När jag har dig nära vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.

 

 


WEHEARTIT


Kvällshumor.

- Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är? sa försvarsadvokaten.
- Jag är 86 år gammal, sa den lilla tanten.
- Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april 2009.
- Ja, jag satt ju där på verandan, sa tanten, när min unge granne kom och satte sig bredvid mig. Han berättade att han tyckte om äldre kvinnor och att jag var väldigt sexig. Han började smeka mig på låren.
- Hindrade ni honom? frågade förvarsadvokaten.
- Nej det gjorde jag inte, sa den lilla tanten.
- Varför inte?
- Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan.
- Och sedan?
- Han började smeka mina bröst.
- Hindrade ni honom?
- Nej det gjorde jag inte.
- Varför inte?
- Hans smekningar gjorde mig alldeles varm i hela kroppen, jag har inte mått så bra på åratal.
- Vad hände sedan? frågade försvarsadvokaten.
- Jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och sa: 
- Ta mig unge man, ta mig!
- Nå, tog han er?
- I helvete heller! Han skrek bara: "April, April!!" Och det var då jag sköt den jäveln.

Kvällens låt.


Don't play with my heart.

Nu har jag varit och badat och sen gått på stan. Badade gjorde jag med Catrin och Helena, och gick på stan gjorde jag själv, även om man träffade något bekant ansikte sådär höhö. Med mig hem fick jag duntofflor och nya "foundationkuddar" från makeup store.

Vad som väntar resten av dagen vet jag inte. Vi får väl se :)

Miss u en aning redan.
It's funny because it's true.

Så jävla kul med positiva människor. Synd bara att man träffar dom så sällan. Heeeeeee :)Raped by the truth.


It's so hard to think that one day this will all be gone.
It feels like we just got here.


One more.

 


Guess what.

Började tänka på en sak bara för en stund sen. Nu för tiden är jag oftast ganska cool med läget eller hur man ska uttrycka sig, jag lever livet som det kommer, och visst det har sina upp och nergångar men oftast är jag rätt neutral till det mesta. Men någonstans därinne - långt därinne känner jag en konstig saknad ibland. En saknad efter ledsamheten. När man har varit deprimerad så länge, och liksom hållt fast vid depressionen så många år, när den avtar så kommer ett slags tomrum sköljandes över en. Det är svårt att förklara. Man vill liksom inte släppa taget om den, för det har varit som en slags trygghet så länge, även fast det är precis motsatsen till vad det egentligen är? Klurigt va?

Sen är jag ju rätt kluven som person och känner olika rätt ofta. Men just nu började jag tänka på detta, som säkert inte kommer vara likadant sen. För jag inte tänker på det. Jag njuter oftast av livet, eller tja.. njuter var väl att ta i, men jag respekterar livet som det är. Sen är det ju småsaker som man stör sig på såklart och blir ledsen över. Om saker inte går som man vill - kärlek - skola - tryggheten - att jag inte kan klara av saker som jag egentligen skulle ha lyckats med, för min spärr säger att jag inte kan. Det är så mycket.

Just därför ska jag fortsätta ta en dag i taget och njuta av det som komma skall. Man lyckas bara man vill. Även fast det kan ta ett tag att komma dit.

Allt fixar sig alltid. Inte alltid på det sätt man själv vill, men det ordnar sig alltid.Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen.

Morgonens låt får bli en ny låt av Veronica Maggio som jag hittade på Simons blogg.

 


Små saker i vardagen som värmer.

Justja! Det har jag glömt att berätta. När jag var på fritt skrivande igår så möttes jag av en lite speciell överasskning. Thomas från specialklassen hade nämligen ritat en porträttbild på mig. Hahaha så omtänksamt egentligen :)

Han hade även noggrant skrivit ut originalbilden så man inte kan missa vilken han ritat av heller.

Vi börjar med originalbilden.

Lika som bär!

 Close yet far.


Enjoy!


Har jag sagt att jag har ett beroende?
Nu ska jag tvätta bort min gammelsminkning sen sprätta första colan! Mats är min hjälte.

FEEL ME


Dear friend.

Godmorgon mina kära medmänniskor! Nu är jag nyduschad och väntar på att klockan ska bli lunch. Hoppas det blir något gott för en gångs skull. - Annars kan jag äta sallad. *Positiv tankekraft*

Sådärja! Halv ett har vi fritt skrivande, som det känns som vi inte haft på år och dar. Sen klockan fyra börjar vi teatern med att fixa iordning och vid sex ska vi börja servera. JAG - Klumpiga Mattis ska servera middagsgäster med några från min klass. Fan vad jag drar på mig onödiga saker hela tiden. Haha, aja. Den positiva tankekraften säger mig att det är en bra erfarenhet (så länge jag inte spiller).

Jag tänkte att jag kunde dela med mig av en låt som vi brukar ha på då publiken släpps in. Jag är helt fäst vid den, underbar låt. Så sorglig. Och så fin!

Klicka på bilden för att komma till låten.

Don't worry :)


I have a dream.


Kul att jag vaknade nu? Ne. Jag kommer bara bli hungrig
, måsta duscha, bli ännu mer pigg. Inte kunna somna om.. osv. Jag är förövrigt jättesugen på ett skrovmål. Kanske från krysset. Eller tacotallrik på Dallas, och godis från piratkiosken (ja, jag kallar den det fortfarande).

Äh! Snart ska jag somna om, det gäller att vara positiv. Vi börjar med en lista. Jag fick pengar av Pappa som kommer in på kortet imorgon. Imorgon kommer Mats och hans pappa Rune. På lördag kommer teatereleverna och då ska vi supa, vi har bara fem föreställningar kvar, nästa fredag får jag åka hem och är hemma i två veckor, då får jag träffa mina kompisar, äta på dallas och krysset, köpa godis på piratkiosken och allt annat som jag har lust med. Speciellt träffa mina fina djur och min familj. Efter lovet kommer Cobra tillbaka till Hampan, känns som att hon varit borta alldeles för länge.

Hur som helst. Kolla vad positiv man kan vara, och vad lite tankekraft kan göra med en. Tänk på det när ni sitter i fördärvet, det mesta sitter i huvudet och det gäller att tänka framåt, tänka positivt. Det är inte alltid så lätt men det är värt ett försök, det blir oftast inte värre än vad det redan är, höhö.

Nä men allvarligt..

Det gäller även att njuta av dom små sakerna i livet. Som till exempel Kalle på bilden däruppe. Det bästa han vet är att ligga i trädet hela dagarna och drömma och fantisera, kanske inte så bra för hälsan, men tänk vad fint ändå. Bara låta livet segla förbi i sin egen takt och skölja med det. Livet behöver egentligen inte vara svårare än så. Det är klart livet har många måsten, men det är inte svårare än att man stannar upp ett tag och tänker/kikar efter. Min favorit är stjärnhimlen. Skulle kunna ligga flera timmar och stirra på detta vackra fenomen. Så fridfullt. Oftast känns det mesta mycket bättre efteråt. Allt som känns lite jobbigt först blir oftast mycket lättare. Som när man har ett ostädat rum till exempel. Det kan ta lång tid och vara jobbigt att komma igång, men sen då man får fart på sig själv kan det bli peppande och sen när man väl är klar känns det så jävla skönt. Ungefär som när man har duschat och renbäddat och nyss gjort sig klar för sängen och får prova dom nya väldoftande mjuka lakanen. Också det underbart. Eller när man får nya skor, när man får beröm, när man njuter av sommarens första riktiga dag, eller vinterns första snöflinga. Eller kanske bare en liten kram som i vanliga fall bara känns vanlig, en viss dag kan kännas så jävla stor och känslosam och välbehövlig.

Det gäller att njuta av dom små sakerna, och stanna upp ett tag i allt det stora. För tänk när man brusar upp eller tänker att allt går fel, att efter lite sömn eller dagen efter då man fått ett gott råd eller lugnat ner sig, vad allt känns mycket lättare.

Det gäller att tänka efter. Att ta livet som det är. Dagen som den kommer. En krydda för varje tillfälle. Vi är bara människor, men även vi kan skapa stordåd, om inte för alla andra, iallafall för eller till oss själva.

Sov gott medmänniskor! /Filosofen.

It takes a fool to remain sane.


Kommer nyss från matsalen där jag har käkat grillspett med tzatziki osv.
Funkade. Tidigare idag har vi haft föreställning och imorgon har vi fritt skrivande och sen börjar vi klockan fyra med att fixa iordning för ännu en föreställning. Gäsp. Bara fem föreställningar kvar nudå.

En annan god nyhet är detta:

"True Blood Season 4 has been given the green light by HBO according to their press release!  Many True Blood fans are extremely excited to hear that it is official that the series will be returning in the summer of 2011 for season four!  Congratulations to the entire cast and crew of True Blood regarding this wonderful news! Here is the official press release from HBO."

Källa.

WIHO! I sommar kommer alltså mitt kära True Blood att börja sändas igen, grymt!

Ikväll ska jag duscha, sova och kanske blir det filmkväll om någon orkar och är på. Vi får helt enkelt se. Annars ser jag nog någon film själv. På lördag blir det fest med dom gamla teatrarna, kuuuung! Då ska jag och finnen shotta lakrits som fan. Eller hur Anna? ;)

Vi hörs!

But I'm on the outside
And I'm looking in
I can see through you
See your true colors
'Cause inside you're ugly
You're ugly like me
I can see through you
See to the real youThere's no home for you here.

Morgonens låt såklart. Och en bild på köpet. Varsågoda!

 


Kvällens låt.

En gammal favorit som jag alldeles glömt bort. Wonderful.Rancid soul.

Nyss tillbaka i rummet efter en lång dag. Nyss klar med föreställningen. Imorgon börjar jag halv tio. Dags för sängen nu. Gäääääääääääääsp!


Quality time spent with myself.

Nu drar jag på mig kreativitetsdräkten, höjer ljudnivån på spotify och sätter mig i fönstret med penna, sudd och ritblock. Skönt.


Morgonens låt.


And say you'll come and set me free, just say you'll wait, you'll wait for me.In your tears and in your blood
In your fire and in your flood
I hear you laugh, I heard you sing,
I wouldn't change a single thing.

Just look to the rainbow, you will see, sun will shine till eternity.

- 20. Föreställning snart. Långt till helg. Äcklig mat. Osvosv..

Känns som att det kommer bli en dålig dag, så därför ska jag dra fram min optimistiska sida och hoppas på motsatsen. Idag kommer vara kung! :) (Bjuder på en låt som alltid får mig på gott humör, förövrigt världens bästa musikvideo)

 

 

 


Night.


Kvällens låt.

Nu har jag nyss sett "How to train your dragon" i Måndax med lite folk. Nu ska jag borsta gaddarna, lägga mig i min renbäddade säng och sen sova. Imorgon är det föreställning igen. Sen är det en föreställning varje dag fram till lördag. Efter föreställningen på lördag, så blir det party med dom gamla teatereleverna, inte för att jag vet vilka dom är, hur dom är eller ifall dom ens vill festa med oss, så tänker jag då hälla i mig vin på ett eller annat sätt. Hehe.

Är lite nervös inför imorgon. Jag har fått blackout. Igen.

Aja, nu kilar jag. Här har ni kvällens låt.


Time runs backwards as we're heading that way.

 


E-E-EGOOOOCENTRIC.

Ibland är webbcamen kul.


Ungen är ju grym.


Varför är det alltid så att när en i familjen är grym så måste oftast alla andra också vara det? För er som inte förstod så är det Willow smith, alltså Will smiths dotter.

 


It's time.


Förlåt för dålig uppdatering,
idag har varit fullt upp med uppvärming, genrep (om man nu kan kalla det så) och sen for jag in till stan med Elin för att inhandla godsaker till morgondagens premiärfest. Justja. Premiär. Imorgon. Suck.... Ska nog låtsas om att alla föreställningar bara är genomdrag, bara på skoj. Adrenalinkick.

Sucksucksuck.

Nåja, snart blir det film i Måndax. Nästa vecka kommer fjolårets teaterelever och då blir det ännu mer fest.


 

Jag tror jag hörde nån
Längst fram ropa mitt namn
Och publiken i bakersta raden
Verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtanGODMORGON!


Have faith in me.


Fånga en vilde och hålla den i handen.

Snart blir det denna i Måndax. Kan ni gissa vilken? ;)

http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/rain-and-spirit-spirit-stallion-of-the-cimarron-4595219-489-345.gif
The more the light shines through me, I pretend to close my eyes.

Förlåt för dålig uppdatering
men har haft fullt upp idag, först genomdrag av pjäsen (premiär på lördag!!!!), sen ut på stan för att hänga upp affischer, sen tillbaka fort för att äta, nu är jag på rummet igen men ska snart följa Elin till affären som sällskap. Snälla jag. Hihi.

Idag har varit en bra dag.

:)

Avslutar med en av världens bästa låtar. Svensk dock, men det gör väl inget? Fanns inte på youtube så klicka på länken HÄR för att komma till låten på spotify.


Compel me.


Först och främst så måste jag säga tack
till alla som beundrar min blogg och tar sig orken att kommentera också. det värmer med de varma orden ni ger mig! Puss på er. Annars så har jag sett film ikväll i Måndax med några i klassen. Die Welle blev det, och det är en mycket bra film som jag sett förut. Sjukt egentligen hur lättmanipulativa människor är.

Kom tillbaka till rummet nyss efter en lång diskussion om barndomens bravader och mycket mer.

Tack även till fina Helena som förgyllde min kväll med ett fint sms. Och puss på Elin som är så fin och förgyller min vardag jämt hon också.

Let's stop breaking eachothers heart
We both want a brand new start
Lets forget about the pain

Sovmorgon är aldrig fel.

Godmorgon medmänniskor! Nu sparkar vi igång dagen med den här låten!Ps. I love you.

Nyss hemkommen från en filmkväll i måndax. Skolan bjöd på en alla hjärtans dag film vid namn ps. I love you. Har sett den förut och den är så himla fin och sorglig på varje gång. No more words needed. Kolla ba på trailern.


Gästartist.

Jag fick förfrågan att vara gästartist i Matildas blogg, denna alla hjärtans dag afton. Denna fantastiska människa är alltid där när man som mest behöver henne, underbara Matilda!

Matilda brukar alltid bjuda på musik i sin blogg och inte ska jag vara sämre! (hon har precis lärt mig hur man lägger in musiken på bloggen också! Måste testa!!)

Den här låten är tillägnad dig, världens bästa Matilda, på självaste alla hjärtans dag.

(har inget med kärlek att göra, men en förjävligt bra låt!)

Jag tackar och bockar för uppmärksamheten!

Helena

Why are you eating a pokémon card?

Nu ska jag se pokémon ett tag sen sova, har inte alls sovit mycket så det ska bli skönt. Egentligen var det tänkt att jag skulle basta, men jag orkar verkligen inte, har dessutom duschat och jag orkar inte göra det igen. Imorgon kommer pressen och då ska vi spela saker ur pjäsen med smink och kostym. Lite pirrigt är det kanske. Men men. Ha det bra och sov gott, vi hörs sen.

http://thenewsoftoday.com/wp-content/uploads/2010/09/pokemon-apocalypse.jpg


YESTERDAY

Några få bilder från igår på Annas 20 årsfest, enjoy!


Det är bland annat alla såna här fina fester jag
kommer sakna när jag lämnar hampnäs. Bäst! Tack alla för igår♥

GOGOGO!

Ikväll kör jag inte på det vanliga, men men vad gör det? Alltid kul med något nytt ibland. Detta är alltså jag ikväll.
Tack dadio :)


Du har viljan att bli större, här är du redan stor.Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Klicka på bilden för att höra låten.


Sun pippeli mun vitussa.

Tänkte passa på att skriva en fin grattishälsning till min fina finska pinne Annapanna Evars aka Kullervo_lover_91. Idag fyller du tjugo, alltså är det din dag och det ska vi alla fira med att dränka oss i alkoholens hettande flöde. Hoppas din dag blir perfekt och att du får allt du önskat dig. Imorgon blir det dock inte lika kul längre för då inser du hur gammal du är, och inte blir det bättre då du dessutom är bakis och ögonlocken säkert växt ihop med påsarna under ögonen. Men idag är idag och morgondagens problem får du fan ta hand om själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi. Nä skojas ba. Kram på dä.


Anna och Tall rick.


Glad to hear you're ok.


Solen skiner, himlen är blå
,
heavyweight låter väldigt bra i mina nya högtalare och jag tror och hoppas att idag blir en bra dag. Här nedan kan ni lyssna och njuta av lite Infected Mushroom. 


Beautiful mess.

Tidigare - Monopol.
Nu - Vampire diaries.
Imorgon - Fest.


TACK VÄRLDENS BÄSTA MATS!

http://images.pricerunner.com/product/image/143406398/Creative-SBS-A220-2.1.jpg


Nu kan jag lyssna på musik igen utan att bli irriterad på ena högtalaren som inte funkar, nice! :D


Somliga går med trasiga skor.


Känslan av hopplöshet.

Nu har jag spelat monopol i tre timmar.
Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta, haha. Dock så är det alltid såhär att när man har sovmorgon så blir det alltid att man är uppe så länge att det inte blir någon sovmorgon längre. Drygt. Jag ska snart gå och lägga mig. Tror jag. Lär väl fastna vid datorn.


Visste du?


att jag vill: Ha en kram.
att min senaste kyss: Var fin.
att jag pratar: Fult och mycket.
att jag inte gillar: Känslor. Inte bakad potatis heller.
att min första riktiga kyss: Var dreglig.
att jag avskyr när folk snackar: När jag vill vara ifred.
att kärlek är: Världens bästa och sämsta känsla.
att jag gillar: Mina syskon.
att sist jag grät var: Pga skrattanfall.
att min mobiltelefon är: Ny.
att när jag vaknar på morgonen: Vill jag somna om.
att innan jag går och lägger mig: Längtar jag oftast inte till morgondagen.
att idag så är jag: Konstig.
att just nu tänker jag på:
Att jag inte tänker på något speciellt. Tränger undan det mesta.
att i natt ska jag: Sova och förhoppningsvis drömma något fint.
att imorgon kommer jag: Ha sovmorgon, sen skola.
att jag hoppas: På att bli något.
att just nu vill jag verkligen: Bli klar med föreställningen.

Ikväll.

Känn er svartis. Hihi. Lägger även in en passande låt. Är lite nedstämd, har ingen lust att vara ensam just nu. Men har ju mitt godis och imorgon har vi sovmorgon, sweeeeeeet! Hellan, Hellis, Hollis, Hälle, HOLONIS, Högräset (Helena) du är grym! Kärt barn har många namn you know!Good Charlotte är grymt underskattade, woowow!


Sunday morning rain is fallin'.

Nu blir det affären med Helena, uppdaterar mer sen. Pusspuss!

Bästa. Imorgon så!!!
Han med hammarns dag.Godmorgon! Om det är något som irriterar mig
så är det att vakna före mobilen ringer. Jag vaknade 07.28, gissa vad väckarn stod på? Jag har mer ont i halsen idag, men jag hoppas det bara är en morgongrej. Denial... hehe. Hur som helst så ska jag göra mig klar nu, hoppas alla är ready för min uppvärmning. Lol..Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad.

Bjuder på nattens "muntra upp" låt här nedan eftersom jag själv känner mig lite nere. Imorgon har jag uppvärmning, undra vad jag ska hitta på. Och hoppas jag inte försover mig. Vi hörs! Puss.I rymden finns inga känslor.


Ikväll har jag sett en film som verkligen utan tvekan hamnar på min favoritfilmlista.
I rymden finns inga känslor. Jag är fortfarande helt förkrossad och överlycklig. I bröstet känner jag en oändlig känsla som bara vill sprängas ut. Herregud vilken fin film. Känner verkligen igen mig i Simon i vissa grejer också. Tycker min syster har skrivit fint om den, HÄR kan ni läsa och även se trailern.

Förstår inte varför jag inte sett den tidigare, har ni inte sett den så göreba NU! NU! NU!
Jag råder er starkt till att lyssna.

Tack till världens bästa David som gav mig ett tips på en hur skön låt som helst! Tänkte dela med mig till er också. Here we go.


Eller en längre version på spotify....

HÄR!


tumblr


Dagens låt.


And why can't you just hold me?

God förmiddag människor! Hur är det med er? Med mig är det sådär, har rätt ont i ryggen. Förbannade rygg. Är fortfarande slö. Otto har lämnat vita tassavtryck över hela golvet också pga att han trampat i blöt kattsand eller nåt. Typiskt. Aja, hur kan man inte avguda djuren ändå? Nu jamar han hihi. Och jag lyssnar på mysmusik. Kan dela med mig. Här har ni..

Försent för Edelweiss.


Black orchid.

Blir kvällens sista inlägg. Bjuder på en låt och en bild. Fattar ni, en tredje kvällslåt ;) Jag är riktigt snäll känner jag. Hihi. Har börjat lyssna på alla möjliga gamla låtar. Nu luktar jag mango och är nojjig att Helena ska dö bara jag rör henne imorgon, men förmodligen drar kroppen in krämen innan dess. Snart ska jag krypa till kojs och mysa med kissen Otto som jag fick låna, och hoppas att jag kan somna fast jag tog en powernap tidigare. Borde dock inte vara något problem eftersom jag känner mig helt hängig. Aja, godnatt på er!


Klicka på bilden så kommer ni till låten.Kvällens två låtar.

Ikväll får ni två låtar för jag är så snäll. Nu kan ni sova gott. :)

 


Trassel!

Sitter och äter popcorn i min ensamhet som det lilla svullo jag är. På sängen ligger Otto och drar sig och jag väntar på att klockan skall bli åtta. Då blir det film i måndax.
Some wounds never heal.

 

Bra men sen kväll, repat hela dagen,
ryggvärk meeeen KATTVAKT. Jag är lycklig. André var snäll och lånade ut sin kära kisse Otto till mig, så nu har jag lite sällskap på rummet ♥


MY HAMPIE ROOM.

Tänkte jag kunde passa på att visa mitt rum
på hampan då jag nu har städat, men det syns inte så bra
på bilderna. Dock hade ni sett skillnad om ni sett mitt rum innan.
Klädhav om ni förstår.. Eh. Aja, here we go.


 

Nu gäller det bara att hålla efter.. hehe.

 


Nattens låt!


TODAY

http://carroboll.blogg.se/images/2009/pollyrod_48560931.jpg

http://flum.files.wordpress.com/2010/12/coca_cola_33cl_german_origin_31536337_50139369.jpg

http://anime-wallpapers.com/images/800x600/soul-eater.jpg

http://www.nyalangenas.se/wp-content/uploads/2010/06/tv%C3%A4ttmaskin.jpg

http://www.blackanddecker.se/ProductImages/imports/EU_Images/BnD/547028_VN2200_1.jpg

 

 

Sen får vi se :) Hoppas jag hinner med allt!


Åh!! Det där kallas teasing :(

Väääääärldens bästa serie!


I HOPE YOU WILL UNDERSTAND THAT EVENTUALLY.

 


I JUST WANNA LET IT GO FOR THE NIGHT

Inte världens bästa bilder, men dom får duga.
Hoppas ni har det bra i dimman och utanför den likaväl. Vi hörs senare!


A state of mind.

Klicka på bilden för underbar musik!


Jobbig situation.


Fick ett fruktansvärt sug på godis, mat och kakor och andra godsaker eftersom det verkar vara det enda som folk bloggar om??? Speciellt godis. Fan vad gott. Det suger balle att det inte går bussar så ofta. Aja, antar att det är en bra sak, men det SUUUUUUUGER ändå. Fan. Tur jag har Jonathan som köpte panpizza på min beställning iallafall, då slipper jag svälta till imorgon.. Jag är nämligen så lat att jag inte kommer orka laga något. Hehe. Nu ska jag trycka i mig lite cheeseballs, kom på att jag hade det.

Kvällens (morgonens?) låt.


Paint the clouds with all the colours of a rainbow.

Oj vilken kväll.
Blev inte så mycket dricka för mig alls, utan bara ett glas vin. Så imorgon blir det fest. Dock så förstår jag mig inte på hur visst folk kan bete sig. Aja, fyllan värmer väl antar jag. Suck. Vi hörs!

"I think music in itself is healing.
It's an explosive expression of humanity.
It's something we are all touched by.
No matter what culture we're from, everyone loves music.
"
Billy Joel


Daddy Issues.

Vissa saker blir man så himla glad över, såna här småsaker i vardagen. Som nu tillexempel, märkte jag att det fanns ett nytt avsnitt av Vampire diaries. Trodde det var slut för säsongen. Men nä, lite tur har jag nu. Tack kära Karma för din omtanke. Hehe.


Gammal goding.


It's funny cause it's true. "So is your face"

Om ni har lite tråkigt och vill fördriva tiden lite så kan ni chatta lite med gud.

KLICKA HÄR! sen klickar ni bara enter längst ner i högra hörnet, väljer färg på chattfönstret och sen skriver ni vad som faller er in. (ps. sidan är på engelska)


http://www.godtalkstoyou.com/God%20Talks%20To%20You%20Picture%20JPG.JPGKing Cobra.

Blir att man tänker lite extra på sin kisse
hemma i Skellefteå eftersom att hon idag har blivit kastrerad (eller steriliserad). Hon var nämligen grymt jobbig och lidande när hon var i löpen så vi tog beslutet att inte låta henne lida på det viset, haha:( Hoppas hon repar sig fort nu, jag vill bara krama om henne, finkisse. Egentligen hade jag ju gärna låtit ta kattungar av henne, men det är ju egentligen bara själviskt då man egentligen inte behöver dom. Vad grym jag lät. Aja, det ordnar sig.

Fan vad klockan har sprungit iväg idag. Så mycket för en "ledig" dag. Nu är iallafall det mesta städat och jag har skickat en massa quotes av brecht till Helena som hon kan använda till programbladet. Sen ska typ alla andra ut och hänga upp affischer och dela ut flyers. Det blir nog bra, eller något.

Undrar ni något om pjäsen så är det bara att fråga. På återseende!

I stood beside a hill
Smooth with new-laid snow,
A single star looked out
From the cold evening glow.

There was no other creature
That saw what I could see
I stood and watched the evening star
As long as it watched me.
Hell yeah!


Betty spaghetty.


Idag har vi varit duktiga och fixat saker
, men det finns fortfarande en massa att fixa. Jag är så trött. Hoppas det händer något kul i helgen.

Vad ska ni hitta på i helgen?


This night wounds time.


Nu är det snart dags att slänga in handduken
, rulla upp rullgardinerna, slå ner en isbjörn, grilla en potatis eller ja.. gå och lägga sig som man säger på vanlig hederlig svenska. Eller nåt. Jag är dock lite rädd för det hörs ett hemligt ljud ute i korridoren.. hjälp, någon?

Dock så har den här dagen rullat förbi rätt så bra fast jag har varit ungefär tröttast i sverige, försov mig ju sen ramlade jag ner för en trappa (smidigast EVER!!), sen hoppade jag som en liten korv på trampolinen på akron, började nästan gråta då jag såg en spindel och skrämde nog klassen lika mycket med mitt skrik, sen åkte jag buss in till ica med Elin. Verkar krylla av sura busschaufförer överallt här i Övik. Coincidence? I think not. Vem vet?

Har märkt att kvällsinläggen blir mer och mer flummiga, men det är väl hela grejen med att vara jag, att bara flumma på. För att vara lite mer seriös till skillnad från filmen, så var den faktiskt riktigt bra, fast jag hade glömt bort en massa. Spirited away alltså. Rolig film det där, och känslosam.

Vad imorgon bär med sig får vi se, jag är lite av en "tar dagen som den kommer" människa. Eller ibland iallafall. Jag är kluven, jag tycker allt och inget om allt och inget.

Aja, time to avrunda. Märker att jag jämt skriver och pratar på svenskengelska. Men det är fint ändå. Helena tycker om mig även fast jag inte kan uttala engelskan som hon vill. Ska nog anställa henne som engelsklärare i framtiden.

Juste, avrunda var det. Goodnight, sleep tight and don't let the bedbugs bite.

A long time ago we used to be friends
but I haven't thought of you lately at all.

Universe.

Tumblr_lg1yvbeee91qbgccco1_400_large


TONIGHT

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs334.snc4/41794_37034617686_5428523_n.jpg

 

http://coventina.blogg.se/images/2010/spirited_away_87999921.jpg


"No", I said, but my voice cracked.Hello! Har nyss slutat nu och idag på akron
provade jag hoppa på den stora trampolinen, galet. Man fick lite fjärilar i magen och kände sig som en 12åring igen. Wiho! Har inte så mycket att skriva, är  trött och sliten som fan och ska iväg på affären med Elin snart. Ikväll blir det filmen Spirited away i Måndax!

Ni får gärna ställa frågor om ni har några.

The meadow, so spectacular to me at first,
paled next to his magnificence.

Dumb and dumber.

Uh, försovning...... Jag uppdaterar er mer senare idag. Nu måste jag skynda mig! Puss!Instinkt.

Avslutningen för denna kväll får bli att jag är glad att jag för en gångs skull litat på min intuitionsförmåga och valde att inte fara på farsen som de andra fick genomlida. Den var tydligen sämst.

Tack för det. Godnatt mina vänner.

Kvällens låt.


Sometimes I smell funny.

Tänkte först lägga ut en bild på min dubbelhaka och stolt visa att jag nog måste ha en ovanligt stor för att vara jag. Det är lite tufft. Eller kanske inte. Meeeeeeeen jag skippade bilden eftersom jag tänkte att jag inte vill ge er mardrömmar. Istället får ni en följd av fyra randombilder what so ever som inte har med något att göra, tänkte att ni kanske ville få ett överflöd av mig då ni ändå är inne på min blogg. Man kan ju aldrig få nog.

Ja. Typ, eller nåt. Here we go. Jag i detta nu.


2 saker som kan vara intressanta. /Ironi.


1.
Att en klasskompis ringer mig som vi sagt efter han tror att teaterföreställningen som han ser på är slut. Dock är det bara paus.

2. Pyttipanna och Johnnys senap är inte riktigt en hit ifall ni tänkte blanda och ville veta i förväg... eh.


Nyttigt vetande, eller något.

Jag hatar att vara i underläge.

Just nu är allt sämst. JAG. ÄR. SÅ. KORKAD.

Like a whisper.


Världen är allt bra underlig.
Eller nja. Människorna. Och allt det andra, hur allt kan ha så stort inflytande på allt det andra. Det är häftigt, och störande, och vackert och fult.

Det är livet.

Skulle ju faktiskt ljuga om jag sa att jag inte var nyfiken.

Nu kommer en lite sjuk sak, fast man kanske inte borde bli förvånad. Lady Gaga ska nämligen göra en ny parfym, parfymen ska lanseras år 2012 och ska lukta som blod och sperma.


Ja..happ.


http://thheaas.bloggsida.se/files/2009/10/LadyGaGaGaga.png


OH NO YOU DIDN'T. No, exactly! I did not.


Tänkte bara slänga in ett morgoninlägg lite snabbt.
Jag är vaken tidigare än vanligt. Hehe. Tror det beror på att vi ska ha foto idag. Fast tja, vi får se hur det känns sen. Känns sen? Jag märker att jag är tom i huvudet nu på morgonen. Fast ändå måste jag skriva ett inlägg, tror att beroendet kanske kommit tillbaka (hoppas!) Nu ska jag borsta håret, och sen tänderna, fast först en slags frukost. Typ.

Vi ser i vilken ordning allt blir, förhoppningsvis i den jag skrev. Ett lite värdare inlägg kommer nog sen. Kanske.Eh.
Ja, adjö då.

On the day when the wagons come,
I just pray that you let me on.

TIME TO SLEEP

 


That's what friends are for.Ida

"Tro inte att 2011 kommer suga!
Sommaren kommer vi ta med storm!
Supa, skratta, äventyra och filma våra galna nätter i lilla stugan jag har nere på gården...
Sommaren 2011 HÄR KOMMER VI!"Tack.Svar!

Anonym om /cry.:
vad är de för film? =)

Svar
:
För det första, kul att du tog dig tid att fråga! Det är ingen film utan nämligen ur serien Vampire diaries S02E12 (Säsong 2 avsnitt 12 alltså). Om du inte har sett Vampire Diaries så har du missat världens bästa serie, se det! :)Världens finaste.


För er som gillar fina låtar.HIDE AWAY


Well, HEY stupid.


Jag har tänkt på
att alltid när jag ska avsluta ett lite kortare samtal typ säger "jaa men alltså jag tänkte bara höra hur det var" sen har jag inte ens frågat hur det är? Så fult egentligen. Despicable me! haha./cry.


It's time to live!

Hellooo again! Nu är jag back.
Idag har varit lite mer händelserikt, eller kanske ej. Who knows? Hoppas på en förbättring om man säger så, mer säger jag dock inte. Premiären för våran kära Sezuan närmar sig och ja, det känns väl bättre antar jag? Typ? Kanske.

Allt är upp och ner. Jag vet inte om jag är glad eller inte. Jag tror jag klarar mig rätt bra i det stadiet jag är nu. 2O11 har varit rätt sämst hittills, men jag hoppas att det blir bättre, skulle ju suga om hela året var så, men somsagt så sitter ju 97% av att allt går dåligt i huvudet. Och de resterande 3% kan man välja att man skiter i om det går skit och leva på och vara lycklig ändå. Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad! Word. Lite flummigt inlägg sådär.

Snart är det förövrigt dags för praktik. Har jag någon praktikplats? Nej. Har jag funderat vad jag vill göra? Litegrann. Vet jag vart jag vill vara? Nja. Har jag ringt någon plats? Nej. Jag är nog rätt hopplös. Tar dagen som den kommer. Livet lunkar på. Jag är störd, mitt humör går upp och ner, men på ett mänskligt sätt. Jag är ju faktiskt bara en människa. Något att vara stolt över? Hmm.

Mänskligheten är underlig. Jag behöver sova, inte än bara. Sköt om er!

Karma is a bitch only if you are!


TÄVLA MED TLC!


Klicka för förstoring.


Tävla med TLC om två biljetter
för att få gå på kändisfest i Stockholm. Det enda du behöver är att klicka på länken och beskriva dig själv med tre ord som börjar på T,L och C. KLICKA HÄR för att delta!

Hämtat från sidan
:

Pris
Vår nya underhållningskanal TLC har
äntligen lanserats i Sverige. Detta vill vi fira med att ge dig chansen att komma på vår fest tillsammans med 400 kändisar, makthavare och vänner. Under kvällen låter vi dig zappa fritt mellan spänning, drama och glamour i sällskap med kulinariska upplevelser, grymma dj:s, goda drinkar och sköna människor. Vi utlovar en fest utöver det vanliga.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner