde lyssna NU!

Aja, nu tänker jag radda upp banden jag vill se som ska på
både West Coast Riot och Metaltown. Så se och njut, vet ni
inte vilka det är, så är det dags att klicka sig in på närmsta
Spotify, youtube eller valfritt och LYSSNA, LYSSNA, LYSSNA!
... och njuta förstås. Men smaken är väl som baken antar jag...
juste, delad.

West Coast Riot 17 juni.
Rise Against
Dropkick Murphys
A Day To Remember

Metaltown 18, 19 juni.
Rammstein
In Flames
Bullet For My Valentine
Sonic Syndicate

Dessa är då de jag helst vill se även fast det finns andra
jag också är sugen på.
Även om Rammstein kanske inte är så viktigt, haha.
Men det blir spännande, och det tillkommer ju fler artister.

Kika in ni också, och frestas.

http://westcoastriot.se/
http://metaltown.se/


..... kikat?

Då ses vi där då.





I'll go where secrets are sold, where roses unfold. I'll sleep as time goes by...

Det gick rätt bra hos tandläkaren, tog bort lite tandsten.
Fick även en tid imorgon då jag ska laga min tand som jag
bitit sönder bara lite.

Ikväll kommer Kajsa, mysigt.

:)

And starving hurts the soul
When you're hungry for
Some love

Dear Mr. toothbrush.

Tio över ska jag befinna mig hos tandläkaren.
Ett och ett halvt årsen jag var där sist.
Önska mig lycka till.

Phew.


:')



Jag hade en gång en båt
Med segel och ruff och köl
Men det var för länge sen, så länge sen
Svara mig du
Var är den nu?
Jag bara undrar... Var är den nu?

Jag hade en gång en dröm
Jag trodde att den var sann
Så väcktes jag ur min sömn och drömmen försvann
Svara mig du
Var är den nu?
Jag bara undrar... Var är den nu?

Det fanns en gång en soldat
Han kysste sin mor farväl
Han sa till sin flicka; du, jag kommer igen
Svara mig du
Var är han nu?
Jag bara undrar... Var är han nu?

Det fanns en gång en stad
I parken där lekte barn
Så släppte man ner en bomb och staden försvann
Svara mig du
Var är den nu?
Jag bara undrar... Var är den nu?

Jag hade en gång en båt
Jag drömde en dröm en gång
Men det var för länge sen, så länge sen
Svara mig du
Var är dom nu?
Jag bara undrar... Var är dom nu?
Jag bara undrar... Var är dom nu?
Jag bara undrar... Var är dom nu?

You can take these lines and make them open up your eyes or you will stay blind.


Aom och jag, bild från i fredags.


Raised fist commander!

Ida är här. Det är bäst!
Hoppas ni får en fin kväll.
Kram

And I can't even believe this is my life.

I want to paint my face
and pretend that I am someone else
Sometimes I get so fed up
I don't even wanna look at myself

But people have problems that are worse than mine
I don't want you to think I'm complaining all the time
And I hate the way you look at me I have to say
I wish I could start over

(Chorus;)
I am slowly falling apart
I wish you'd take a walk in my shoes for a start
And you might think its easy being me
You just stand still, look pretty

Sometimes I find myself shaking
in the middle of the night
And then it hits me and I can't
even believe this is my life

But people have problems that are worse than mine
I don't want you to think I'm complaining all the time
And I wish that everyone would go an shut their mouth
I'm not strong enough to deal with it

Haha vart har världen tagit vägen=(

En kille med insamlingsbössa går fram till en tjej ~20.
Killen: Hej, skulle du vilja bidra och hjälpa barnen i Afrika?
Tjejen: Nej tyvärr, jag har inte råd. Jag har precis köpt nya skor, och tro mig, de var dyra.

Once upon a time I really did love you, my friend. I didn't even care what other people said about your behaviour.

Kära lilla fröken mytoman, om du vill att någon någonsin ska lära sig ta emot dina ursäkter,
se till att inte bara planera ursäkterna, utan även beteendet därefter.

Bara ett tips dårå.

Jag ska inte skriva mer så länge du inte vill, så oroa dig inte.

Helt underbar kväll hörni!
Tack till grabbarna och Kajsa såklart.



Och du. Fine, I get it.
Men skippa ordgåtorna i fortsättningen hördu.
Vi är inte fem så att säga.

Hör upp alla föräldrar.

Finns saker man inte vill höra om, no matter what.
Föräldrarnas sexliv är en av dom grejerna.

Då vet ni.

Got it.

Nu har jag pratat tatueringar, resor och massa annat med syrran på Skype.
Jag saknar henne så.

Var mysigt att Kajsa var här också. Vi åt frukt och slappade, skönt med sånt
ibland också. Imorgon ska jag och hon köpa nya underkläder på stan.

Vi hörs hörni!
Pussar!

Vardagsmys.

Datorn - check.
Kissen - check.

På samma gång då.. HEHE

Sussar sött gör hon då iallafall :)

 

Ikväll blir det fruktdejt med Kajsa. Det ser jag framemot.

 

Jag beundrar din styrka,
att be om ursäkt är inte lätt.
Jag hoppas att 2010 betyder förändring för dig.
Det har det gjort för mig.
Sköt om dig.

Jag har aldrig hatat dig,
bara det du gjort mot dig
själv och mot andra..



Rapid.

Nu sitter jag här på skolan och vi ska skriva ett personligt brev,
kommer ändå inte hinna eftersom vi slutar fem i.

Saknar min misse massor. Men snart har vi lunch, sen en sista
lektion sen får jag kila hem och gosa.

Nu ska jag kika tvärt på facebook. Puss.

I'm to tired to even think.

Time to sleep.


Jag är lycklig.

För nu är hon min.

Knäppa bilder, knäpp katt.
Tusen tack till Ida och Susanne och till hela familjen Green förstås. :) ♥

 

Jag tror hon ska heta Lilo.


Spänning.

Snart händer det............

After all.

Sitter på D&T. Börjar på fem minuter.
Jag längtar jättemycket till lunch. Köttbullar.
Funkar helt klart.

Sen ska vi scenografer kila iväg till nordanå och titta
efter döda vinklar, mäta och flärpgrejer.

Öö. Ja. Nu ringde Ida så nu ska jag ringa mamma, hejs.

Nöjda med livet - vi lever här.

ÄNTLIGEN kan man skriva något. Pust.
Imorse vaknade jag klockan fem hehe.

Igår såg jag Avatar med Ida, fy vilken fin film
och fy vilken fin människa jag fick sitta breve.
Saknad och efterlängtad så att säga.

Btw så är jag skitglad just nu, men varför tänker jag inte
berätta riktigt ännu. Men ni kommer få veta.

IIh. Aja, sköt om er. Kram.
Matilda.

Så länge det finns liv finns det hopp
Det va så dom sa
Det sista hopp jag har
Blir det sista hopp jag tar

Förvandling.

1.



2.



3.


Råka ba.....?

Jag tror vi flyr.

Höger- eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Jag är happy, men lite ledsen
för fick världens längtan efter Göteborg och Stockholm.
Favoritgodis: Det goda..
Är det nåt du absolut inte äter: Mycket. Men mycket jag äter också.
Kläder just nu: Mjukisar, underkläder och en T-shirt.
Musik just nu: Spotify, just när jag skriver detta är det Håkan Hellström.
Vad sa du senast: Minns jag inte. Något till mamma iallafall.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
Kanske förut då man var grottmänniska? Naaaaah.
Tror jag tar typ.. Framtiden. Eller åh. Vill jag ens?
Fisk eller badkruka: Har blivit mer och mer badkruka. Men ibland så.
Längd och vikt: Tyst med dig. Jag är iallafall ca 1.57.
Hur många kuddar sover du med: 3.
Favoritväder: Olika. Men oftast sol dåra, men det måste finnas skugga att svalka sig i.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Skulle då inte ta med mig beslutsångesten iallafall..
Spelar du nåt instrument: Nä. Har dock spelat Fiol. Vill spela gitarr och Piano.
Morgon- eller nattmänniska: Mer av en nattis.
Sparare eller slösare: Sistnämnda. HAHA. Men nu sparar jag lite ju.
Vem är viktigast för dig: De närmaste.
Bästa film: Léon.
Tror du på liv på andra planeter: Mja, kanske..
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha jepp.
Älskar du henne/honom fortfarande: näE haha
Har du några homosexuella vänner: jäpp.
Tror du på mirakel: Tror på det när det händer=D
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jag hoppas verkligen det.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jätteolika.
Ser du på kärleken som ett misstag: Näe.
Hur många barn vill du ha: 1-3. Max 4 typ.
Bio eller promenad: Beror helt på person, humör, väder osv.
Är du kittlig: Hemlighet.. he he :$
Snarkar du? Nä! Har hänt en gång dock. Leif vet.
Stjärntecken? Våg
Rädd för insekter? USCH JA.
Äckligaste insekten: Trollslända!
Största svaghet: Har inget tålamod alls, blir lätt sårad för ingenting.
Det här är jag bra på: Sova, äta, prata..
Bästa bok? Twilight böckerna.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Höra andras tankar då jag kände för det.
Vad vill du jobba som? Skådis, mordutredare, kläddesigner (sista ploppade ba upp i huvet)?
Chips, morötter eller godis?
Beror på. Men helst godde..
Pizza eller hamburgare? Hammis 99 gånger av 100
Skriver du dagbok? Bloggar ju..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ja hellyeah.
Det får vi väl se in the future. Har dock ideer till tatuering. Ska nog göra den i sommar
då jag är i USA.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt 99 gånger av 100
men jag älskar då det är rent och fint!
Gungar du på stolen?
Sometimes.
Vilken hand håller du gaffeln i? Olika.
Hur många syskon har du? Tre:)
Vad är du mest rädd för? Insekter, bli lämnad ensam kvar, blod och överdriven smärta.
Är du rädd för blod? Läs ovanstående. Blir illamående bara av lukten. Usch.
Saltar du på maten? Nja, inte då ofta.
Gillar du att sjunga? JA=D
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Teater. Har velat bli skådis sen jag gick i sjuan.
Anser du att du är stark? Jag vet inte. Inte så värst kanske. Ibland. Andra får avgöra.
Brukar du sola? Nja, på sommarn eller utomlands.
Vad gör du om du får hicka? Gör som jag lärde av Emmis.
Sväljer tre gånger och tänker på någon jag tycker om.. :$
Snusar du? Snusläpp? HAHA.. fucked fråga. Nej.
Kaffe, te eller inget? Båda.
Har du en besatthet? Säkert......... HAHA

 

 



Kram från andra sidan månen, vid den östra stjärnhimlen u know.

Klockan är snart tre, vad fan gör jag uppe?
Mja vi får fan se hur det går att ta sig upp imorgon.

CYA bananarevolvras (simi hihi)







HEYA


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner